Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya şimdi bakıyorum 16 kişi konuyu okuyo yazıyo günde kim bilir kac kişi bu dert için derman arayıp da okuyo acaba allah ım sen herkese yardım et biz kurtulduk onları da kurtar bu dertten şimdi aklım hep burada internetim yok ama telden baglanınca ilk işim buraya girmek belki birilerine yardımım dokunur diye

evet canım ya sokakta bu dertle uğraşan gerçekten çok insan var ve de kimseyle paylaşamıyor çoğu bende dahil buna burası olmasa asla yenemezdim ya da yenmem uzun süre alırdı çok şey öğrendim burda rahatça utanmadan paylaştık her şeyi, dilerim o anlatamayanlarda bir şekilde buraya ulaşıp bir şeyler öğrenip yenerleerr,burayı bulup egzerszie başlayan zaten eninde sonunda yenecektir,yardım edelim ne biliyosak paylaşalım herkes faydalansın tek bir vajili kalmasın yaaa aminnn

aminnn aminnnn aminnnnnnnnn:))))

kızlar vajinama baktım ama acılmıyo napacam ıkınıncada acılmıyo

adet görüyorsun değil mi?? demek ki orası açık, sadece sen göremiyorsun. ya da o kadar kastın ki açıklığı görmüyorsun. dudakları ellerinle arala ve ıkın. ıkındığında açılan yer vajen girişi. sana özelden mesaj atacağım egzersizi detaylı anlatan.

kızlar vajinama baktım ama acılmıyo napacam ıkınıncada acılmıyo

evet cnm öle kocaman açılmaz zaten hafif bir boşluk görürsün orda rahatladıkça orası gevşer o şekilde büyür anca ,nasıl ıkındın pozisyonu anlat az tuvalette oturuyormuş gibi durarrk mı ıkındın

tamam cnm ama söyle bişey diyicem delik yok söyle bişey var üstte minik bi yuvarlak var kapalı altındada et parcası var o ne yaa anlamadım

afedersin,z ama sanki büyük abdestim gelmiş gibi ıkındım bide çiş yaptıgımız yerin altı acıldı ama onun üstünda minnacık bi daire var kapalı gibi. onun hemen altında hindi bibbiriği gibi bi et var on ney anlamadım o daireye giricekse nasıl girilcek yaa

evet idrar deliğin altında zaten ama öyle yönü dümdüz değil boşluğun zaten haifi meyilli popoya doğru,girecek sen merak etme gözünde büyütme bu kadar,endişe yapma iyce incele sonra serçe parmağınla ya da kulak çöpüne streç sarıp egzersize başlayabilrisin

sela 1 msj için teşekkür ederim cnm yeni üyeyim diye msj yollayamıyormusum verdiğin bilgileri yapmaya calısıcam cok korkuyorum ve titryiorum vbacagımı kocama acamıyorum ama umarım bu bilgiler işe yarar en azından deneyecem

peki o minik iğne deliği kadar minik daire benim kızlık zarımın girişimi yoksa onun bitişinde bi et parcası var one oluyo anlamadım :S acıldıkca o et parcası yokmu olcak bide ?

senin biraz anatomi çalışman lazım. nette aratıp vajina resimlerini iyice incele ve neresi neresiymiş güzelce öğren. ilk ödevin bu olsun. sakın bunu kötü anlamda anlama, inan hepimiz bu konuda cahildik. burda arkadaşlar anlata anlata öğrettiler bize de. ben de resimlere bakarak iyice öğrendim ne nerdeymiş. bi de bugün kızlardan birinin bahsettiği 10 adımda vajinismus tedavisi kitabını okudum ordaki çizimlerden de öğrendim. sakın utanma sıkılma. bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.

peki o minik iğne deliği kadar minik daire benim kızlık zarımın girişimi yoksa onun bitişinde bi et parcası var one oluyo anlamadım :S acıldıkca o et parcası yokmu olcak bide ?

canım burdan tam anlaşılmıyor söyledğin ,sen bence öncelikle googldan vajina yaz bir sürü resimli anlatım var ve nerde ne ne var bir öğren derim vajinayla ilgili kafandaki karmaşa gider

saolun kızlar ama o minik dairenin altındaki et parcasını anlayamadım işte o minik daireye parmagımı sokcam dimi o et parcasıyla bir alakam yok

titremek bacak acamamak bunlar baslarda normal. sakin ben daha ileri seviyedeyim diye düsünme. egzersize oturmadan önce sirayla
bacaklarini havaya dik ve kas, bir kac dakika beklet. artik kasilmaktan yorulsun ve yere indir rahatla.
kalcani sik ve kas. birak
ellerini sik ve kas birak.
omuzlarini sik ve kas ve birak
sonra yüzünü 100 tane limon yemis gibi burustur, kas ve birak. egzersize baslamadan bacaklarini bir daha kas acisin, dermani kalmasin hehe sonra rahatca gevse. deriiin nefes al burundan ve agizdan ver. 8 saniyelik nefesler.
otururken bagdas kurup oturmaya calis, uyurken de bacaklarini acip uyu. alissin =).
cisini yaparken 3 saniye tut, 3 saniye birak (akit), tut birak tut birak. anatomiye ek olarak, bunlara da yavastan basla. giderek ihtiyacin olmayacak zaten.

Bende bugun deniycem.Mastürbasyondan farklı birşeydir değilmi bu ? Yani pek boşalma gibi bi durum olmaz demi ? Ve bölgeleride tam olarak anlayamadım bende resimlere bakmam lazım..Ben kendim arattığımda terbiyesizce videolar çıkıyor onları izlemem.özelden link atarsanız çok sevinirim kızlar :))

Son düzenleme:
vaji fotolarına baktım bn anlamadım benmki şişmiş gibi duruyo
söyleki çişin altında iğne deliği gibi daire var bitiminde şişmiş bi et prcası var sanki ya anlayamıyorum birileri aydınlatırmı beni ne cahilim off

minik bir et parçası pembe renkli ve tıpkı bademciğe benzıyo o minik deliğin altında ya o deliğemi sokcam parmagımı yoksa o et parcasıda zamanla acılcak mı ? yksa sadece o minnik dairemi genişliceek gidip gelirken p.... ????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…