Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm ben p.. aşamsını denemeye çalışıyorum 2 parmaktan sonra. ama bitürlü başaramadım. sadece başı giriyor. gerisi yok ( yapamıyoruum
aşırı basınç var ittiremiyorum.
canm başı oluyosa inanki gersi çok kolayy..bak başını al sonrasında hafif hafif gitgeller yap bak göreceksin gitgeller sayesinde yavaş yavaş girecek bu arada ıkınmayı ve nefesi de unutmaa az kaldı cnmm sende yeneceksn bak çok basitt bak yeneceksn kendine güvenn

umarım canım bu akşamda denicez. artık bitsin istiyorum.

umarım canım bu akşamda denicez. artık bitsin istiyorum.

hadi bakalım inş hayırlı haberlerle gelirsin canm panik yapma kendne güven öncelikle sonrada bol jelle dene pes etmeyin ama yapacaz diyin ve yapın inan sonrasında bumuydu diceksin hadi cesaret birazz kızlarr cesaret egzersiz ve kendine güvenle bu iş bitecek hadii

doktor kim nerde adresi varmı benm istanbuldayım verebilirmisin

Kızlarr. Bende Sizin ki bir problem Yok Ben Gayet Hızlı Bir şekilddee yapabiliyorum. Mübarek Makina Gibi Hattaaa Ben Vajiyi yeneli 1 ay oldu. Çok Şükür Hiç sorunum olmadı. Bide Ben sürekli yapıyorummm O yüzdendee Etkisi varr . Hahhahahahha

aynı sorun bende de war bırını astık sımdı de bu war :SS

Canım Merhabaa. Kendine ben hızlı yapamıyorum dersen yapamazsın zatenn. Gerçekten Hızlı Yapınca Hiç bişey Olmuyoo. Tam Tersinee Zaten zevkide orda. Açık konuştum biraz amaa napimm gerçekten öylee.

Son düzenleme:
herkese merhaba
22 yaşındayım 11 aylık ewliyim.en son yazdığımdan beri bişey değişmedi.parmak aşamasını geçtim sanırım.forumdan cesaret alarak rımele pamuk sarıp sıtreçledim.önce emlayla içime alabildim.ertesi gün hiçbişey sürmeden sokabildim.ama hala olması gereken olmadı we eşimle birleşme sağlayamadık ne olcak böyle koca rimeli içime alabılıyorum eşime gelince duwara dönuyorum sorun ne anlamadım

Merhaba canım. Aceleci Davranıyosunn öncelikle. İçine 12 cm 'e kadar alabilen arkadaşlar hala egzersiz yapıyolar sen çok acele ediyosun.Yavş yavaş. Egzersizlere devam et. Eş Denemesi yapıyomusunn ??

Canmm benim klise lafimdir ama soylemeden olmuyoo en onemli sey morall ve yapamiyorm demiyceksin bak rimli almisin ne guzwll sevinmelisin senin suan yapman gerekwn.kensine olumlu sozler soyleyip beynini bunu yapabilecegine inandirmak tesbih ceker gibi ben bunu yapicam basaricam diyceksin surekli inanmasan bile bunu soyle kendine. Gelelim egz asamasina rimele iyce aliss gitgel yap hergun .aksamlarida yapabiliyorsan esinin.parmagiyla egz yap yada rimeli sen yerlestir esinin gel git yapmasina izin ver anladigim kadariyla sende bwnim.gibi esine guven eksikligi var bunuda ancak esinle egzz yaparak asacaksin yilmadan devam et.zamanla o guven olusacak ve basaracaksin

Canım bende aynı korkuları yasıyordum degmesı bıle benı urkutuyordu ama yenınce ınankı bumuydu dıyeceksın.
15 aylık evlıyım dıyorsun ben 2 hafta yasadım bu sorunu kabus gıbıydı,hem benım hem esımın gergınlıgını anlatamam.enınde sonunda bu sorunu asacaksın sonuna kadar boyle gıtmeyecek ne kadar uzatırsan cektıgın sıkıntı artacak.Eşim bana bı kere acıcak kacısın yok demıstı ama onun dedıgı acı bıle olmadı.
jel kullanmak ısını kolaylastırır esıne de kullandır ve usttte sen ol kendıne gore ayarlarsın,nefes verırken yawas yawas dene ben bu sekılde egzersızlere baslamadan yendım.Biraz gırdıkten sonra da esın cok yawas gıt gel yapsın ve en onemlısı kasmadan dene bu defa,en kotusu acıdıgında cekersın ama kasmadan denedıgınde olacak bunu bılıyorum
ınsallah olur guzel haberlerını beklıyorum

çok haklısın onun canımı yakacağını we nerde durması gerektiğini bilmediğini düşünüyorum galiba.ama eşimlede denedm we emla kremın werdiği gazla onunda parmağını alabildim hatta bi kaç dk beklettik içerde eşim keşif yaptı benım kontrolumde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…