- 4 Ekim 2012
- 16.655
- 32.973
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.261
tünaydın kızlarrr.. şekerpare akşam senden cesaret aldıktan sonra ıkı parmak tekrar denedım. küs şeklinde yapıyorum parmakları ve 2. boguma kadar gelebildim once ılk boguma bıle gelemıyodum ama dedıgın gıbı cok basınc oldu sankı ora yırtılacak gibi oluyo ama cok mutlu oldum anlatamam orta parmagı kolaylıkla alabılıyorum artık.. şimdi iki parmakta sonuna kadr almam mı gerekıyo ıkıncı bogum tam gozukmuo ama devam edemedım yahuu
bu aksam yine deneyecegim.. destegin için çok sagol cnm.. ben bebiş istiyorum artık oyuzdn artık biran önce bu iş olsun istiyorum.. çok şükür her denememde biraz daha ilerliyorum. umarım sonunda bu ilerleme p..se kadar ulaşır:) önceden eşimi mutlu edemiyorum diye çok üzülürdüm şimdi o boyutu geçtim bebişe odaklandım :) eşimde sen önce vajiyi yen o bi şekilde olur allahın izniyle dio ben dereyi görmeden paçaları sıvadım bilee:) şmdi 2 parmagıda tamamen alırsam basınc olmayana kadar denemem mi gerekecek canım? ikde gerçekten zorlanıyorum ama dedigin gibi parmakları çekmeyince oluyo bi şekilde
kızlar ptesi test yappmıştım pozitifti. bugün doktora gittim 6 haftalıkmış. ben de vajiliyim dedim. alttan baktı kastım biraz kendimi zar zedelenmiş ama tam yırtılmamış dedi anestol tavsiye etti. bakalım bundan sonrası ne olur bilmiyorum. uzun uzun konuştu gayet iyiydi. kalp atışlarını da gördüm. mutluyum :)))
merhaba kızlardün 4. denemeyi de yapabildik sonunda.çok şükür o batma olayından kurtuldum sadece biraz yanma oldu ama dayanılmaycak bişey değildi tabi.git gellerde biraz daha hız vardı sanki ama yine de çok yavaştı dolayasıyla boş...ma olmadı.Buarada ultrason jeliyle denedim daha mantıklı geldi.hem biraz daha yogun su gibi akıp gitmiyor ve yapış yapış değil hem 1 lt bolbol kullan fiyatı da 4lira gibi birşeymiş.jel almaya utanan bir arkadaş vardı belki bunu alabilirsin medikallerde bulunuyormuş ben eşime aldırdım da.utanılcak bieşy yok yani
Kuzummm Çok İyii Bak Ben Sana dedim yavaş yavaş Alışıcaksın. İnan bana 2-3 yapmadan sonra Hiç bişe Kalmıcakk. Senn süreklii yappp durmakk yokkkkkkkkGitgellerede alışıcaksın çokk iyii ohhh ohhh oynayasımm geldiiii hattaa oynucammm teyy teyyy teyy teyyyyyyyy
kızlar yazdıklarınızı okudum tebrik ediyorum sizleri denemeler ii gidiyomuş vallahi beni geçeceksiniz alışma konusundaa:)) anammmm elimi çabuk tutmalıyım alışmalıyım:vallahi gaza geldim lakin herif evde değil evde olaydıııı görürdü o
kızlar şaka biyana süpersinizz böle dewam edin benm pek deneme imkanım olmuyo eşim çalışıyo yoğun fırsta buldukça oluyo bizdede gitgel yavaş diye sanırım b..ma olmuyo zamanla düzelir odaa inş..
kızlarr 4.denemeyi de yaptık az önce giriş hafif zorlasa da hala devamı iyiydi bacaklarım artık daha gevşek duruyor,hatta sonlara doğru az da olsa zevk bile aldım diyebeilirim çok şaşırdım ya bu kadar çabuk beklemiyordum ben
kızlar yazdıklarınızı okudum tebrik ediyorum sizleri denemeler ii gidiyomuş vallahi beni geçeceksiniz alışma konusundaa:)) anammmm elimi çabuk tutmalıyım alışmalıyım:vallahi gaza geldim lakin herif evde değil evde olaydıııı görürdü o
kızlar şaka biyana süpersinizz böle dewam edin benm pek deneme imkanım olmuyo eşim çalışıyo yoğun fırsta buldukça oluyo bizdede gitgel yavaş diye sanırım b..ma olmuyo zamanla düzelir odaa inş..
