- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.761
Neden canım vajinanda senin bir organın.Ayıp ayıp denildiği için bilinçaltın bu şekilde tepki veriyor.Gençlik dönemlerinde mastürbasyon hiç yapmadın mı ondada panik olmuşmuydun ? Bu basit egzersizlerde olmaman lazım :)
ya oraya bişe sokmak inanılmaz bişey gibi geliyo aynayla baktım küçücük bi delik ya nasıl olacak bilmiyorum egzersiz yapabilenlere çok imreniyorum yaaa
arkadaşlar bende başardım sonunda :) :) ama acil sormam gereken şeyler var yardımcı olabilir misiniz
arkadaşlar bende başardım sonunda :) :) ama acil sormam gereken şeyler var yardımcı olabilir misiniz
aferin sana bir adım atmak lazım sonrası gelir,sor bakalım
tebrikler... halaylar sanasor sen sorularını yardımcı oluruz tabiki
Eminim bu duyguyu sizde yaşamışsınızdır.Oldu biliyorum ama yine de emin olamıyorum.Sandığımdan kolay olduğu için mi bilmiyorum ama aklım karışık
baskı olması normal canım bendede oluyor... sen ıse baslamadan önce benden sana tavsıye esıne parmak egzersızı yaptır vajı alısıp genıslesn sonrada deneyınn yag sürmeyı unutma.... bence sen bu işi bu gece tamam larsın bırde acı hısseder gıbı olursan sakın esını ıtmee nefes al bırak ıcınde kalsın rahatladımı esın devam etısnn... ama azar azar ılerlesın bırde uyarmayı unutma vajının yönü asagı dogru hadı bakalım kolay gelsınn guzl haberlerını beklıyrz
Eminim bu duyguyu sizde yaşamışsınızdır.Oldu biliyorum ama yine de emin olamıyorum.Sandığımdan kolay olduğu için mi bilmiyorum ama aklım karışık
emin ol yaşadık:) ben olduğuna en zor ikna olanlardan biriyim.. çünkü kendimizi o kadar çok şartlıyoruz ki acıyacağına, acımayınca da olmadı sanıyoruz..seni tereddüte düşüren ne?
cnm ben bir sene tereddüt ettim zamanla geçer dedim ve başlamadım egzerszie ama baktım vakit geçmiş baya ve ben hala beklemedeyim bir adım atıp da başlayamıyorum ve sonra kendimi zorladım bunu başarmak zorundaydım diyip başlamıştım ve çok kısa sürede de yendim,gerçekten kolay aklın hiç karışmasın
Dediğin gibi kendimi acıya o kadar şartlandırmışım ki belki o yüzden böyle hissediyorum.Keşke şöyle olunca kesin olmuştur denilebilecek bişey olsa
acı gerçekten yok.. tebrik ederim seni.. bundan sonra emin olacak çook uzun zamanların olacak inşallah:)
Cnm yanlış anladın beni sanırım.Ben egzersizleri bitirdim.Bugün deneme yaptım.Onun için başardım diyorum.
aaa pardon güzelim direk aklım egzerszie gitti yaao zman süper bişi yaptıysanızz tebrikler bir kere hepsini olduysa devamı geliyor korkma diğerlerinde alışmaya başlıyorsun her denemende, ilk başardığın gün de zaten inanamıyorsun yaptım mı oldu diye ben çok sordum eşime
Ben bu gece son yaptığım aparattan hemen sonra p...s denemek istiyordum ama beyefendinin başı ağrıyormuş
cnm bu erkekler böle ya benimki de ben vajiliyken hep deneme yapmak isterdi kafamın etini yerdi ben de ürkerdim deneme lafından,şimdi yendim ben daha çok diyorum hadi deneme yapalım diye yerleri değiştirdik sanırsamüstüne gittikçe kaçıyolar serbest bırakmak lazım
Ben hala soruyorum kendime eşime oldu mu oldu mu oldu mu? diye çıldırtcam adamı artık.Yavaş yavaş inancam artık
ben de 2. olana kadar inanmamıştım 2. de yapamayacam heralde derdim ama öyle olmuyor aasla olumsuz düşünmemek lazım,aman fazla üstüne gitme kaçırtma adamıinan inan yendin artık sana halay çekmedik heralde halaylar sana gelsinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?