Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hadi siz çözmüşsünüz yahu biz daha çözemedik ilk kez kocaman aparatı yerleştirdim tam denenecek zamanda başı tuttu Bu arada özel mesaj gönderdim

mesajı aldım cnm 10 dk sonra atabilrisn diyor sisitem onu bekliyom atcam cevap,yaparsınız merak etme hem şimdi başı ağrıyorsa miki de çabuk söner iyi hissetiği ilk zmanda yaparsınız inş

mesajı aldım cnm 10 dk sonra atabilrisn diyor sisitem onu bekliyom atcam cevap,yaparsınız merak etme hem şimdi başı ağrıyorsa miki de çabuk söner iyi hissetiği ilk zmanda yaparsınız inş

Bugün biraz limoniydik gerçi onun da etkisi vardır. Sabah kavga etmiştik bana trip atıyordur kendince Ben aparatı yerleştirip seviniyorum o şöyle bir dönüp bakıyor yalandan gülümsüyor sadece

veeeee artıkkkkk bende gelinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:122: :122: :122:

arkadaşlar bende başardım sonunda :) :) ama acil sormam gereken şeyler var yardımcı olabilir misiniz

Bravooo kızlarrrrrrrrrrrrrrrr süpersinizzz..... oh ohhhhhh 2 kişi daha yendi seni vajinismusss uyusuuuuuuuuu....
Halaylarrr size kızlarrr

Egsersizcilerrrrrr haydinnn sizinde haberlerinizi bekliyorzzz.....Darısı yapamayanların başına

dün akşam eşimle tartıştım. vaji değil başka sebeplerden. karar verdim vajiyi yenip onu boşayacam. yenmeden boşarsam yalnız kalırım o yüzden yenip tattırdıktan sonra terk edecem

Yenen arkadaşlar sizi tebrik ediyorum....gözümde olimpiyat 1. Si gibisiniz şuan....ben dün kalın aparattan sonra cesarette bir adım geriye attım..((...ama olsun sizleri duymak da hoşşşş.....inşaallah dua edin de bizde kurtulalım artıkkkkkkkkkkkkk.........

Bence yaparsın.Benimde kasımda evlilik yıldönümüm hep o zamana yeneyim istiyordum, daha erken yendim, hadi bakalım darısı sana

Ben de öyle hissediyorum bugün yenerim gibi geliyor Çünkü salatalık kalınlığındaki aparatın bile içeri rahatça girdiğini gördüm, şimdi psikolojik olarak oraya ne kadar kalın olursa olsun giren bir şeyin rahat olunca kayıp gittiğin anladım. Dün deneyecektim eşimin başı ağırıyordu Bugün deneriz bence... Denemeden önce yine o son kalın aparatla egzersiz yapacağım öyle deneyeceğim, bu gece ben de gelinim yazacağım kızlar bekleyin beniiiii

Bir gün iyi gidip, diğer gün geri adım attığın olur cnm. sen yılma, moralini bozma. gene denemeye devam et. Hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruz...

merhaba kızlar bend katıldım aranıza maalesef ..
1 aylık evliyim ve vakaa vajinismus galiba..gözüken o.
ilk defa eşimle dünün olumsuz sonucunun etkisi var tabi dargın ayrıldık işine öyle gitti.
adam haklı ama benimde elimde olan bişey yokki.
canını sıkma illa olcak diye bişey yok diyor o iş olmayınca kendini toplayamıyor.çok üzgünüm
dün jinekoloğa götürdü beni herşey normal dendi ama durumum vajinismus galiba..off

cadıkedi inş bugün yenersin:)kalın aparatının çevresi kaç cm?profilindeki kedi yüzünden yazılarının çoğunu okumadan geçiyorum:)))çok sinirli bakıo.hani kediler öyle bakıp üstüne atlar ya o yüzden geçiyorum valla:)))))

ehehehe yok yok bişi yapmaz o uslu kedi bakma sinirli baktığına Vallaha inan bilmiyorum, evde onu ölçebileceğim bir şey yok rastgele de anlamam pek Orta boy bir salatalağın kalınlığı kadar özel mesajla fotosu yollanıyorsa hemen çekip yollayayım

şeker86 sakın uzatma.ben 1 yıl nasıl geçti hatırlamıyorum bile.hemen egzersizlere başla.vakit kaybetme.

neler yapıcam bilmiyorum ki..
birde bende ufak bir kist varmış onunda etkisi olabilir miş canımın acısında..diane 35 diye bir ilaç vardı elimde 1 ay içsem geçermi acaba kist.hastalığımda yeni bitti.

neler yapıcam bilmiyorum ki..
birde bende ufak bir kist varmış onunda etkisi olabilir miş canımın acısında..diane 35 diye bir ilaç vardı elimde 1 ay içsem geçermi acaba kist.hastalığımda yeni bitti.

Doğum kontrol hapı o. Yumurtalık kisteleri hastalıklarında çoğunlukla doğum kontrol hapı verilir. Amaç regl zamanlarını düzene sokmaktır. Bir de bazı kistler regl olunca patlar , belki sizinkisi öyle bir türdür:44:

cadıkedi insan şöyle sevimli bir kedicik koyar:))cnm aparatı iple ölç.ipi cetvelin üstüne kaç cm olduğu belli olur.inş cetvelin vardır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…