Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynen bide su isi halletsekte artk hamilelik hali kursak ya deli oluyorum..

olur canm merak etme artık bitti bu iş yani bizden yana ..malaesef artık mikicanların nazını çekecez bi süre sonrasında inş. düzelecek bebişş

Ben 3. yaptım da 4. kısmet olmadı dün çok yoğundum,saat 11 gb işim yeni bitti. yorgundum denemedik. bugun olabilir belki

Dusunmek istemiyorm ama aklimda surekli acaba olabilirmi bar...
Ayin 4yada-5inde rwgl olmam gerek ama hic agrim yokk normalde olmasi gerek hafif bi gogus agrim var ve surekli wc cikiyorm annem hamilelik belirtisi olabilir dio kendimi zor tutuyorm umutlandirmakta istemiyorm ama neden sigara icerken midem bulanioki:26: galiba psikolojkk ayin 7sine kadar beklicmm

Hadi bakalım inş. istiyordun demi zaten?

inşallah canımm yaaa hamişsindirr hadi hayırlısı inşallahhhh

Hayırlısı olsun kuzucum kendini çok ümitlendirme ama umutsuz da olma neden olmasın ki artık sağlıklı ve normal bi kadınsın Allah gönlüne göre versn tatlım

Hayırlısı olsun kuzucum kendini çok ümitlendirme ama umutsuz da olma neden olmasın ki artık sağlıklı ve normal bi kadınsın Allah gönlüne göre versn tatlım

Annneeeemmm nerelerdesin senn.nasil oldun simdi oyimisin
hakkda hayirlisi zannetmiyorum ama dusunmedende edemiyorm iste sen hsg yi ne yaptin.

Annneeeemmm nerelerdesin senn.nasil oldun simdi oyimisin
hakkda hayirlisi zannetmiyorum ama dusunmedende edemiyorm iste sen hsg yi ne yaptin.

Arada bakıyorum kuzum ama denk gelmiyoruz sanırım..Ben iyiyim şimdide kafayı hsg sonrasına taktım ya sonuç kötü çıkarsa diye kendimi yiyip bitiriyorum..Bırak, sonuca göre üzülürsün şimdiden üzülmeye ne gerek var di mi ..ama yok taktım işte..reglim 14ünde kuzum regl sonrası çekilecekmiş illa hsg ikna edemedik erşat beyi korunuyoruz dedim dinlemiyor bekliyorum regl sonrasını işte..

Ssanmiyorum ama mucizelere ve surprize hazirimm...

O kadar umutsuz olma tatlım..vajiyi yendin artık anne olma şansın daha fazla..ama önce sen şu muayene olayını hallet korkacak bişi yok inan ki..vaji geçmişini söylersen daha nazik davranıyorlar.hamilelikten önce genel muayene olma taraftarıyım ben..kendi adıma söylüyorum muayene olmasam enfekiyonun farkına varamayacaktım,rahmimin ne durumda oldugunu görmek için hsg çektirmeden hamile kalacaktım belki, belki perde çıkacaktı düşecekti bebek bi de ona kahrolacaktım hepsi sırayla acele etme umudunu kaybetme..olsun olsun diye tutturuyordum ama artık farkına vardım ki öyle yapmamak lazm hayırlısını versin Allah...

Öyle düsünme bu konu gayet yaygin.. Buralardaki doktorlarinda bilgisi yoktur saniyordum ama bu dertten tahmin edemeyecegim kadar muzdarip olanlar varmis..
Tebrik ediyorum bu arada.. Saglikla mutlulukla kucagina alman dilegiyle

Canim böyle kendi kendini yiyip bitirecegine kan testi yaptirsana.. yani belirtilere pek takilmamak gerek aslinda psikolojikte olabiliyor bazen..
Hakkinda hayirlisi..

Canim valla massallahin var Sonlari oynuyosun bu günlerde güzel haberler alcaz senden galiba

merhaba kızlar!
2.denemeyi yapmak istiyorum dün olamadı yorgunluktan en yakın zman da olcak inş,sorum şu deneme öncesi parmak egzersizine gerek var mı,yoksa direk asıl olaya mı geçelim ,bu arada benim yendğim gün hiç parmak egzersizi yapmadan,ön sev...de olmamıştı direk denemiştik ve olmuştu

İns hayirlis olur olmazsada uzulmem suan.sende.dikkat et ama kafani takma.canm en.buyuk korkuyu yendin sen.kotu.bise.cikmaz.ins simdiden dusunmeye baslama olumlu pozitif seyler dusun onlar olsn..bende regl olacaksa olsun bitsinkesin gidicem ins bunuda yenmeliyim korku kalmamali

sekerpare,mormutluluk tebrik ederim yenmişsiniz
sekerpare 2 hafta egzersizyaptım demişsin.2 hafta boyunca hergün mü egzersiz yaptın cnm?bir de parmak mı yoksa aparatla mı çalıştın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…