- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.001
Ricaa ederim Canımm. Ne demekk. Amaa Ben İnanıyorum sana. Başarıcaksın. Çünkü Kendinee Güveniyosun. Aynen Dediğin Gibi Ucunda Ölüm yok. Hem Ucunda ölüm olsaydı dünyada kadın kalmazdıTek Yapman Gereken gevşek ol. Parmağınıda Rimel Gibi Düşünebilirsin. Bendee Parmak egzersizleriyle Yenmiştim.1 parmak 2 parmak derken en son 3 parmağa kadar almıştım.
biraz garip olcak ama parmaklarımı ayarlayamıyorum yanı 2 taneyi içeri almayı beceremiyorum ki :) kayıyo parmaklar :)birazdan dusa gircem bi de öyle deniyim bakalım.olsun inşalah artık eşime kıyamıyorum o kadar iyi ki yapabilmeliyim artık
biraz garip olcak ama parmaklarımı ayarlayamıyorum yanı 2 taneyi içeri almayı beceremiyorum ki :) kayıyo parmaklar :)birazdan dusa gircem bi de öyle deniyim bakalım.olsun inşalah artık eşime kıyamıyorum o kadar iyi ki yapabilmeliyim artık
Yaparsın Canımm. Tek yapman gereken parmağını kremlee deliğine doğru sokmaya başla. zaten içi o kadar kaygankii kayıyo gidiyoo. Takmaa kafanaa Olacakk bu işş
herkese merhaba
22 yaşındayım 11 aylık ewliyim.en son yazdığımdan beri bişey değişmedi.parmak aşamasını geçtim sanırım.forumdan cesaret alarak rımele pamuk sarıp sıtreçledim.önce emlayla içime alabildim.ertesi gün hiçbişey sürmeden sokabildim.ama hala olması gereken olmadı we eşimle birleşme sağlayamadık ne olcak böyle koca rimeli içime alabılıyorum eşime gelince duwara dönuyorum sorun ne anlamadım
kızlarrrrr konuyla alakalı değil böldüğüm için çok özür dilerim ama az önce doğum tarihimle ilgili bir test yaptım ve bazı bilgiler edindim.ana rahmine düştüğüm gün eşimin doğum günüsizce de çok ilginç değil mi:26:
elamm canm sen yendinmi?bende yendimde gitgeller hızlı olmuyo b...ma da olmuyo ne önerirsin hızlanmak için?benmde sorunum şimdilik bu inş.zamanla oda düzelir ama ben sabırsızım baya
2 parmak kendimde yapamadım olmadı yanı rimel hemen hemen 2 parmak kalınlığında onu alabildim defalarca ama 2 parmağı beceremiyorum.zaten üst pozisyonda olu olursa alt pozisyonda yönunu ayarlayamıyoruz bi türlüama olcak inşallah kimse bu beladan ölmemiş bende ölmem yapıcam kesinlikle.şu regl dönemini bi atlatayım inşallah olacak.. desteğin için çokkk teşekkür ederimmmm ustaa :)))
Bu super iste esinin parmagiylla calismaya devam edin canm icinde bekletin biraz sonra aparat hazirlarsin mum yada rimelle kalinlastirarak devam et en kisa zamanda yeneceksn yeterki bi hafta saril egz esinle.denemeye gelincede nefes ikinma ve totoya yastigi unutma..
canım işte bizim durumumuz böyle oluyor kendimizi korumaya alıyoruz o yüzden kasılıyoruz. Sen de şimdi doğumdan yeni çıktığın için korumaya aldın kendini ama belki biraz daha geçince sorun çözülür çünkü zaten vajiyi aşan birisin tekrar başarırsın.
Spinal sezeryan nasıl oluyor?
Bende 20 günlük evliyim jinekologa gittim ilişkiye giremiyorum diye alttan baktı jel verdi birde kas gevşetici ama gene tık yok olmuyor eger gene yapamazsanız psikiyatra gidersiniz dedi ama gitmedim resmen psikolojim altüst oldu eşim zorlamıyor ama sonucta bende artık olsun istiyorum vajinismusmuyum acaba cünkü bacaklarımı tam acamıyorum sol bacagım kasılıyo ve sevişmede sorun yok ıslanmadada tam p.... gelceği zaman eşimi itiyorum nolur diye yalvarıyorum yeni yenii p.... ucuna değiyor ama içine sokamıyor acıyor sanki orası cok dar acılmayacak gibi resmen yırtılcak gibi.banada yardımcı olun ne olur. bir egzersizkler varmıs nasıl oluyomus banada tarif edermisniz ????????
Bende 20 günlük evliyim jinekologa gittim ilişkiye giremiyorum diye alttan baktı jel verdi birde kas gevşetici ama gene tık yok olmuyor eger gene yapamazsanız psikiyatra gidersiniz dedi ama gitmedim resmen psikolojim altüst oldu eşim zorlamıyor ama sonucta bende artık olsun istiyorum vajinismusmuyum acaba cünkü bacaklarımı tam acamıyorum sol bacagım kasılıyo ve sevişmede sorun yok ıslanmadada tam p.... gelceği zaman eşimi itiyorum nolur diye yalvarıyorum yeni yenii p.... ucuna değiyor ama içine sokamıyor acıyor sanki orası cok dar acılmayacak gibi resmen yırtılcak gibi.banada yardımcı olun ne olur. bir egzersizkler varmıs nasıl oluyomus banada tarif edermisniz ????????
canım ben eşimi itiyorum ama o hadde geldiğindeyken üzerimden atıyorum ve titreme geliyr kasılma yani kac tane kas gevsetici içtiyssemde rahat edemedm
kegeli yapmaya başla canım sonra vajini aynayla incele sen kaaplı sanıyosun ya ıkın orda deligin açildıgını görceksin kapalı olmadığını beynin kabullensin bende diyordum bende sorun var kapalı o bilinçaltımızın bir oyunu bize sonraki aşamada bol kayganlaştırıcı sürerek parmak yada aparat egzersizi.bu sana şu anda zor gelebilir ama sıkmayınca kendini kasmadığında sende kayıp gitceğini görceksin.bu bacak titremesini bende yaşıyodum aynen senin gibi itiyodum.biz çok acıycak sanıyoruz yok öyle bişeyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?