Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vaji fotolarına baktım bn anlamadım benmki şişmiş gibi duruyo
söyleki çişin altında iğne deliği gibi daire var bitiminde şişmiş bi et prcası var sanki ya anlayamıyorum birileri aydınlatırmı beni ne cahilim off :(

sen hiç doktora gittin mi? bence doktora gidip her şey yolunda mı bir baktır. et met diyorsun, görmeden nereyi tarif ediyorsun nasıl bilelim ki biz?? doktor değiliz sonuçta. belki de her şey yolunda ama sen yanlış tarif ediyorsun. her şey olabilir. doktora gidip sorununu söyle. sadece dudakları açıp bakar, içine bir şey sokmaz. her şey normalse o zaman egzersiz yaparsın. kendini yiyip bitirme böyle lütfen. en iyisi doktora görün. korktuğunu biliyorum ama egzersize başlamadan mutlaka doktora görünülmeli. fiziksel bir sorun olup olmadığından emin olunmalı. burdaki çoğu insan böyle yaptı.

sen hiç doktora gittin mi? bence doktora gidip her şey yolunda mı bir baktır. et met diyorsun, görmeden nereyi tarif ediyorsun nasıl bilelim ki biz?? doktor değiliz sonuçta. belki de her şey yolunda ama sen yanlış tarif ediyorsun. her şey olabilir. doktora gidip sorununu söyle. sadece dudakları açıp bakar, içine bir şey sokmaz. her şey normalse o zaman egzersiz yaparsın. kendini yiyip bitirme böyle lütfen. en iyisi doktora görün. korktuğunu biliyorum ama egzersize başlamadan mutlaka doktora görünülmeli. fiziksel bir sorun olup olmadığından emin olunmalı. burdaki çoğu insan böyle yaptı.

canım dr gittim sorun yok dedi zar zor acmıstım olmassa psikiyatra git demişti ama anlayamadıgım o minik dairenin içinemi parmak sokmaya calısıcam zamanla o delikmi büyücek yanlıs bişeyde yapmak istemiyorum cünuku

canım dr gittim sorun yok dedi zar zor acmıstım olmassa psikiyatra git demişti ama anlayamadıgım o minik dairenin içinemi parmak sokmaya calısıcam zamanla o delikmi büyücek yanlıs bişeyde yapmak istemiyorum cünuku

valla anlatıklarından anlamıyorum ki nereyi tarif ettiğini. ıkınınca açılıyorsa evet o daire. bildiğin delik işte. ilk anda minik gelebilir ama esnek o. zamanla aparatı kalınlaştırarak ya da 1-2-3 parmak yaparak esnetiyorsun. ve kasmamayı öğreniyorsun. esniyor adı üstünde, içindeki çıkınca geri eski halini alıyor. ordan bebek kafası çıkıyor hep bunu düşün. doktora görünmene sevindim. o normal dediyse rahatlıkla egzersize başla. önce nefes, kegel ve aynada bakarak alış. sonra özelden anlattığım gibi başlarsın. benim şimdi yatmam lazım. herkese iyi geceler. :10::10::10:

valla anlatıklarından anlamıyorum ki nereyi tarif ettiğini. ıkınınca açılıyorsa evet o daire. bildiğin delik işte. ilk anda minik gelebilir ama esnek o. zamanla aparatı kalınlaştırarak ya da 1-2-3 parmak yaparak esnetiyorsun. ve kasmamayı öğreniyorsun. esniyor adı üstünde, içindeki çıkınca geri eski halini alıyor. ordan bebek kafası çıkıyor hep bunu düşün. doktora görünmene sevindim. o normal dediyse rahatlıkla egzersize başla. önce nefes, kegel ve aynada bakarak alış. sonra özelden anlattığım gibi başlarsın. benim şimdi yatmam lazım. herkese iyi geceler. :10::10::10:

tamam sagolun yarın ıkınmalara devam edecem umarım yapabilirim iyi geceler sela 1 hakkını helal et bugun baya ugrastn benlee

tamam cnm ama söyle bişey diyicem delik yok söyle bişey var üstte minik bi yuvarlak var kapalı altındada et parcası var o ne yaa anlamadım

Cnm yatakta goz gezdirirken seni gordum korkma o dedigin seyin tipkisinin aynisi bendede var:1: dr um bana o kizlik zarimin parcasi yani uzantisi oldugnu soyledi onemsiz bsey kafana takma etkisiz eleman:1: hindi bibbirgnede koptum yani:)))))))))) ben en buyuk aparati aldigmda yok oluo esnedigi icin cikarinca yine belirio minnak bse zaten.....kolay gelsin.....

