- 4 Ekim 2012
- 16.655
- 32.973
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #125.241
aslında ucunu her zaman alabiliyordum da işte farklı bir şeyle denemek için bile alışmak gerekiyor galiba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
althea zaten dün ilk kez yaptık o yüzden tek parmakla çalıştık, onun da tamamı değil yani. kasıp gevşetmek düşündüğümden yorucuymuş :)) inşallah canım yaa inşallah üstesinden gelecem.
aslında ucunu her zaman alabiliyordum da işte farklı bir şeyle denemek için bile alışmak gerekiyor galiba.
hoş geldin canım süpersin:124: 4dü de yaptın yavaş yavaş artık bütün yanmalar sızılar geçecektir ben de senden bir adım gerideyim 3 denedikve sende de oluyordu ya o son noktaya değerken ki ağrı yani basınç hissi azaldı baya gitgel de iyi gidiyor tam rahat olamıyorum hala ama sonuna kadar sabrediyorum dediğin gibi dayanılmayacak bir durum değil,biz de ilk 2sinde oldu boş.. ama 3 de olmadı miki gitgel yaparken küstüü
benim de jel bitti 45liraya almıştım çok pahalı be bir daha almam, bende şu ultrason jelnden alayım yaw hem daha büyük hem de daha ucuz
tamamen sayılmaz sanırım. yoksa kanamam olmalıydı. sen de mi aynı şeyi düşündün :)
tebrik ederim seni darısı başıma :)) işaret parmağıyla başladık. parmağın tamamını alabilmiş değilim ilk boğum falandı umut veren kadın oyuncu moduna sokmayın beni![]()
çok şükür canım o batma bitti ya yanmalar umrumda değil.sen 3.denemeyi yapmışsın ama benden daha iyi durumdasın.bizde miki yavaş hareket ettiğimiz için uzun süre dayanmıyor45 lira ne jeliymiş bu beeee
valla okeyi de durexi de denedim ultrason jelinde karar kıldım.her açıdan daha iyi çünkü ben su gibi harcıyorum hemen bitiyor
![]()
hımm ben de eşimher seferinde bir şey kalmamıştı yani dayanacağın 3 saniyeydi dediğinde cesaretlendirmek için abartıo sanıyordum :)) evet ucunu biraz alabiliyorum yani o kadarı oluyor. o yüzden egzersizi öğrenir öğrenmez başlamak istedim. yalnız araya regl girecek bugün. neyse bitince devam etcem ve gelip siz dokturlarıma rapor verecem :)) forumu okumak beni çok rahatlattı, yenersem hepinize dua edecem. bu arada şekerpare'nin 2 haftası güzel süreymiş, inşallah benim de öyle olur :)
off Allahım anlaşılmak ne güzel... evet ben duvara toslayan gruptayım, girişte sorun yok. :))
off Allahım anlaşılmak ne güzel... evet ben duvara toslayan gruptayım, girişte sorun yok. :))
maalesef başlamasına ramak kaldı. ctesi günleri çalışıyor zaten yalnızım evde. neyse bir adım attım öğrendim en azından :))
yön bulamıyorduk evet doğru tabir bu sanırım. ben kendimi sıktığım için orayı açamadığımı düşünüyordum bu da bir sebep değil mi? zaten korkudan bacaklarım titrediği için bacaklarımı açıp popomu kaldıracak esnekliği gösteremiyordum. işte bu kas hakimiyetini sağlamak için aklıma geldikçe kegel egzersizi yapıyorum. bir de işte iilk kez dün parmak ve p..s içime alıp, oradayken kasıp bırakma denemeleri yaptım. devam edeceğim inşallah.bir eksiğim kalmış mı :))))
benim mi canım tatlı kegel mi zor anlamadım. kasarken sıkıntı yok da gevşetmekte zorlandım biraz içerdeyken. sonra düşündüm acaba ilişki sırasında eskaza almış olsaydım kitleyecek miydim diye...