- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.181
Agliyorummmmmm uzun zamandır kimseyle paylasamamistim ,cok teşekkür ederim..sanki asla yapımcıma yenemicem gibi geliyo cok korkuyorum anlatamam ;((((((( ya cok sinirlerim bozuldu su an hickira hickira ağlıyorum aslında iyide oldu rahatladım birazda olsa denemeye çalışıyorum Dr gittim ama bacağımı bile acamiyorumki ;(((
Yanımda oldugunuzu bilmek yalnız olmadığımı bilmek okadar iyi geldiki anlatamam iki haftada yenmeniz mucize gibi lütfen banada yadim edin lütfen
cnm senle aynı gün yenmiştik şimdi yazdıklarını görünce üzüldüm(,Allah kısa zmanda sağlığınıza kavuştursun inş kısa zmanda kurutlup çalışmalara devam ederisiniz biran önce gidin doktora
Yanımda oldugunuzu bilmek yalnız olmadığımı bilmek okadar iyi geldiki anlatamam iki haftada yenmeniz mucize gibi lütfen banada yadim edin lütfen
aynen senin gibiydimm...çocuk görmeye dayanamıyorumm...herşeyden etkileniyorum...eşimden herkestenn...ve yapamamaktan korkularım vardı am bugün burdaki arkadaşlar sayesinde bi karar aldım veeee bayağıda bi gelişme oldu...inan bana olduğunu görünce dahada rahatlıyosun...egzersizlerr çok önemliymiş gerçekten...seni çooooooooooooookkkk ii anlıyorumm....ben yaptıysam sende yaparsınnn...cesur oll....al aynayı karşınaaa biraz bak önce ıkındıkça orda ki deliği farkedeceksin...ve olacak inanıyorummm...VAZGEÇME VE CESUR OL....
tamam ozaman yarın devam edicem ama biraz daha kalın belki bi mum denerimm...inş.her aşamayı kolay geçerimn...bugün çokk mutlu oldumm yaaa anlatılmaz yaşanırr.:)))
Merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. Henüz bir kaç aylık evliyim ve bu hastalıkla karşılaştım, ve bu sayede de bu forumu buldum, umarım başlayabilirim bir yerlerden.
İlk etapta egzersizlere başlamadan doktora gidiyor musunuz ? Yoksa direk egzersizlere mi başlıyorsunuz ? Ben önce doktora giidp zarımda sorun olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
Bir de bu emla kremini kullanan arkadaşlar, ne kadar dayandı? 57 tl dediler bana eczanede. Uzun süre kullanabiliyor muyuz ?
Mutluluğunu Tahmin Edebiliyorum Canım. Evet Dediğini yap Mumla Deneyebilirsin. Zaten Öyle Bişeyki Oraya girdiğini görüyosun sürekli egzersiz yapmak istiyosunn artıkİştee Bak sendee gördün Canın Yandımı hayırrr. P.....s 'te öylee can acıması filan yok yanii. Egzersizlere İyice Alıştıktan Sonra Eşinlede Egzersiz Yapıcaksın. Yani Eşin egzersizi sana yapıcakk..
Merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. Henüz bir kaç aylık evliyim ve bu hastalıkla karşılaştım, ve bu sayede de bu forumu buldum, umarım başlayabilirim bir yerlerden.
İlk etapta egzersizlere başlamadan doktora gidiyor musunuz ? Yoksa direk egzersizlere mi başlıyorsunuz ? Ben önce doktora giidp zarımda sorun olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
Bir de bu emla kremini kullanan arkadaşlar, ne kadar dayandı? 57 tl dediler bana eczanede. Uzun süre kullanabiliyor muyuz ?
Acı falan yok tu zaten bu yüzden denedim bi çoğunu ilk olmasına rağmen...inş. yarında güzel haberleri veiririm burdan...:)))Allah razı olsun oraya bişeylerin girebilio olduğunu görünce bile insanın olacağına inancı da artıyor...sayende bukadarı olduu...klavuzu çok iyi olunca insanın.:))..ben dr. lara bile bukadar güvenmedimmm..neden???çünkü yaşamayan bilemez ve anlayamaz..anlamadığı gibi de aktaramaz...Allah razı olsun...
pazartesi gidecektim ki hastalığım başladı, 10 gün beklemem gerekecek. Tam da cesaretlendiğim anda.....
ya ben vajıyı pazartesi yendim ama yarısından fazlasını almama ragmen bugun kü denememde giriş kısmındaa yanma oluyo kızarrılık oluşştu ve canım yanıyo ve sık sık ıdraraa cıkıyorum sebebi nedir acaba kayganlaştırıcı olarak beb yagı kullandım vazalin falan sürdüm eşimde öğle istemeden kendımı kasıyomuyum acaba kafam çok karıştı ilk yatıgım hefesım kaçtı. doktora gıtmelimiyim.p... ilerledikçe canım yanıyo vee ileri götüremıyorum girişte hiç problem yok ama kızarıklık daha sonraları yanma yapıyo ve git gel yapmıyoruz yardım edin(((((
ya ben vajıyı pazartesi yendim ama yarısından fazlasını almama ragmen bugun kü denememde giriş kısmındaa yanma oluyo kızarrılık oluşştu ve canım yanıyo ve sık sık ıdraraa cıkıyorum sebebi nedir acaba kayganlaştırıcı olarak beb yagı kullandım vazalin falan sürdüm eşimde öğle istemeden kendımı kasıyomuyum acaba kafam çok karıştı ilk yatıgım hefesım kaçtı. doktora gıtmelimiyim.p... ilerledikçe canım yanıyo vee ileri götüremıyorum girişte hiç problem yok ama kızarıklık daha sonraları yanma yapıyo ve git gel yapmıyoruz yardım edin(((((
kızlar ben bu sorunu çözdum derken şimdi vajınal siğil diye bişey okudum forumda sanırım bendekılerde ondan 3 tane var dış tarafta görebiliyorum ama geçer diye boşverdım kafama takıldı bı bakıyım dedim moralinizi bozmak istemem benle iiilgili bi konu bu vajınal siğiller ilerde rahım kanserıne sebebıyet verıyomuş eşime söyledıgımde çok üzüldük hemen doktora gorunıcez yarın duaa edin. o siğilleri yakıyolarmış eşimdede bıtane var eşden geçiyomuş ve biz çalışmalarımızı yapamıcaz korkudan(((((((((( tam korkumu yendım derken başka bi korku daha başa dönmem inş.. ((((((
Hmm Tühhh denk gelmiş işte napıcaksın. Ama hastalığın biter bitmez hemen bir doktora git. Sana yardımcı olmak için sabırsızlanıyorum
Okadar yardımınıza ihtiyacimmm çarkı anlatamammmm;(((( cok zor durumdayım..ben 1,5 yıllık evliyim ve hala iliskiye giremedim Dr gittim ama esimizde istedi esim gelmeyi reddetti birde benim korkularından dolayı esimdede cinsellikte korku oluştu canımı acitmaktan korktuğunu söylemeye başladı kendimi toparlıyorum hazırlıyorum soz veriyorum kesin olmalı diye ama o anda asırı korkuyorum;((((( su Anka'da ağlıyorum cok zor durumdayım artık yenmek istiyorum bebeğim olsun istiyorum;(((((((eşimde cok istiyor herseyi denedim yokkkkkkk ilaç kullandım kayganlaştırıcı bazen alkol herseyi denedimmmm ama olmuyor olmuyooo;(((((((Yardım edin bana nolar yardım edin banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?