Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya oraya bişe sokmak inanılmaz bişey gibi geliyo aynayla baktım küçücük bi delik ya nasıl olacak bilmiyorum egzersiz yapabilenlere çok imreniyorum yaaa

ya oraya bişe sokmak inanılmaz bişey gibi geliyo aynayla baktım küçücük bi delik ya nasıl olacak bilmiyorum egzersiz yapabilenlere çok imreniyorum yaaa

cnm benim o küçücük delik sen bolca egzersiz yapıp kendini hazır hissettiğinde ve iyce rahatladığında p... girmesi için yeterince esniyor büyüyor merak etme kafanı takma şimdi biliyorsun ordan bebiş çıkıyor p.. çok daha kolay, sen de yaparsın senin hiçbir eksiğin yok bizden kendine güven sadece ve bunu başaracağına inan sonra otur egzerszilere başla biran önce, biz de derdik parmak mı mum mu bunlarla nasıl egzerszi yaparım diye,hatta tiksinmiştim ben başta ama bunu yenmek için başka çare yokk başlayınca gördük ki hiç de zor değilmiş hatta penis daha kolaymışş demeye başladık

Eminim bu duyguyu sizde yaşamışsınızdır.Oldu biliyorum ama yine de emin olamıyorum.Sandığımdan kolay olduğu için mi bilmiyorum ama aklım karışık

emin ol yaşadık:) ben olduğuna en zor ikna olanlardan biriyim.. çünkü kendimizi o kadar çok şartlıyoruz ki acıyacağına, acımayınca da olmadı sanıyoruz..seni tereddüte düşüren ne?

Ben bu gece son yaptığım aparattan hemen sonra p...s denemek istiyordum ama beyefendinin başı ağrıyormuş

Eminim bu duyguyu sizde yaşamışsınızdır.Oldu biliyorum ama yine de emin olamıyorum.Sandığımdan kolay olduğu için mi bilmiyorum ama aklım karışık

cnm ben bir sene tereddüt ettim zamanla geçer dedim ve başlamadım egzerszie ama baktım vakit geçmiş baya ve ben hala beklemedeyim bir adım atıp da başlayamıyorum ve sonra kendimi zorladım bunu başarmak zorundaydım diyip başlamıştım ve çok kısa sürede de yendim,gerçekten kolay aklın hiç karışmasın

emin ol yaşadık:) ben olduğuna en zor ikna olanlardan biriyim.. çünkü kendimizi o kadar çok şartlıyoruz ki acıyacağına, acımayınca da olmadı sanıyoruz..seni tereddüte düşüren ne?

Dediğin gibi kendimi acıya o kadar şartlandırmışım ki belki o yüzden böyle hissediyorum.Keşke şöyle olunca kesin olmuştur denilebilecek bişey olsa

Cnm yanlış anladın beni sanırım.Ben egzersizleri bitirdim.Bugün deneme yaptım.Onun için başardım diyorum.

Cnm yanlış anladın beni sanırım.Ben egzersizleri bitirdim.Bugün deneme yaptım.Onun için başardım diyorum.

aaa pardon güzelim direk aklım egzerszie gitti yaa o zman süper bişi yaptıysanızz tebriklerbir kere hepsini olduysa devamı geliyor korkma diğerlerinde alışmaya başlıyorsun her denemende, ilk başardığın gün de zaten inanamıyorsun yaptım mı oldu diye ben çok sordum eşime

Ben hala soruyorum kendime eşime oldu mu oldu mu oldu mu? diye çıldırtcam adamı artık.Yavaş yavaş inancam artık

Ben bu gece son yaptığım aparattan hemen sonra p...s denemek istiyordum ama beyefendinin başı ağrıyormuş

cnm bu erkekler böle ya benimki de ben vajiliyken hep deneme yapmak isterdi kafamın etini yerdi ben de ürkerdim deneme lafından,şimdi yendim ben daha çok diyorum hadi deneme yapalım diye yerleri değiştirdik sanırsam üstüne gittikçe kaçıyolar serbest bırakmak lazım

Hadi siz çözmüşsünüz yahu biz daha çözemedik ilk kez kocaman aparatı yerleştirdim tam denenecek zamanda başı tuttu Bu arada özel mesaj gönderdim

Ben hala soruyorum kendime eşime oldu mu oldu mu oldu mu? diye çıldırtcam adamı artık.Yavaş yavaş inancam artık

ben de 2. olana kadar inanmamıştım 2. de yapamayacam heralde derdim ama öyle olmuyor aasla olumsuz düşünmemek lazım,aman fazla üstüne gitme kaçırtma adamıinan inan yendin artık sana halay çekmedik heralde halaylar sana gelsinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…