althea nasılsın? ben sık giremiyorum foruma takip edemiyorum kimseyi
seninle aynı zamanda yendik sayılır derdi:)
sizde normale döndü mü her aksam çalışmaya devam ediyoruz biz ama git gel yok henüz
ne zaman düzelecek acaba girince şıp diye oluyo ama hareket ettiremedik daha

teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın?canım benim ilk 3 denememde yanmanın dışında başının deydiği yer felaket batıyordu bu yüzden gitgel yoktu.dün 4.yü denedik o batma gitmişti çok şükür ama git gelde yine zorlandım cok yavas tempoda olsa da cok az oldu.anlayacağın o sızılar her seferinde azalıyor.aslında ara vermeden düzenli yaptığında daha kısa sürede herşey normale döner ama biz eşimle çalışma saatleri olarak pek uymuyoruz bu da durumu yavaşlatıyor tabi.ben dün kendim egzersiz yapıyormusum gibi tuttum mikiyi içimde döndürdüm git gel yaptım biraz yandı bırkac sanıye bekleyınce geçti.sen kacıçcı denemeni yaptın canım?

minik bir et parçası pembe renkli ve tıpkı bademciğe benzıyo o minik deliğin altında ya o deliğemi sokcam parmagımı yoksa o et parcasıda zamanla acılcak mı ? yksa sadece o minnik dairemi genişliceek gidip gelirken p.... ????????????

hehehe canım benim sende kendimi gördüm.başlangıçta ben de öyleydim ha bire Beraya soruyordum .Berayyy bende böyle bişey var sende de var mı diye:9:tabi bu aşamalarda internetten resim bulmaya çalışıyordum jinekolog oldum mübarek:1:o bademcik benzetmesini ben de yapmıştım ama bademcik değil de küçük dilimiz gibi bişey var sanki.ıkındığın zaman mercimek kadar bir yer açılıyor.oraya bolca jel sür ve parmağını gezdir.el yordamıyla bulursun zaten parmağını biraz itince açılıyor.ben o deliği gördüğümde bu çok küçük burdan p..s nasıl gircek yırıtılır diye oturup ağlamıştım nekadar cahilmişim:27:meğer orası herzaman dediğim gibi mucizevi bir yermiş.birana okadar esneyip sonra hiçbirsey olmamış gibi eski haline dönüyor.senin yaşadıklarını bizler de yaşadık o yüzden aklını kurcalayan ne olursa olsun sor mutlaka birimiz yardımcı oluruz:16:

merhaba kızlar:3:dün 4. denemeyi de yapabildik sonunda.çok şükür o batma olayından kurtuldum sadece biraz yanma oldu ama dayanılmaycak bişey değildi tabi.git gellerde biraz daha hız vardı sanki ama yine de çok yavaştı dolayasıyla boş...ma olmadı.Buarada ultrason jeliyle denedim daha mantıklı geldi.hem biraz daha yogun su gibi akıp gitmiyor ve yapış yapış değil hem 1 lt bolbol kullan:9:fiyatı da 4lira gibi birşeymiş.jel almaya utanan bir arkadaş vardı belki bunu alabilirsin medikallerde bulunuyormuş ben eşime aldırdım da.utanılcak bieşy yok yani:34:

selam kızlar erzuruma gidip geldim sonra taşındım internet bağlanması uzun sürdü tabi bu arada eşimle doktora gittik kendim beceremeyeceğimi anladım ama eğer yeni başlayan varsa doktorun bana verdiği ödevleri beraber yaparızz:)
çok mutluyum doktor yardımı bana iyi geldi daha ilk aşamadayım doktor gün vermedi senin elinde dedi 3 ayda sürer 1 ayda dedi umarım herşey güzel olur:)

arkadaşlar hepinize günaydın. evliliğimde beşinci aya girdim. ilişkimizi tamamına erdiremeyince internetten araştırma yaparken vajinismusu keşfettik, baktık ki durumuma birebir uyuyor. bu forumu keşfettim,üye olmadan okudum önce. üye olup yazabildiğimi fark edince aranıza katılmak istedim. doktorların sitelerinde egzersiz yapılması gerektiğini okuyunca ekstrem durumlardadır sanmıştım. sizi okuyunca benim de yapmam gerektiğini, çok normal bir durum olduğunu anladım :)) yalnız oraya yabancı bir cisim sokma fikri bana çok itici geldiği için eşimin parmakları ve p... çalıştık dün akşam. ön sevişmeyle ıslaklık sağladığımız için jel kullanmadık. bir de egzersiz sonuna doğru bende yanma oldu. bu normal mi? devam edeyim mi yani çalışmaya ?? açıkça yazmak zorunda kalmak da utandırıyormuş insanı :((( reelde kimseye açamıyorum o yüzden açıkça konuşmak istedim :( ben de artık bu durumu atlatıp yardımcı olanlar kervanına katılmak istiyorum :((

