Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

umutcumm çok tebrik ediyorum 12cm. çok iyi:) artık yendin say kendini hadi hayırlısı dediğin gibi hiç takma aynen devam olacak yakında inşallah...

sekerpare,mormutluluk tebrik ederim yenmişsiniz
sekerpare 2 hafta egzersizyaptım demişsin.2 hafta boyunca hergün mü egzersiz yaptın cnm?bir de parmak mı yoksa aparatla mı çalıştın?

teşekkürler cnm
evet 2 hafta yaptık ilk olarak 2 gün yaptık araya adet girdi bitince hemen devam ettik her gün yapmaya çalıştık eşimle parmak egzersizi yaptım canım,iki parmak alışınca p.. denemesine geçtik o da 4.cüde oldu sen ne aşamadasın cnm

yenen ve yardım etmek isteyen arkadaşlar bana gaz verinçok uyuşuğum.egzersizleri aksatıyorum

Kalk kıs, uyuşuk uyuşuk olmakla yenemezsin, hadi al eline ne istersen başla egsersizine, inan sende yeneceksin.başaracaksın, hadi başla sonrada rapor ver bize

Son düzenleme:

canikom içimi rahatlattın ya, valla tek benim ayakta yapan sanıyodum...inşallah bakalım...ben de ayın 17' sine kadar zaman tanıdım kendime...7. ay dönümümüz de...inşallah kurtulacağım bu illetten...hiç umudum olmadığı halde, bu forumda sizlerin destekleriyle, ilk egzersizimi de sizlerin yardımlarıyla başarabildikten sonra artık bayağı umutluyum...

ben bekarım. evlenınce inş. bende bir şey çıkmaz. inş. hepiniz en kısa zamanda yenersiniz.

inşallah canım ama bence bu topiği fazla okuma çünkü tamamen bilinç altı bilinç dışı olan bir problem bu. sen böyle bir problem yaşamayacağını düşün ve unut bu topiği...

sekerpare,mikrolif,1i7beni çok sagolun:)ben işaret parmağını sonra da orta parmağı sonuna kadar aldım.gitgel yaptım ama tek başıma.eşim benimle parmak egzersizi çalışmak istemiyor.ben de tek parmak yapabildiğimi söylemedim bile.oh olsun.p... yapınca görür o.1 yıllık evliyim.

sekerpare,mikrolif,1i7beni çok sagolun:)ben işaret parmağını sonra da orta parmağı sonuna kadar aldım.gitgel yaptım ama tek başıma.eşim benimle parmak egzersizi çalışmak istemiyor.ben de tek parmak yapabildiğimi söylemedim bile.oh olsun.p... yapınca görür o.1 yıllık evliyim.

olsun cnm yapmasın sen kendin yapmaya devam et ki alışsın orası aşama aşama artırırsın sayıyı bak ne güzel ilerlemişsin baya orta parmak alıştıysa yani rahat olduğu anda iki parmak denemelerine başlayabilirsinn

slm kızlarrr...off ben atlatmıştım ne güzel vajiyi sanırım tekrar başa döndüm :/ doğum yaptım 2 ay önce dün ilk denememizidi baya bi kasıldım nefret ediyorum vajidennnn

ya lütfen allah rızası için bana yardım edin başaramıyorum bir türlü olmuyor olmuyor olmuyor.her zaman diyorum bu defa olacak yine olmuyor yine olmuyor yine olmuyor...............
sadece parmak egzersizini tek başıma yapabiliyorum o da tek parmakla.bir türlü aşama geçemiyorum,eşimle denemeye çalışıyorum ama bacağımı açamıyorum bile,hele eşim bacağımı yukarıya doğru kaldrıp girmeye çalışınca kalbim duracak gibi oluyor vanım çok ağrıyo değdiği gibi.
yani bu başka pzizyonda güzel sonuç vermezmi,illaki bacağımı açıp kendime doğru mu çekmem gerek.ayağımı uzatarak olmuyor mu.
kendime jel de aldım oda işe yaramadı.gerçi nasıl işe yarasınki daha ben elime alamıyorum yerine yerleştireyim,eşimde tam bilmiyo kayıyo.
sonuç olarak nasıl olacak bilemiyorum.15 aydır evliyim ve beni kurtaracak o cümleleri bekliyorum.belki bir kişinin tecrübesi benimde vajiden kurtulmamı sağlar.hepinizden tecrübe ve yorumarınızı bekliyorum.çok öptüm sizi ...........................

cnm benim bu topikte neler gördüm ben vajisini tanımayan ve hatta deliğin nerde olduğunu bilmeyenler bile vardı ve hepsi yendi anne oldu sende mutlaka yeneceksin emin ol..doğanın kanunu bu sonuçta hepsi sistemli bi şekilde işliyor bunun böle olması şart..çok kasılıosan biraz daha egzersiz yap sonra eşli denemeye geç ve sana tavsiyem emla krem kullan

emlayıda denedim faydası olmadı

canım öncelikle beynini boşaltmaya çalış olacağına inan. çünkü aslında vajili olup da kademe atlayanlardansın şanslısın çünkü 1parmağımı alabiliyorum demişsin bu nemli bişey. hiç dokunamayan hatta aynada bakamayanlar vardı onlar da yavaş yavaş olacağına inanarak önce baktılar vajiyi tanıdılar sonra başladılar egzersize sen 1.aşamayı geçmişsin bile. şimdi sana tavsiyem eş denemesine odaklanmaman. kendini ne ile rahat hissediyorsan parmak veya aparat bununla düzenli egzersize odaklan ve kalınlaştırarak yavaş yavaş beynini kabullendirerek egzersizini yap ama düzenli yap aksatma aşamalarını da buraya yaz disipline et kendini takıldığın bişey olursa da gel burda sor bize her türlü yardımcı oluruz kim varsa zaten cevaplar burda sana. biz de senin gibiydik asla bişey girmez buraya diyoduk ama giriyor hiç merak etme sadece inan ve düzenli olarak egzersizini yap şimdilik p..sin girmesine odaklanma. onu unut tedavi sürecinde...

üst pozisyon daha rahat cnm öle dene bi de ..parmak deilde farklı aparatları dene..canını sıkıp moralinide bozma..beynimiz sadece bize oyun oynuor

canım şimdi parmağını kalınlaştırarak devam etceksin egzersizlere eş parmağı şart değil ben de eşimle çalışmadım. aparatla çalıştım hep sonra da p..s oldu.düzenli egzersiz ve disiplinli tutum bu tedavi için çok önemli bir şart unutma başaracağına da inan zaten egzersizle aşılacağı kanıtlanmış bişey burda birçok kişi atlattı bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…