- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.221
vaji fotolarına baktım bn anlamadım benmki şişmiş gibi duruyo
söyleki çişin altında iğne deliği gibi daire var bitiminde şişmiş bi et prcası var sanki ya anlayamıyorum birileri aydınlatırmı beni ne cahilim off
sen hiç doktora gittin mi? bence doktora gidip her şey yolunda mı bir baktır. et met diyorsun, görmeden nereyi tarif ediyorsun nasıl bilelim ki biz?? doktor değiliz sonuçta. belki de her şey yolunda ama sen yanlış tarif ediyorsun. her şey olabilir. doktora gidip sorununu söyle. sadece dudakları açıp bakar, içine bir şey sokmaz. her şey normalse o zaman egzersiz yaparsın. kendini yiyip bitirme böyle lütfen. en iyisi doktora görün. korktuğunu biliyorum ama egzersize başlamadan mutlaka doktora görünülmeli. fiziksel bir sorun olup olmadığından emin olunmalı. burdaki çoğu insan böyle yaptı.
canım dr gittim sorun yok dedi zar zor acmıstım olmassa psikiyatra git demişti ama anlayamadıgım o minik dairenin içinemi parmak sokmaya calısıcam zamanla o delikmi büyücek yanlıs bişeyde yapmak istemiyorum cünuku
canım dr gittim sorun yok dedi zar zor acmıstım olmassa psikiyatra git demişti ama anlayamadıgım o minik dairenin içinemi parmak sokmaya calısıcam zamanla o delikmi büyücek yanlıs bişeyde yapmak istemiyorum cünuku
valla anlatıklarından anlamıyorum ki nereyi tarif ettiğini. ıkınınca açılıyorsa evet o daire. bildiğin delik işte. ilk anda minik gelebilir ama esnek o. zamanla aparatı kalınlaştırarak ya da 1-2-3 parmak yaparak esnetiyorsun. ve kasmamayı öğreniyorsun. esniyor adı üstünde, içindeki çıkınca geri eski halini alıyor. ordan bebek kafası çıkıyor hep bunu düşün. doktora görünmene sevindim. o normal dediyse rahatlıkla egzersize başla. önce nefes, kegel ve aynada bakarak alış. sonra özelden anlattığım gibi başlarsın. benim şimdi yatmam lazım. herkese iyi geceler.
tamam cnm ama söyle bişey diyicem delik yok söyle bişey var üstte minik bi yuvarlak var kapalı altındada et parcası var o ne yaa anlamadım
althea nasılsın? ben sık giremiyorum foruma takip edemiyorum kimseyi
seninle aynı zamanda yendik sayılır derdi:)
sizde normale döndü mü her aksam çalışmaya devam ediyoruz biz ama git gel yok henüz
ne zaman düzelecek acaba girince şıp diye oluyo ama hareket ettiremedik daha
tamam ozaman yarın devam edicem ama biraz daha kalın belki bi mum denerimm...inş.her aşamayı kolay geçerimn...bugün çokk mutlu oldumm yaaa anlatılmaz yaşanırr.:)))
minik bir et parçası pembe renkli ve tıpkı bademciğe benzıyo o minik deliğin altında ya o deliğemi sokcam parmagımı yoksa o et parcasıda zamanla acılcak mı ? yksa sadece o minnik dairemi genişliceek gidip gelirken p.... ????????????
arkadaşlar hepinize günaydın. evliliğimde beşinci aya girdim. ilişkimizi tamamına erdiremeyince internetten araştırma yaparken vajinismusu keşfettik, baktık ki durumuma birebir uyuyor. bu forumu keşfettim,üye olmadan okudum önce. üye olup yazabildiğimi fark edince aranıza katılmak istedim. doktorların sitelerinde egzersiz yapılması gerektiğini okuyunca ekstrem durumlardadır sanmıştım. sizi okuyunca benim de yapmam gerektiğini, çok normal bir durum olduğunu anladım :)) yalnız oraya yabancı bir cisim sokma fikri bana çok itici geldiği için eşimin parmakları ve p... çalıştık dün akşam. ön sevişmeyle ıslaklık sağladığımız için jel kullanmadık. bir de egzersiz sonuna doğru bende yanma oldu. bu normal mi? devam edeyim mi yani çalışmaya ?? açıkça yazmak zorunda kalmak da utandırıyormuş insanı(( reelde kimseye açamıyorum o yüzden açıkça konuşmak istedim ben de artık bu durumu atlatıp yardımcı olanlar kervanına katılmak istiyorum (
çook teşekkür ederim. yenemeyen kızlar sakın kendilerini kasmasın sadece ilk olduğu için biraz baskı vardı. hiçç acımadı. evliliğimin 28. günüde yenmek nasip oldu. Allah herkese nasip etsin inşallah bu mutluluğu.
merhaba kızlardün 4. denemeyi de yapabildik sonunda.çok şükür o batma olayından kurtuldum sadece biraz yanma oldu ama dayanılmaycak bişey değildi tabi.git gellerde biraz daha hız vardı sanki ama yine de çok yavaştı dolayasıyla boş...ma olmadı.Buarada ultrason jeliyle denedim daha mantıklı geldi.hem biraz daha yogun su gibi akıp gitmiyor ve yapış yapış değil hem 1 lt bolbol kullan fiyatı da 4lira gibi birşeymiş.jel almaya utanan bir arkadaş vardı belki bunu alabilirsin medikallerde bulunuyormuş ben eşime aldırdım da.utanılcak bieşy yok yani
arkadaşlar hepinize günaydın. evliliğimde beşinci aya girdim. ilişkimizi tamamına erdiremeyince internetten araştırma yaparken vajinismusu keşfettik, baktık ki durumuma birebir uyuyor. bu forumu keşfettim,üye olmadan okudum önce. üye olup yazabildiğimi fark edince aranıza katılmak istedim. doktorların sitelerinde egzersiz yapılması gerektiğini okuyunca ekstrem durumlardadır sanmıştım. sizi okuyunca benim de yapmam gerektiğini, çok normal bir durum olduğunu anladım :)) yalnız oraya yabancı bir cisim sokma fikri bana çok itici geldiği için eşimin parmakları ve p... çalıştık dün akşam. ön sevişmeyle ıslaklık sağladığımız için jel kullanmadık. bir de egzersiz sonuna doğru bende yanma oldu. bu normal mi? devam edeyim mi yani çalışmaya ?? açıkça yazmak zorunda kalmak da utandırıyormuş insanı(( reelde kimseye açamıyorum o yüzden açıkça konuşmak istedim ben de artık bu durumu atlatıp yardımcı olanlar kervanına katılmak istiyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?