Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben egzersizsiz sırf eşimle p..s denemesiyle yendim..ama bence egzersiz daha iyimiş..çünkü ben hala bazen sıkıntı yaşıyorum..doğumdan sonra tekrar kasıldım sanırım bende bu sefer önce egzersiz yapacam

sezeryanla mı doğum yaptın canım? hamileyken nasıl oldu peki?

evet cnm spinal sezeryanla doğum yaptım ve inanılmaz rahattı doğum ve sonrası ..herşe normaldi ama alttan muayene olamadım o yüzden sezeryan önerdi doktorum..ama iyikide öle olmuş..dünde 1 ağustosta doğum yaptım dün ilk denemede kasıldım dikişler acıcak die korktum

canım işte bizim durumumuz böyle oluyor kendimizi korumaya alıyoruz o yüzden kasılıyoruz. sen de şimdi doğumdan yeni çıktığın için korumaya aldın kendini ama belki biraz daha geçince sorun çözülür çünkü zaten vajiyi aşan birisin tekrar başarırsın.
spinal sezeryan nasıl oluyor?

merhaba..parmak egzersizini eşinle yapman şart değil.. sen kendin de yapmaya devam edebilirsin.. yapamıyorum diye bir şey yok bunu kabul etmiyoruz, yapacaksın:) egzersiz yaparken bu işe biraz emek vermek gerekiyor.. yani bir-iki denemede olmadı diye bu olmayacağı anlamına gelmez... çok denemek lazım.. olmuyor diye bırakmak yok, üzerine gitmen lazım.. aşama aşama ilerlemek istiyorsan bir önceki aşamadan başla.. tek parmak dene onda rahat olduktan sonra 2 parmağa geç.. bacak açma meselesine gelince bunun için gece yatarken falan bacaklarını açarsan bunun faydası oluyor..

eğer altta denemeye devam edeceksen poponun altına yastık koy..benim sihirli kelimem yerleştirdikten sonra popoya doğru eğimli olması gerektiğiydi.. yada üstte de deneme yapabilirsin ama öncelikle egzersizde ilerlemeye çalış.. iki parmağa geçmeye çalış.. umarım faydası olur.. sorularını sor mutlaka cevaplar gelir.. aralarından işine en çok yarayanı seçersin..

ooh maşallah, ekim ayı bereketli başlamış. gözünaydın, tebrikleeeerr

tebrikler!!!!!

canımm o gunden sonra baya bir ilerledim dediğin gibi basladım sansıma 2 gunde dersım yoktu artık esımle yapıyorum egzersızlerı ıkımızde bu ilerliyişe cok sasırıyruz sana cok tesekkur ederimm..

rica ederim, elimden geldiğince her zaman yardımcı olurum. ilerlediğini duymak benim için teşekkürden bile kıymetli. ha gayret devam

tebrikederim seni böyle yendimettimdiyenleri okudukça nasıl mutlu oluyorum anlatamam ne illet bişiymiş bu ya evlenmeden önce ne hayallerle evleniyoruz neyle karşılaşıyoruz eskiden insanlar nasıl yapıyormuş anlamış değilim bizim zamanda bi sorun var galiba neyse canım doktorum sayesinde demişssin açıkcası yenmiş biri olarak bilgilerine ihtiyacımız var :)

tebrık ederım gozunaydın kurtulmussun darısı herkesın basınaaaaaaa

Günaydınnn kızlarrrrr.Egzersizciler yılmayın devam edin, hadi sıra sizde, başaracaksınız inanın,..

Canım öncelikle geçmiş olsun. Bende inanmıyordum ama inan o kadar basit ki o yöntemle. ilk önce parmağınla denemeni tavsiye ederim ne olduğunu anlayabilmen için. Hissedeceğin bir şey olmalı. Çok az ittirip ıkınınca resmen kayıyor içine doğru. Hafif kayganlaştırıcı birşey sürebilirsin zorlanırım diyorsan. Geç kalmadan hemen başlamalısın bence. Pişman olmayacaksın emin ol. Sonra buraya yaz tekrar yardımcı oluruz elimizden geldiğince.

Canım bu kadar kasma üzme kendini. Bence Üste çık sen üstte ol kontrol sende olsun. Parmağını nasıl alıyorsan öyle dene. Tavsiyem eşine söyle hiç hareket etmesin. Sen sadece başını kendi ellerinle al sonra ıkınarak ittir inan hiç birşey anlamayacaksın. Bir parmağımı alıyorum demişsin bu çok büyük bir şey. Sakın bozma moralini.

elamm canm sen yendinmi?bende yendimde gitgeller hızlı olmuyo b...ma da olmuyo ne önerirsin hızlanmak için?benmde sorunum şimdilik bu inş.zamanla oda düzelir ama ben sabırsızım baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…