Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tatlımmmm..Nasılsınn devam ediyo musun egzersizlere ? Bugünn nasıl egzersiz yaptınn ?? Arada gel rapor ver merak ediyorummm ❤❤ Unutmaa EKİM GELİNİ Olucaksınn!! Onun İçin egzersizleri sakın aksatmaa

Son düzenleme:

canımmcımm bugün henüz egzersiz denemesi yapamadım...Ama tabi yapıcam inş...mumu kalınlaştırarak denicem santim santim...mumu olabildiğince küçük küçük kalınlaştırarak denemek niyetindeyim..inş. bu işllemde diğerleri gibi tamamlanmış olarak yazarım burdan...:))

Evet Canımm ama her gün egzersiz yapmaya çalış lütfen ara vermeni istemiyorum çünkü. Eş denemesi yapmayı sakın unutmaa her gece yatmadan önce eşine yaptırr. Bu Çok iyi Gelecek. Bu arada mumda yaklaşık olarak kaç cm'desin ??

Kızlar acilllllll yardımınıza ihtiyacım varr;((( kulak pamuğunda deniyorum mumunda ama tansiyonum normaldede cok düşük dün yapmaya çalışırken mideme vurdu kusmaya başladım ;(( aslında bana parmak mum rimel kulak pamuğu sokmak daha dayanılmaz geliyo;(( eşimle cok seviyoruz birbirimizi ama ondada artık bı caba yok diyorum her aksam biraz daha biraz daha deneyelim hatta dedimki birdahaki regli tarihime kadar bu ısı bitirelim dedim şimdi hazirlanicam oncesinde esim gelene kadar beni rahatlatacak neler yapım nolar yardım edin

Canım Sakin ol. Gerçekten Korkacak hiç bişe yok . Orası çok esnek orası p....s tamamen içine alabilecek yapıda yaratmış Allah. Gerçekten acı filan yok .Herşey beynimizin bize oyunu. Birazcık isteklee ve azimlee cuupppppppppp diyee kayıveriyorr. Üst Pozisyonda denee. Kendinede eşinedee bolcaa kremm. jell sür. İstersen ondan öncesinde eş egzersizi yapın. Eşin İşaret parmağını soksun gitgel yapsın.ondan sonra üst pozisyonda derin derin nefes alarak vee bolcaa ıkınarakk p...s vajinin girişine yerleştir. Ve yavaşça otur. Canın yanmıcak emin olabilirsin !! Amaa diyelimki birazcık canın yandı. Hemenn sakınn geri çekilmee. Beklee bi kaç saniye sonra geçiyo zaten. Sonra tekrar devam et dur biraz daha beklee sonra tekrar devam et öyle öylee bir bakıcaksın ki içindee. Besmeleyle başlamayı unutma. Bol bol dua et o anda. KOrkmaa. Artık Bitir Bu İşi. yapabilirsin. Hayırlı haberlerle Gelirsin inş..

Beraycimmm kendime telkinlerde bulunuyorum su anda inşallah yapicam ve inşallahhh buraya yazicaktim hep besmele çekiyorum İnan allahıma bana yardım etmesi icin o anda bile dualar ediyorum dua et olurmu suan en cok buna ihtiyacım var birde cesaretlenmeye hemde cokk:18:

Tatlımm eminn ol bende senin gibiydim. Korkudan Ölücek gibi oluyodumm . Ama gerçekten boşaymış çünkü gerçekten acı yok. Bu arada sen tam olarak egzersizde neler yaptın ??

