- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #124.941
Kizlar slm yenen arkadaslar sekerpare,17 beni, mormutluluk, sade, zeyzeyzey hepinizi taa yurekten kutluyorum tebriklerbenimde yakinda bakalim ne zaman maketime pecete sarip 12 cm yaptim is yapiorum kayinbabaya yemek veriorum evde geziorum saka gbi rahatim relaksim ne zaman olursa artik kismet .....takmiom valla takmiorum artik hic suphem kalmadi cunku .....
sekerpare,mormutluluk tebrik ederim yenmişsiniz
sekerpare 2 hafta egzersizyaptım demişsin.2 hafta boyunca hergün mü egzersiz yaptın cnm?bir de parmak mı yoksa aparatla mı çalıştın?
yenen ve yardım etmek isteyen arkadaşlar bana gaz verinçok uyuşuğum.egzersizleri aksatıyorum
yenen ve yardım etmek isteyen arkadaşlar bana gaz verinçok uyuşuğum.egzersizleri aksatıyorum
ayakta egzersiz yapmak aslinda en dogru yöntemlerden biri. dilatör setlerinin kullanim kilavuzunda hatta bir ayagi sandalye koyarak gösteriyorlar kullanim seklini. ilk asamalari atlattiktan sonra hep ayakta aldim, o sekilde rahat ediyordum. yatarak bir defa bile yapamadim.
ilk giris yaptiginda bilincaltinin verdigi tepki de normal. zamanla kiriliyor, un ufak oluyor. 2.yi yaptiginda daha güvende hissedersin. ayakta yapiyorsan da yön ayni. önce düz, sonra hafif arkaya dogru egim. vajinanin kapanmasi mümkün degil, bunu biliyorsun, ayakta gevsek durmak biraz zor, farkinda olmadan kasmis olabilirsin. inatla devam et. en zor asamayi yapmissin. bundan sonra kimse seni tutamaz. tebrikler
ben bekarım. evlenınce inş. bende bir şey çıkmaz. inş. hepiniz en kısa zamanda yenersiniz.
sekerpare,mikrolif,1i7beni çok sagolun:)ben işaret parmağını sonra da orta parmağı sonuna kadar aldım.gitgel yaptım ama tek başıma.eşim benimle parmak egzersizi çalışmak istemiyor.ben de tek parmak yapabildiğimi söylemedim bile.oh olsun.p... yapınca görür o.1 yıllık evliyim.
ya lütfen allah rızası için bana yardım edin başaramıyorum bir türlü olmuyor olmuyor olmuyor.her zaman diyorum bu defa olacak yine olmuyor yine olmuyor yine olmuyor...............
sadece parmak egzersizini tek başıma yapabiliyorum o da tek parmakla.bir türlü aşama geçemiyorum,eşimle denemeye çalışıyorum ama bacağımı açamıyorum bile,hele eşim bacağımı yukarıya doğru kaldrıp girmeye çalışınca kalbim duracak gibi oluyor vanım çok ağrıyo değdiği gibi.
yani bu başka pzizyonda güzel sonuç vermezmi,illaki bacağımı açıp kendime doğru mu çekmem gerek.ayağımı uzatarak olmuyor mu.
kendime jel de aldım oda işe yaramadı.gerçi nasıl işe yarasınki daha ben elime alamıyorum yerine yerleştireyim,eşimde tam bilmiyo kayıyo.
sonuç olarak nasıl olacak bilemiyorum.15 aydır evliyim ve beni kurtaracak o cümleleri bekliyorum.belki bir kişinin tecrübesi benimde vajiden kurtulmamı sağlar.hepinizden tecrübe ve yorumarınızı bekliyorum.çok öptüm sizi ...........................
cnm benim bu topikte neler gördüm ben vajisini tanımayan ve hatta deliğin nerde olduğunu bilmeyenler bile vardı ve hepsi yendi anne oldusende mutlaka yeneceksin emin ol..doğanın kanunu bu sonuçta hepsi sistemli bi şekilde işliyor bunun böle olması şart..çok kasılıosan biraz daha egzersiz yap sonra eşli denemeye geç ve sana tavsiyem emla krem kullan
ya lütfen allah rızası için bana yardım edin başaramıyorum bir türlü olmuyor olmuyor olmuyor.her zaman diyorum bu defa olacak yine olmuyor yine olmuyor yine olmuyor...............
sadece parmak egzersizini tek başıma yapabiliyorum o da tek parmakla.bir türlü aşama geçemiyorum,eşimle denemeye çalışıyorum ama bacağımı açamıyorum bile,hele eşim bacağımı yukarıya doğru kaldrıp girmeye çalışınca kalbim duracak gibi oluyor vanım çok ağrıyo değdiği gibi.
yani bu başka pzizyonda güzel sonuç vermezmi,illaki bacağımı açıp kendime doğru mu çekmem gerek.ayağımı uzatarak olmuyor mu.
kendime jel de aldım oda işe yaramadı.gerçi nasıl işe yarasınki daha ben elime alamıyorum yerine yerleştireyim,eşimde tam bilmiyo kayıyo.
sonuç olarak nasıl olacak bilemiyorum.15 aydır evliyim ve beni kurtaracak o cümleleri bekliyorum.belki bir kişinin tecrübesi benimde vajiden kurtulmamı sağlar.hepinizden tecrübe ve yorumarınızı bekliyorum.çok öptüm sizi ...........................
sekerpare,mikrolif,1i7beni çok sagolun:)ben işaret parmağını sonra da orta parmağı sonuna kadar aldım.gitgel yaptım ama tek başıma.eşim benimle parmak egzersizi çalışmak istemiyor.ben de tek parmak yapabildiğimi söylemedim bile.oh olsun.p... yapınca görür o.1 yıllık evliyim.
slm kızlarrr...off ben atlatmıştım ne güzel vajiyi sanırım tekrar başa döndüm :/ doğum yaptım 2 ay önce dün ilk denememizidi baya bi kasıldım nefret ediyorum vajidennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?