- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.961
canım şimdi parmağını kalınlaştırarak devam etceksin egzersizlere eş parmağı şart değil ben de eşimle çalışmadım. aparatla çalıştım hep sonra da p..s oldu.düzenli egzersiz ve disiplinli tutum bu tedavi için çok önemli bir şart unutma başaracağına da inan zaten egzersizle aşılacağı kanıtlanmış bişey burda birçok kişi atlattı bu şekilde.
sezeryanla mı doğum yaptın canım? hamileyken nasıl oldu peki?
evet cnm spinal sezeryanla doğum yaptım ve inanılmaz rahattı doğum ve sonrası ..herşe normaldi ama alttan muayene olamadım o yüzden sezeryan önerdi doktorum..ama iyikide öle olmuş..dünde 1 ağustosta doğum yaptım dün ilk denemede kasıldım dikişler acıcak die korktum
yenen ve yardım etmek isteyen arkadaşlar bana gaz verinçok uyuşuğum.egzersizleri aksatıyorum
ya lütfen allah rızası için bana yardım edin başaramıyorum bir türlü olmuyor olmuyor olmuyor.her zaman diyorum bu defa olacak yine olmuyor yine olmuyor yine olmuyor...............
sadece parmak egzersizini tek başıma yapabiliyorum o da tek parmakla.bir türlü aşama geçemiyorum,eşimle denemeye çalışıyorum ama bacağımı açamıyorum bile,hele eşim bacağımı yukarıya doğru kaldrıp girmeye çalışınca kalbim duracak gibi oluyor vanım çok ağrıyo değdiği gibi.
yani bu başka pzizyonda güzel sonuç vermezmi,illaki bacağımı açıp kendime doğru mu çekmem gerek.ayağımı uzatarak olmuyor mu.
kendime jel de aldım oda işe yaramadı.gerçi nasıl işe yarasınki daha ben elime alamıyorum yerine yerleştireyim,eşimde tam bilmiyo kayıyo.
sonuç olarak nasıl olacak bilemiyorum.15 aydır evliyim ve beni kurtaracak o cümleleri bekliyorum.belki bir kişinin tecrübesi benimde vajiden kurtulmamı sağlar.hepinizden tecrübe ve yorumarınızı bekliyorum.çok öptüm sizi ...........................
çokkkkkkkkk mutluyum kızlar ben de yendim ben de tam olarak gelinim artık sonunda bugün yaptık ve oldu inanamadım bile hem de tamamıyle her şeyiyle oldu süper bir duyguymuş ya kelebek gibiyim
Kızlarrrrrrrrrrrrekim gelini oldummmmm çoooooooook mutluyummmmm aşkımın yüzünü güldürdümmmmmmmm :118: :118: :118: Darısı başınıza inş.:122: :122: :122: Allahım formda olan herkese çok çok teşekkür ederim alalh razı olsun sizden destekleriniz için Yanımda oldugunuz ıcın:118: :118:
2 yıllık evliyim..bende dokunmaya değil bakmaya bile çekinenlerdendim cinsel organıma..2 yıl sonunda yendim..yapınca herkesi arıycam herkese söyliycem havalara uçacağım sanıyordum..ama öyle olmadı..yaptım hatta sürekli yapıyorum eşimin isteğiyle..başlarda hep üstteyken yapabiliyordum..şimdilerde ise alttada yapabiliyorum..ama hiç sevmiyorum ben bu işi..isteyerek yapmıyorum yani..amaaaann işte olduya oda yeter..zevkde alırım inşallah..vajili kızlara söyleyeceklerim şunlar,ben parmak egzersizini duyduğumda şok oldum..asla yapamam sandım önce 1 ay sadece dokunabilmek için uğraştım..aradan 1 yıl geçti kaçmakla olmayacağını anladım.orta parmağımı bebe yağıyla yağlayıp denemeye başladım..asla olmuyodu..ağlıyodum,çıldırıyordum ama olmadı..sonra burda yazılanlardan ıkınma yöntemini öğrendim..parmağımı biraz ittirdikten sonra ıkındım ve bişeyin açıldığını ve parmağımın girdiğini farkettim..parmağım orda kalacak diye çok korkmuştum:))) iğrenç bi duyguydu..ben hep orta parmak tam anlamıyla girerse eşimlede ilişkiye girerim diyodum..sonra 2 yıl doldu..eşim subay çok yoğun çalışıyordu o sıralar..ben her fırsatta eşimle denemeye çalışıyordum olmuyodu olmuyodu..sonra bebe yağıyla ben üstte 1 ay önce yaptım..kanama olmadı,acımadıda..ben üstteyken rahat bırakıp ıkınınca oldu..ben yaptıysam eğer emin olun herkes yapar kızlar..az cesaret gerek..yaptım diye mutlumuyum,hayır ama üstümden büyük bi yük kalktı..eşim dün gece senin vajinismus tarihe karıştı dedi hatta :)) sırada inşallah hamilelik olur:) ama hala söylüyorum yaparken çok rahatsız oluyorum,huzursuzum,sevmiyorum bu işi yaww:)))
canımm o gunden sonra baya bir ilerledim dediğin gibi basladım sansıma 2 gunde dersım yoktu artık esımle yapıyorum egzersızlerı ıkımızde bu ilerliyişe cok sasırıyruzsana cok tesekkur ederimm..
