Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen senin gibiydimm...çocuk görmeye dayanamıyorumm...herşeyden etkileniyorum...eşimden herkestenn...ve yapamamaktan korkularım vardı am bugün burdaki arkadaşlar sayesinde bi karar aldım veeee bayağıda bi gelişme oldu...inan bana olduğunu görünce dahada rahatlıyosun...egzersizlerr çok önemliymiş gerçekten...seni çooooooooooooookkkk ii anlıyorumm....ben yaptıysam sende yaparsınnn...cesur oll....al aynayı karşınaaa biraz bak önce ıkındıkça orda ki deliği farkedeceksin...ve olacak inanıyorummm...VAZGEÇME VE CESUR OL....

Yanımda oldugunuzu bilmek yalnız olmadığımı bilmek okadar iyi geldiki anlatamam iki haftada yenmeniz mucize gibi lütfen banada yadim edin lütfen

Tatlım bende çok kısa sürede yendim. 10 gün filan sürdü. bende 11 aylıkken evliyken 25 mayısta yendim.
Bende o kadar korkuyordum ki, bacaklarımı eşime hiç açamazdım. Hemen kapatır sımsıkı kasılırdım.
Sonra burayı buldm. Egzersiz yapmaya karar verdim. Vajinama bile bakamıyor dokunamıyordum benim için bir fobi idi.

İlk önce aynayı aldım elime. İnceledim baktım baktım ona yabancıydım ama benimbi parçamdı.

Sonra küçük kulak cubugunu streçleyip sokmayı denedim. Ikındım ofladım pufladım. ağladım. İçim daraldı. Ama yapmayı başardım.

Sonra mum ile deneme yaptım. Ayna elimde baka baka orayı genişletmeye ve alışmaya çalıştım. Sonra eşimin parmagıyla denedik. Ama kasılmalarım devam ediyordu tabi. Ama eskisi gibi değildi. sonra birgün oldu hepsini yapabilidim. Ve zamanla da ilişkimiz düzene girdi.
MAyıstan bu yana bayağı bir yol katettik. Sakın vazgeçme canım..

Ben 11 aylık evliyken yendim dedim. ama eşimle 6 yıllık bir beraberlikten sonra evlendik. Vajinumus bir kabustu. ama yenince hiç acımıo. İnan bana. İlk önce egzersiz yap canım. Lütfen daha fazla erteleme.

Yanımda oldugunuzu bilmek yalnız olmadığımı bilmek okadar iyi geldiki anlatamam iki haftada yenmeniz mucize gibi lütfen banada yadim edin lütfen

ne dmek canım ben de alışma aşamasındayım yendiğimden beri bu derdi çekenlere yardımcı olamaya çalışıyorum elimden geldiğince çünkü zor olmadığını gördüm ve inanıyorum ki herkes bunu yenebilir ama egzerszi yaparak tabii burda biçok arkadaş da yardımcı olmaya devam ediyorlar sağolsunlar ben onları örnek aldım, özel mesaj da attım sana yazdıkları oku ve hemen uygulamaya koyul bugün bunları yapsan yeterli bugünlük yarın yavaş yavaş 2. aşamaya geçersin hadiii bekleme bebek istiyorsan hemen başla ben de bebek düşündüğüm için üzerine çok düştüm aksatmadan egzerszi yaptım ve kısa sürede bitti çok şükür sıra sen de

Ecrinnnnnn Canım süpersinnnnnnnn Çok mutlu oldumm süper gidiyosunnn.. Daha ilk denemende çok yol katettin. Bravoo sana bu şekilde birazcık daha egzersiz yapmaya devam ediceksin. Alışman Lazımm Ondan sonra Gitgidee Kalınlaştırıcazz. Süpersinnnnnnn

tamam ozaman yarın devam edicem ama biraz daha kalın belki bi mum denerimm...inş.her aşamayı kolay geçerimn...bugün çokk mutlu oldumm yaaa anlatılmaz yaşanırr.:)))

tamam ozaman yarın devam edicem ama biraz daha kalın belki bi mum denerimm...inş.her aşamayı kolay geçerimn...bugün çokk mutlu oldumm yaaa anlatılmaz yaşanırr.:)))

Mutluluğunu Tahmin Edebiliyorum Canım. Evet Dediğini yap Mumla Deneyebilirsin. Zaten Öyle Bişeyki Oraya girdiğini görüyosun sürekli egzersiz yapmak istiyosunn artık İştee Bak sendee gördün Canın Yandımı hayırrr. P.....s 'te öylee can acıması filan yok yanii. Egzersizlere İyice Alıştıktan Sonra Eşinlede Egzersiz Yapıcaksın. Yani Eşin egzersizi sana yapıcakk..

Merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. Henüz bir kaç aylık evliyim ve bu hastalıkla karşılaştım, ve bu sayede de bu forumu buldum, umarım başlayabilirim bir yerlerden.

İlk etapta egzersizlere başlamadan doktora gidiyor musunuz ? Yoksa direk egzersizlere mi başlıyorsunuz ? Ben önce doktora giidp zarımda sorun olup olmadığını öğrenmek istiyorum.

Bir de bu emla kremini kullanan arkadaşlar, ne kadar dayandı? 57 tl dediler bana eczanede. Uzun süre kullanabiliyor muyuz ?

Merhabaa Canım.Tabi ki Öncelikle Doktora gitmelisin Zarının Yapısını öğrenmen lazım. Ondan Sonra Egzersizlere Başlıcaz. Emla Kremle İlgili Bir fikrim Yok ben kullanmadım kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar zaten. Doktora gittikten sonra sonucunu buraya yazarsın ona göre bizde yardımcı oluruz tatlım.

Acı falan yok tu zaten bu yüzden denedim bi çoğunu ilk olmasına rağmen...inş. yarında güzel haberleri veiririm burdan...:)))Allah razı olsun oraya bişeylerin girebilio olduğunu görünce bile insanın olacağına inancı da artıyor...sayende bukadarı olduu...klavuzu çok iyi olunca insanın.:))..ben dr. lara bile bukadar güvenmedimmm..neden???çünkü yaşamayan bilemez ve anlayamaz..anlamadığı gibi de aktaramaz...Allah razı olsun...

egzersize başlamadan doktora gitmek mantıklı olan yani biyolojik bir sorun olup olmadığını öğrnmek için git bir görün eğer yoksa psikolojiktir yanii egzerszi yapman gerekir ,emla kremi duydum ama kullanmadım ,kullanlarda pek memnun değildi burda yazdıkları kadarıyla, ben su bazlı jel ve bepanten kullandımm sana da tavsiye ederim kolay gelsin

Ne demek Canım benim. Seve seve yardımcı olurum. Senin başardığını Gördüğümde ben daha da mutlu oluyorum. Seninde dediğin gibi yaşamayan bilemez. Bende senin gibiydim bir zamanlar ama çok şükür vajiyi yendim geçti gitti. Beni gözünde nasıl görürsün bilmem istersen klavuz istersen arkadaş istersen doktor O sana kalmış canım. Ben sana her türlü Yardımcı Olucamm. Merak etmee yanındayımmmm ve arkandayımmm !!

geçmiş olsun. doktora görüneceğim demişsin zaten, en kısa sürede git. anlattıkların idrar yolları enfeksiyonuna benziyor.

geçmiş olsun. doktora görüneceğim demişsin zaten, en kısa sürede git. anlaattıkların idrar yolları enfeksiyonuna benziyor.

normalde buradaki kod adi "kirmizi" diye gecen sey bir kac damla pembemsi bir kanamadir. kimisinde kahverengi akinti seklinde de gelebilir. cogumuzda gelmedi bile. bardak hesabi kanama vb. burada hic kimsenin basina gelmis degil. kilcal damarin zedelenmesinden o kadar kan gelebiliyorsa, doktora görünmekte fayda var.

kadinlari cinsellikten sogutmak, evlilik öncesi iliski yasamasini engellemek icin anlatilan korku dolu hikayelerin basinda da bu cok kanadi vb. miti var. bunun dogruluk payi ender vakalarda anatomik problemlerden kaynaklaniyor - bu yüzden egzersizlere baslamadan önce jinekolojik bir muayeneden gecin.

cok gecmiş olsun insallah önemli birsey değildir :)

tatlım sakin ol önce yıpratma kendini korkacak birsey yok inan buna ben 8 ay sonra yendim yazık etmişim kendime diyorum
mutlaka önce vajiyi tanımalısın be hiç dokunamıordum bile ama oraya birseyin senın kontrolunde girdiğini ve canının hiç yanmadığını gorunce agzın acık kalıyo sonra acayip bir cesaret ve bakıyorsun olup bitmişşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…