- 3 Ağustos 2012
- 389
- 1
- 96
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.781
Hadi siz çözmüşsünüz yahu biz daha çözemedik ilk kez kocaman aparatı yerleştirdim tam denenecek zamanda başı tuttuBu arada özel mesaj gönderdim
mesajı aldım cnm 10 dk sonra atabilrisn diyor sisitem onu bekliyom atcam cevap,yaparsınız merak etme hem şimdi başı ağrıyorsa miki de çabuk söner iyi hissetiği ilk zmanda yaparsınız inş
arkadaşlar bende başardım sonunda :) :) ama acil sormam gereken şeyler var yardımcı olabilir misiniz
inanmayan bir gelin daha iste böyle basit
aylar önce gelmistin, güncele yazmiyordun pek. kurtulduguna cok sevindim. tebrikler!
veeeee artıkkkkk bende gelinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:122: :122: :122:
arkadaşlar bende başardım sonunda :) :) ama acil sormam gereken şeyler var yardımcı olabilir misiniz
Hadi siz çözmüşsünüz yahu biz daha çözemedik ilk kez kocaman aparatı yerleştirdim tam denenecek zamanda başı tuttuBu arada özel mesaj gönderdim
Bence senin gelin olmam çokkk yakındır.... Hadi bakalım haberlerini bekliyoruz...
Gerçekten mi çok sevindim26 Ekim eşimin doğum günü o gün gelmeden yenersem süper olacak
Bence yaparsın.Benimde kasımda evlilik yıldönümüm hep o zamana yeneyim istiyordum, daha erken yendim, hadi bakalım darısı sana
Yenen arkadaşlar sizi tebrik ediyorum....gözümde olimpiyat 1. Si gibisiniz şuan....ben dün kalın aparattan sonra cesarette bir adım geriye attım..((...ama olsun sizleri duymak da hoşşşş.....inşaallah dua edin de bizde kurtulalım artıkkkkkkkkkkkkk.........
cadıkedi inş bugün yenersin:)kalın aparatının çevresi kaç cm?profilindeki kedi yüzünden yazılarının çoğunu okumadan geçiyorum:)))çok sinirli bakıo.hani kediler öyle bakıp üstüne atlar ya o yüzden geçiyorum valla:)))))
şeker86 sakın uzatma.ben 1 yıl nasıl geçti hatırlamıyorum bile.hemen egzersizlere başla.vakit kaybetme.
neler yapıcam bilmiyorum ki..
birde bende ufak bir kist varmış onunda etkisi olabilir miş canımın acısında..diane 35 diye bir ilaç vardı elimde 1 ay içsem geçermi acaba kist.hastalığımda yeni bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?