kuzum sen utanmıyor musun benle bir olmayaşaka bir yana çok iyi sevindim senin adına bu iş denemey bakıyor nekadar çok denersen okadar çabuk kurutulursun
canım seninle aynı dertten muzdaribim.çalışma saatlerimiz pek uymadığı için eşimle deneme yapamıyoruz bu yüzden ağır vasıta gibi ilerliyorumgitgeller yavaş olduğundan miki pısss diye sönüyor b...ma bizde de olmuyor.bunlar zamanla aşacağımız şeyler o yüzden dert etme aynı durumdayız.vajiyi atlattıkya çok şükür
Merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. Henüz bir kaç aylık evliyim ve bu hastalıkla karşılaştım, ve bu sayede de bu forumu buldum, umarım başlayabilirim bir yerlerden.
İlk etapta egzersizlere başlamadan doktora gidiyor musunuz ? Yoksa direk egzersizlere mi başlıyorsunuz ? Ben önce doktora giidp zarımda sorun olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
Bir de bu emla kremini kullanan arkadaşlar, ne kadar dayandı? 57 tl dediler bana eczanede. Uzun süre kullanabiliyor muyuz ?[/
Emla kremi ben evlendikten 1 ay sonra dr. tavsiyesiyle aldım,,yanma yaptı bi dahada kullanmadım..yanma yapmasıyla zaten uyuşturuyo..ama şuan egzersizleri sadece bebek yağıyla yapıyorum hiçde gerek duymuyorum emlaya...
Ayrıca bu forum gerçekten mükemmel ve içtenlikle yardım elini uzatan arkadaşlarla dolu ALLAH RAZI OLSUN ONLARDAN..takip et ben ilk gün baya ilerledim yapamam kesinlikle dediklerimin bana göre çoğunu yaptımm...Sende yapıcaksın güven bana ben yapmışsam bu kadarını sende başarırsınn...egzersizleri mutlaka yapmalısın...kolay gelsin...:))
Merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. Henüz bir kaç aylık evliyim ve bu hastalıkla karşılaştım, ve bu sayede de bu forumu buldum, umarım başlayabilirim bir yerlerden.
İlk etapta egzersizlere başlamadan doktora gidiyor musunuz ? Yoksa direk egzersizlere mi başlıyorsunuz ? Ben önce doktora giidp zarımda sorun olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
Bir de bu emla kremini kullanan arkadaşlar, ne kadar dayandı? 57 tl dediler bana eczanede. Uzun süre kullanabiliyor muyuz ?[/
Emla kremi ben evlendikten 1 ay sonra dr. tavsiyesiyle aldım,,yanma yaptı bi dahada kullanmadım..yanma yapmasıyla zaten uyuşturuyo..ama şuan egzersizleri sadece bebek yağıyla yapıyorum hiçde gerek duymuyorum emlaya...
Ayrıca bu forum gerçekten mükemmel ve içtenlikle yardım elini uzatan arkadaşlarla dolu ALLAH RAZI OLSUN ONLARDAN..takip et ben ilk gün baya ilerledim yapamam kesinlikle dediklerimin bana göre çoğunu yaptımm...Sende yapıcaksın güven bana ben yapmışsam bu kadarını sende başarırsınn...egzersizleri mutlaka yapmalısın...kolay gelsin...:))
ne güzel işte böyle birbirinizi gaza getirin de biran önce yenin kolay gelsin egzersizlere devammmm
kızlarr 4.denemeyi de yaptık az önce giriş hafif zorlasa da hala devamı iyiydi bacaklarım artık daha gevşek duruyor,hatta sonlara doğru az da olsa zevk bile aldım diyebeilirim çok şaşırdım ya bu kadar çabuk beklemiyordum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?