canım naptın nası oldunnn ıyımısın bıraz dahaaaa
Arkadaşlar merhaba;
ben 2 yıllık evliyim ve vajinismusu yeni yendim.Yazılanların çoğunu okudum hep parmak egzersizleri gibi yöntemler yazılmış ama ben bunu doktorum sayesinde yendim.Ben tek parmağımı sokunca bile acıdan kıvranıyordum.Şu an mutluyum ve gerçekten sizlere yardımcı olmak isterim.2 yıldır gitmediğim dr kalmadı Ankarada ve hepsi saçma yöntemler uyguladılar taki son doktoruma kadar.
Arkadaşlar merhaba;
ben 2 yıllık evliyim ve vajinismusu yeni yendim.Yazılanların çoğunu okudum hep parmak egzersizleri gibi yöntemler yazılmış ama ben bunu doktorum sayesinde yendim.Ben tek parmağımı sokunca bile acıdan kıvranıyordum.Şu an mutluyum ve gerçekten sizlere yardımcı olmak isterim.2 yıldır gitmediğim dr kalmadı Ankarada ve hepsi saçma yöntemler uyguladılar taki son doktoruma kadar.
selam arkadaşlar bende aranızda yeniyim konuyu bayadır takip ediyorum hatta ne çok yardımcı oldunuz sizler sayesinde ne çok bilgilendim anlatamam ama egzersizlere daha 3 gündür başladım bugün yani 3 n.cü gün parmağımı tek parmağımı oda yarıya kadar alabildim o basınç hissi midemi bulandırıyor beynim dönüyor 20 günlük evliyim bu durumu yıllara vurmadan hemen atlatmak istiyorum bu ıkınma yöntemiyle içeri girme olayınıda yeni okudum çok şaşırdım böyle birşey mümkünmü ya eğer arkadaşın dediği gibi ise bu durumdan kurtulmak inş. hiçde zor olmicak ama denemek lazım yazmak kolay olsada iş başa düşünce ne olacak bilemiyorum cumagünü dr a gideceğim vajinamın sol köşesinde dışardan belirgin tuvalet pozisyonunda durduğumda cevizbüyüklüğünde hisettiğimama normal duruşda ufak bir şişkilinlik hisettiğim bir şişiklik var çok korkuyorum daha ilişkiye tam anlamıyla giremeden spekulum olayını yaşıyacak olmakbeni inanılmaz ürkütüyor Allah yardımcımızolsun...
ya lütfen allah rızası için bana yardım edin başaramıyorum bir türlü olmuyor olmuyor olmuyor.her zaman diyorum bu defa olacak yine olmuyor yine olmuyor yine olmuyor...............
sadece parmak egzersizini tek başıma yapabiliyorum o da tek parmakla.bir türlü aşama geçemiyorum,eşimle denemeye çalışıyorum ama bacağımı açamıyorum bile,hele eşim bacağımı yukarıya doğru kaldrıp girmeye çalışınca kalbim duracak gibi oluyor vanım çok ağrıyo değdiği gibi.
yani bu başka pzizyonda güzel sonuç vermezmi,illaki bacağımı açıp kendime doğru mu çekmem gerek.ayağımı uzatarak olmuyor mu.
kendime jel de aldım oda işe yaramadı.gerçi nasıl işe yarasınki daha ben elime alamıyorum yerine yerleştireyim,eşimde tam bilmiyo kayıyo.
sonuç olarak nasıl olacak bilemiyorum.15 aydır evliyim ve beni kurtaracak o cümleleri bekliyorum.belki bir kişinin tecrübesi benimde vajiden kurtulmamı sağlar.hepinizden tecrübe ve yorumarınızı bekliyorum.çok öptüm sizi ...........................
Canım bu kadar kasma üzme kendini. Bence Üste çık sen üstte ol kontrol sende olsun. Parmağını nasıl alıyorsan öyle dene. Tavsiyem eşine söyle hiç hareket etmesin. Sen sadece başını kendi ellerinle al sonra ıkınarak ittir inan hiç birşey anlamayacaksın. Bir parmağımı alıyorum demişsin bu çok büyük bir şey. Sakın bozma moralini.
kışlarrr nabersinizz?yenievliyim naaptın ilerleme varmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?