2 yıllık evliyim..bende dokunmaya değil bakmaya bile çekinenlerdendim cinsel organıma..2 yıl sonunda yendim..yapınca herkesi arıycam herkese söyliycem havalara uçacağım sanıyordum..ama öyle olmadı..yaptım hatta sürekli yapıyorum eşimin isteğiyle..başlarda hep üstteyken yapabiliyordum..şimdilerde ise alttada yapabiliyorum..ama hiç sevmiyorum ben bu işi..isteyerek yapmıyorum yani..amaaaann işte olduya oda yeter..zevkde alırım inşallah..vajili kızlara söyleyeceklerim şunlar,ben parmak egzersizini duyduğumda şok oldum..asla yapamam sandım önce 1 ay sadece dokunabilmek için uğraştım..aradan 1 yıl geçti kaçmakla olmayacağını anladım.orta parmağımı bebe yağıyla yağlayıp denemeye başladım..asla olmuyodu..ağlıyodum,çıldırıyordum ama olmadı..sonra burda yazılanlardan ıkınma yöntemini öğrendim..parmağımı biraz ittirdikten sonra ıkındım ve bişeyin açıldığını ve parmağımın girdiğini farkettim..parmağım orda kalacak diye çok korkmuştum:))) iğrenç bi duyguydu..ben hep orta parmak tam anlamıyla girerse eşimlede ilişkiye girerim diyodum..sonra 2 yıl doldu..eşim subay çok yoğun çalışıyordu o sıralar..ben her fırsatta eşimle denemeye çalışıyordum olmuyodu olmuyodu..sonra bebe yağıyla ben üstte 1 ay önce yaptım..kanama olmadı,acımadıda..ben üstteyken rahat bırakıp ıkınınca oldu..ben yaptıysam eğer emin olun herkes yapar kızlar..az cesaret gerek..yaptım diye mutlumuyum,hayır ama üstümden büyük bi yük kalktı..eşim dün gece senin vajinismus tarihe karıştı dedi hatta :)) sırada inşallah hamilelik olur:) ama hala söylüyorum yaparken çok rahatsız oluyorum,huzursuzum,sevmiyorum bu işi yaww:)))