- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.921
ahh canımmm ahhh aynı sorun bende de var ve hala ddüzelmedi dün denedik yine aynı girişte problem yok gelgitte oldu aslında yinede çok hızlı değildi uzun sürdü b..madı bende dayanamadım çıktı dışarı b..ldı..niye böle oluyo anlamıyorum..kızlar sizdede böle oluyomu herkestemi aynı yoksa kısa mesafedede b..lınıyomu?? şimdide bu dert çıktı yardım edin kızlar niye böle oluyo
olur canm merak etme artık bitti bu iş yani bizden yana ..malaesef artık mikicanların nazını çekecez bi süre sonrasında inş. düzelecek bebişş3. denemem pazar günüydü ama mikican nazlandığı için başarılı değildi kısa sürdü.o sayılmazyarın ya da yarından sonra olabilir belki.hep diyorum ya zaman sorunumuz var eşimle çalışma saatlerimiz pek uymuyor o yüzden de yavaş ilerliyorum sen ne yaptın bakim
3. denemem pazar günüydü ama mikican nazlandığı için başarılı değildi kısa sürdü.o sayılmazyarın ya da yarından sonra olabilir belki.hep diyorum ya zaman sorunumuz var eşimle çalışma saatlerimiz pek uymuyor o yüzden de yavaş ilerliyorum sen ne yaptın bakim
Aynen bide su isi halletsekte artk hamilelik hali kursak ya deli oluyorum..
Dusunmek istemiyorm ama aklimda surekli acaba olabilirmi bar...
Ayin 4yada-5inde rwgl olmam gerek ama hic agrim yokk normalde olmasi gerek hafif bi gogus agrim var ve surekli wc cikiyorm annem hamilelik belirtisi olabilir dio kendimi zor tutuyorm umutlandirmakta istemiyorm ama neden sigara icerken midem bulanioki:26: galiba psikolojkk ayin 7sine kadar beklicmm
inşallah canımm yaaa hamişsindirr hadi hayırlısı inşallahhhhDusunmek istemiyorm ama aklimda surekli acaba olabilirmi bar...
Ayin 4yada-5inde rwgl olmam gerek ama hic agrim yokk normalde olmasi gerek hafif bi gogus agrim var ve surekli wc cikiyorm annem hamilelik belirtisi olabilir dio kendimi zor tutuyorm umutlandirmakta istemiyorm ama neden sigara icerken midem bulanioki:26: galiba psikolojkk ayin 7sine kadar beklicmm
Dusunmek istemiyorm ama aklimda surekli acaba olabilirmi bar...
İstemek miiiii oluyorum vallaa ama zannetmiyorum yaa nerdeeeee bende o sans...Hadi bakalım inş. istiyordun demi zaten?
Hayırlısı olsun kuzucum kendini çok ümitlendirme ama umutsuz da olma neden olmasın ki artık sağlıklı ve normal bi kadınsın Allah gönlüne göre versn tatlım
inşallah canımm yaaa hamişsindirr hadi hayırlısı inşallahhhh
Annneeeemmm nerelerdesin senn.nasil oldun simdi oyimisin
hakkda hayirlisi zannetmiyorum ama dusunmedende edemiyorm iste sen hsg yi ne yaptin.
Ssanmiyorum ama mucizelere ve surprize hazirimm...
Öyle düsünme bu konu gayet yaygin.. Buralardaki doktorlarinda bilgisi yoktur saniyordum ama bu dertten tahmin edemeyecegim kadar muzdarip olanlar varmis..kizlar merhaba..
beni hatirlayanlar vardir en son 12.5 ile egzersiz yapiyodum ve gayet iyiydi,cookk mutlu oldumbu arada cok bebek istedigim icin korunmuyorduk.neyse egzersizden sonraki gun dedim ki ya belki olur ya insallah hamileyimdir ben bi test yapiyim en iyisi :) bi de baktim hamileyim :)cok sukur..ogrendikten sonra ne olur ne olmaz diye bebege zarar vermiyim diye egzersizleri astım biras tabii..yaklasık 2 hafta sonra yanı dün tekrar egzersız yapıyım bakalım ne alemde dedım..hersey gayet ıyıydı baktım gerıleme yok cok sukur yalnız bellı bır noktadan sonra kasıklarımda ve karnımda baya bı basınc hıssettım ve korkup bıraktım..
bılmıyorum ama hersey yolundadır ıns degıl mı ? bı de ısın kotusu abd deyım burda kı doktorların vajıden haberlerı olabılecegını hıc sanmıyorummasallah burda kı kızlar bu konuda hiç zorluk cekmiyo gordugum kadarıyla
of kıme sorcam bılemedım dua edın tr de oldugunuza..arada aklıma esıyo valla al bıletı gıt dıyorum bakalım zaman ne gosterıcek..
Canim böyle kendi kendini yiyip bitirecegine kan testi yaptirsana.. yani belirtilere pek takilmamak gerek aslinda psikolojikte olabiliyor bazen..kızlar merhaba
buradaki hamile olan arkadaşlar sizlerden bilgi almak istiyorum.
7 ekim adet olmam gereken tarih ama bende adet öncesi tüm belirtiler var göğüslerde şişkinlik karın ağrısı falan. ama bir de vajinal kuruluk. yani hamile olsaydım vajinada akıntım çok olurdu öyle değil mi yani kesin hamile değilim diye düşünüyorum yine
Kizlar slm yenen arkadaslar sekerpare,17 beni, mormutluluk, sade, zeyzeyzey hepinizi taa yurekten kutluyorum tebriklerbenimde yakinda bakalim ne zaman maketime pecete sarip 12 cm yaptim is yapiorum kayinbabaya yemek veriorum evde geziorum saka gbi rahatim relaksim ne zaman olursa artik kismet .....takmiom valla takmiorum artik hic suphem kalmadi cunku .....
O kadar umutsuz olma tatlım..vajiyi yendin artık anne olma şansın daha fazla..ama önce sen şu muayene olayını hallet korkacak bişi yok inan ki..vaji geçmişini söylersen daha nazik davranıyorlar.hamilelikten önce genel muayene olma taraftarıyım ben..kendi adıma söylüyorum muayene olmasam enfekiyonun farkına varamayacaktım,rahmimin ne durumda oldugunu görmek için hsg çektirmeden hamile kalacaktım belki, belki perde çıkacaktı düşecekti bebek bi de ona kahrolacaktım hepsi sırayla acele etme umudunu kaybetme..olsun olsun diye tutturuyordum ama artık farkına vardım ki öyle yapmamak lazm hayırlısını versin Allah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?