• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bakalım şimdi aparatı daha da kalınlaştırdım :1: şimdi deneyeceğim tekrar yerleştirmeyi :1: gerçi eşim salonda uyuyakaldı ama belki uyanır:9: Bu biraz daha kalın salatalık gibi, bunu da başarırsam bugün p...s denemezsem içim rahat etmez :9::9::9:

heheheh ben 11.5cm le çalışırken eşim gördüğünde gözleri yuvalarından fırlayacaktı sanki inanamadı:9: bence sen bu gazla mutlaka bir deneme yap olmasa bile moralini bozma sakın gelin olmana çok az kaldı:46:

Kızlar salatalık kalınlığında olan aparatımı da yerleştirmiş bulunmaktayım, diğer aparatım kadar kolay olmadı ama onu da yerleştirmeyi başardım :27::27::27::27::27::9::9::9::9::9: Anammmmm bu gidişle bu gece p...s de denerim gibi sanki sizce???:26: - Bi de bir şeyi merak ettim, diğer aparatlarda olmadı bunda sanki büyük tuvaletim varmış gibi baskı hissettim bu normal mi?

Son düzenleme:
Kızlar yine aynı şey oldu esim geldi sürat bin karış yine aynı gergin tavırlar virüsü bahaneler ben sebebi biliyorum alttan alıyorum sonra durduk yere bana sataşmaya çalıştı yine sonra bende konuşalım dedim keske suan zarın olmasa falan dedi herzamanki gibi denemekten kaçtı yalandan kavga yarattı simdimbenim gözlerim dolu dolu dokunsalar alacak durumdayım ben caba veriyorum kendimi hazırlıyorum ama o bı adım atmadıkta ben tek basıma nasil başarırımben ne yapicam cikmazdayim adım ilerleyemiyorum kendimi okadar kötü istiyorumki ;(((( cok yalnızmmm

Kızlar yine aynı şey oldu esim geldi sürat bin karış yine aynı gergin tavırlar virüsü bahaneler ben sebebi biliyorum alttan alıyorum sonra durduk yere bana sataşmaya çalıştı yine sonra bende konuşalım dedim keske suan zarın olmasa falan dedi herzamanki gibi denemekten kaçtı yalandan kavga yarattı simdimbenim gözlerim dolu dolu dokunsalar alacak durumdayım ben caba veriyorum kendimi hazırlıyorum ama o bı adım atmadıkta ben tek basıma nasil başarırımben ne yapicam cikmazdayim adım ilerleyemiyorum kendimi okadar kötü istiyorumki ;(((( cok yalnızmmm

Canım ya... Neden eşin öyle yapıyor? Hiç açık açık konuştun mu sen yardım etmezsen ben nasıl yeneceğim dedin mi? Benim eşim de pek ilgilenmiyor aparat yerleştiriyorum seviniyorum ama o film izliyor yalandan gülüyor sadece...:26:

Kızlar salatalık kalınlığında olan aparatımı da yerleştirmiş bulunmaktayım, diğer aparatım kadar kolay olmadı ama onu da yerleştirmeyi başardım :27::27::27::27::27::9::9::9::9::9: Anammmmm bu gidişle bu gece p...s de denerim gibi sanki sizce???:26: - Bi de bir şeyi merak ettim, diğer aparatlarda olmadı bunda sanki büyük tuvaletim varmış gibi baskı hissettim bu normal mi?

yürüüüüü beee kim tutar seni:10::10::10: hissettiğin o basınç da wc isteğin de normal bizde de olmuştu.idrar kesesine yakın olduğundan oraya basınç uyguluyormuş bu yüzden tuvaletin var gibi hissediyormuşsun

Canım ya... Neden eşin öyle yapıyor? Hiç açık açık konuştun mu sen yardım etmezsen ben nasıl yeneceğim dedin mi? Benim eşim de pek ilgilenmiyor aparat yerleştiriyorum seviniyorum ama o film izliyor yalandan gülüyor sadece...:26:

Ben daha hiçbir egzersize başlamadım esim bunlara asırı tepki veriyo aslında bana okadar duskunki ama artık bu konu herzaman olsa hadi bizseler yapalım desem sırf bişeyleri bahane ediyo yok gerginim canım sıkkın falan sonra diyorummmm ama soz verdik bu nasil böle olucak ozamanda asırı tepkileri veriyo aklımda bisuru şey var bu onlardan biri diyo ama bu konu haricinde tartışmayız biz bile ama bu nasil çözülecek bilmiyorum yoruldum icim okadar doluki :43:

yürüüüüü beee kim tutar seni:10::10::10: hissettiğin o basınç da wc isteğin de normal bizde de olmuştu.idrar kesesine yakın olduğundan oraya basınç uyguluyormuş bu yüzden tuvaletin var gibi hissediyormuşsun

Hızlı gidiyorum ama bunun bir sakıncası yoktur değil mi? Bir günde farklı iki aparat denedim ve biri diğerinin iki katı kalınlığındaydı:26: P...s i daha kolay denerim herhalde di mi :26::26::27::27:

Ben daha hiçbir egzersize başlamadım esim bunlara asırı tepki veriyo aslında bana okadar duskunki ama artık bu konu herzaman olsa hadi bizseler yapalım desem sırf bişeyleri bahane ediyo yok gerginim canım sıkkın falan sonra diyorummmm ama soz verdik bu nasil böle olucak ozamanda asırı tepkileri veriyo aklımda bisuru şey var bu onlardan biri diyo ama bu konu haricinde tartışmayız biz bile ama bu nasil çözülecek bilmiyorum yoruldum icim okadar doluki :43:

Yorum yapamıyorum Allah yardımcın olsun:43:

Canım herkes eş yardımıyla çözüyor bu problemi sen beni yalnız bırakıyorsun falan desen???:44:

Neler solemiyorumki bendede hata var diyo anlıyor sonra tmm bu hafta hergüne denicem falan diyo ama sonra böle gerginlikler yapıp kurtulmaya çalışıyor;(;(((

Ondan gizli egzersiz yapma şansın var mı? Eğer öyle bir şansın varsa en azından gizli gizli egzersizlere başla sen

Son düzenleme:

Hepimiz benzer seyler yasadık canım benım eşimde sözde anlayıslıydı ama bır ton laf sokuyrdu yok cınsellıkten sogudum yok canın kıymetlı yok bılmem ne ztn ınsan kendını suclu hıssetırıyr bırde onlar tuz biber oluyr... ondan yardım almadan kendın egzersızlerle yeneceksın bır cok ınsan burda bu sekılde yendı dr a gıtmeden... bende kendım yendım parmak egzersızlerıylee.. eşinin öküzlüklerinede kulak asma önce kendıne güven sonraa ona güvenmeyi ögrenirsin ztn gercekten korkulcak bısey yok...

bır an öönce egzersızlere basla

baskı olması normal canım bendede oluyor... sen ıse baslamadan önce benden sana tavsıye esıne parmak egzersızı yaptır vajı alısıp genıslesn sonrada deneyınn yag sürmeyı unutma.... bence sen bu işi bu gece tamam larsın bırde acı hısseder gıbı olursan sakın esını ıtmee nefes al bırak ıcınde kalsın rahatladımı esın devam etısnn... ama azar azar ılerlesın bırde uyarmayı unutma vajının yönü asagı dogru hadı bakalım kolay gelsınn guzl haberlerını beklıyrz

Back
X