arkadaşlar hepinize günaydın. evliliğimde beşinci aya girdim. ilişkimizi tamamına erdiremeyince internetten araştırma yaparken vajinismusu keşfettik, baktık ki durumuma birebir uyuyor. bu forumu keşfettim,üye olmadan okudum önce. üye olup yazabildiğimi fark edince aranıza katılmak istedim. doktorların sitelerinde egzersiz yapılması gerektiğini okuyunca ekstrem durumlardadır sanmıştım. sizi okuyunca benim de yapmam gerektiğini, çok normal bir durum olduğunu anladım :)) yalnız oraya yabancı bir cisim sokma fikri bana çok itici geldiği için eşimin parmakları ve p... çalıştık dün akşam. ön sevişmeyle ıslaklık sağladığımız için jel kullanmadık. bir de egzersiz sonuna doğru bende yanma oldu. bu normal mi? devam edeyim mi yani çalışmaya ?? açıkça yazmak zorunda kalmak da utandırıyormuş insanı :((( reelde kimseye açamıyorum o yüzden açıkça konuşmak istedim :( ben de artık bu durumu atlatıp yardımcı olanlar kervanına katılmak istiyorum :((

merhaba canım.haklısın oraya birşey sokma fikri çok itici ama mecbur kalınca insan herşeyi yapıyor:1:yanma çok normal hepimizde oluyor ve zamanla azalıyor.alışana kadar jel ya da bepanten krem(mavi) kullanırsan tahrişi önlemiş olursun.eş parmağı yapabilmen çok iyi peki tek parmak mı oluyor?çalışmalara devam et canım.bence eş parmağı yapabiliyorsan durumun okadar da vahim değil kısa sürede çözersin diye umuyorum:16:

Kızlar 1,5 yıl önce aştım bu vaji problemini tam 10 ay yaşamıştık çok şükür d.r süleyman eserdağ sayesinde yendim sorularınız varsa cevaplayabılırım.

çook teşekkür ederim. yenemeyen kızlar sakın kendilerini kasmasın sadece ilk olduğu için biraz baskı vardı. hiçç acımadı. evliliğimin 28. günüde yenmek nasip oldu. Allah herkese nasip etsin inşallah bu mutluluğu.

tebrık ederım gozunaydın. bır kısı daha kurtulmus ne guzellllllllllllllllllll

ustelık cok erken bır zamanda asabıldıgın ıcın senı ayrıca tebrık edıyorummmmmmmm

merhaba kızlar:3:dün 4. denemeyi de yapabildik sonunda.çok şükür o batma olayından kurtuldum sadece biraz yanma oldu ama dayanılmaycak bişey değildi tabi.git gellerde biraz daha hız vardı sanki ama yine de çok yavaştı dolayasıyla boş...ma olmadı.Buarada ultrason jeliyle denedim daha mantıklı geldi.hem biraz daha yogun su gibi akıp gitmiyor ve yapış yapış değil hem 1 lt bolbol kullan:9:fiyatı da 4lira gibi birşeymiş.jel almaya utanan bir arkadaş vardı belki bunu alabilirsin medikallerde bulunuyormuş ben eşime aldırdım da.utanılcak bieşy yok yani:34:

hoş geldin canım süpersin:124: 4dü de yaptın yavaş yavaş artık bütün yanmalar sızılar geçecektir ben de senden bir adım gerideyim 3 denedik:32: ve sende de oluyordu ya o son noktaya değerken ki ağrı yani basınç hissi azaldı baya gitgel de iyi gidiyor tam rahat olamıyorum hala ama sonuna kadar sabrediyorum dediğin gibi dayanılmayacak bir durum değil,biz de ilk 2sinde oldu boş.. ama 3 de olmadı miki gitgel yaparken küstüü:1: benim de jel bitti 45liraya almıştım çok pahalı be bir daha almam, bende şu ultrason jelnden alayım yaw hem daha büyük hem de daha ucuz

althea zaten dün ilk kez yaptık o yüzden tek parmakla çalıştık, onun da tamamı değil yani. kasıp gevşetmek düşündüğümden yorucuymuş :)) inşallah canım yaa inşallah üstesinden gelecem.

günaydın cnm ben de eşle parmak egzersziiyle 2 haftada yendim, hangi parmaktasınız onu da söyle seni yönlendirebilrim,açıkça yaz hiç utanma buradaki herkes aynı durumda rahat ol yeter,sen yen şu vajiyi katılırsın inş yardımcılar kervanına, ki yeneceksin zaten egzersize başladıysan:16:

tebrik ederim seni darısı başıma :)) işaret parmağıyla başladık. parmağın tamamını alabilmiş değilim ilk boğum falandı umut veren kadın oyuncu moduna sokmayın beni :P

Back
X