Tatlımm eminn ol bende senin gibiydim. Korkudan Ölücek gibi oluyodumm . Ama gerçekten boşaymış çünkü gerçekten acı yok. Bu arada sen tam olarak egzersizde neler yaptın ??
Cnm ben hiç egzersiz yapamiyorumki asırı korkuyorum;(((( imkansız geliyo eşimle denemek daha iyi geliyo ama esim tuhaf aramız cok iyi ama bukadar korkum onuda gerdi şimdi canını aciticam diye korkuyorum diyo normalde okadar güzelki hersey hadi deneyelim deyince saçma seylerden tartışır olduk anlamıyorum bugün denicem ben sizinle paylaşıp kendime telkinde bulunup rahatlamaya çalışıyorum oturduk yere sınırlı davranıyor ama son zamanlarda bu hep böyle benide geriyo bugün denesek olmasa yarın yok hatta bı iki haftada bise yapmıyoruz aslında oda bu konuda cok uğraş verdi ama artık hiç bu konuda yardımcı olmuyo;(((

Kızlarr her zaman söylerim şimdi yine söylemek istiyorum. Vajinismus Bir erteleme hastalığı lütfenn ertelemeyin. Vajinin Sizi Kandırmasına izin vermeyin.Sizi Çok iyi Anlıyorum. Bir zamanlar İnanın bende sizin yaşadığınızı yaşadım. Ama artık kurtuldum. Nasıl kurtuldum ??
1.Yenmeyi kafama koydum.
2.Arkadaşlarımın söylediklerine saygı duyup her dediklerini yapmaya çalıştım.
3.Ben aslaa yapamammm demedim.
4.Egzersizlere dört elle sarıldım.
5.Aslaa egzersizlerimi Aksatmadım.
6.Her egzersiz yapmaya özellikle dikkat ettim.
7. Foruma mutlaka girdim. Arkadaşlarımızın her yazdıklarını Okudumm.Ve Konuşmalara hep katıldım
8.En Önemlisii Önümee bir hedef koydummm. Yani Bir Tarih. Ve o tarih gelmeden ben bu işi bitiricem dedim.
9.Eş Denemesi Mutlaka ama mutlakaa yaptımm.
10.Ve Vajiyii halt ettim Daha fazlaa direnemedi vee yenildi.

İştee Bunları Yaparak Vajiyi yenen ben oldumm. Kafaya koymakk ve önünde bir hedef belirlemek bence çok önemli . Vajiyi yenmenin yolu kesinlikle egzersizden geçiynun için Bol bol egzersiz yapın diyoruz. Umarım EKİM Ayı bitmedenn bir sürü gelin çıkar. Unutmayınn Acı YOKK. Bu beynimizin bize yaptığı bir oyun.Bunu sizde Görüceksiniz. Allah Hepinizin Yardımcısı olsun. Biz Her daim sizlere yardımcı olucazz . Yalnız değilsinizz bunu bilinn. Dualarım sizinlee

Beraycim zaman bulamıyorum anlattıklarında okadar cok haklısınki ama esim bı saniye ayrılmıyor genelde yan yanmayız sabahları ise birlikte gidiyoruz aksam birlikte donüyoruz su andada ona çaktırmadan yazıyorum;( içeri gidip denemeye başladım direk kapıda napiosunnnnnn ya Saçmalama biz deneriz falan diye gerildik ama yardımcıda olmuyo denemiyoruzda ama bu aksam okadar net konuşacamki bakalım sonucu ne olucak sonunda tartissakta bu gece bu konu bı sona bağlanacak

Canım Eşinede Hak Ver onunda inan psikolojisi bozulmuştur.Vaji Öyle bişeyki Gerçektenn insandan huzurunu,mutluluğunu herşeyini alıp götürüyo. Egzersiz yapadığını söylüyosun.Eşinlede denemiyosun. Peki soruyorum sanaa . Sen Nasıl Vajiyi yenmeyi düşünüyosun ?? Psikoloji olarak çökmüş durumdasın zaten seni çok iyi anlıyorum. Ama yenmek için bir çaba da göstermiyosun canım. Vaji seni her türlü kandırmış durumda şuan da. Bugünn p....s denemesi yapın yinee. Olmucak diye bişey yok belkidee olacak. Sakin oll acı yokkk !! Bunu beynine yerleştirr. Seninde aynen dediğin giibi artık bir sonucaa bağlanman lazım bu işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…