• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrik ederim derin ve besen a.s. a.s.kaydirigubbakcemile2sositososito

Size bir haberde benden dün bizde de büyük gelişmeler oldu .İçime alabildim epey ama daha emin değilim .İlk defa içime boşaldı eşim. İnşallah 2 , 3 güne kesin emin olur bende başardım yazacağım :))

ayy senin adında da çok sevindim tatlım ya tamam işte. zaten aşama aşama gideceksin almışsın baya bi..
ne 2,3 günü.. bugün yarın güzel haberini bekliyoruz.
.:sm_cool:

süpersin canım son aşamadasın sayılır. çünkü ben iki parmak iki boğumda 2,3 gün egzersiz yapıp başarmıştım, ama tabi kendini hazır hisset öyle yap denemeyi..
dediğim gibi çok pozitif ve morallisin. o yüzden senin mutlu sonda yakın hihoyyyt

canım benim çok teşekkür ederim... ben doktoruma bağlıyım başka aşamaya geçmek için malesef zemuszemusaslında çok daha erken bitebilirdi her hafta gitmem gereken randevuya 2-3 haftada 1 gidebiliyorum 6 aylık evliyiz şu an toparlanma aşamasındayız çok fazla borcumuz var ev falan aldık onun taksitleri var durumu dr anlattım oda benim periyodumu 2-3 haftalığa ayarladı gittiğimizde 15 gün boyunca ben neler yaşadım eşimle naptık ruh halimiz nasıldı o an nasıl tek tek ifade alıyor ona göre program yapıyor şimdilik dr sadığız ama büyük ihtimalle bu hafta gittiğimde p...s denemesi verecek gibi zemuszemusçok heyecanlıyım kaydirigubbakcemile2

listeden silinen arkadaşların yerine beni yazabilirsiniz:( onların adına çok sevindim. Ben yeni bi üyeyim sizden biraz destek almak için kayıt oldum buraya. 2 yılımız bitti evlilikte hatta biraz daha acele etmezsek 3te bitebilir birkaç aya kadar:( çokmu vahim arkadaşlar durum? ankaradayım ve 1/2 haftaya kadar bir sağlık merkezine gideceğim isim vermiyorum ama herkes anlamıştır galiba neresi olduğunu. aslında o kadar parayı vermekte zoruma gitmiyor değil hani. ama bir deniyeceğim artık ne yapalım.

listeden silinen arkadaşların yerine beni yazabilirsiniz:( onların adına çok sevindim. Ben yeni bi üyeyim sizden biraz destek almak için kayıt oldum buraya. 2 yılımız bitti evlilikte hatta biraz daha acele etmezsek 3te bitebilir birkaç aya kadar:( çokmu vahim arkadaşlar durum? ankaradayım ve 1/2 haftaya kadar bir sağlık merkezine gideceğim isim vermiyorum ama herkes anlamıştır galiba neresi olduğunu. aslında o kadar parayı vermekte zoruma gitmiyor değil hani. ama bir deniyeceğim artık ne yapalım.
hosgeldın canım aramız a..hıc egzerszı yaptınmı

derin hepimizi şaşırttın bir an gırgırmı yapıyorlar dedim:) ben dogru düzgün gremedimki foruma sen yatarken ben bahar temizliğimi yaptım bitti şimdide ben rahatım sen temizlikle uğraş dur:)))))))))))

Yok kız ne gırgırı bu işin şakası mı olur :)
KIz benim 10 günlük tatilim var vizelerden sonra o zaman yapıcam temizliği bugün üstten yaptım :)

Merhaba öncelikle aramıza hoşgeldin...
Hiç denemedin mi kendi çabanla yenmeyi?
Eğer işe yarayacaksa bu sağlık merkezi verdiğin paraya acıma, evliliğinden daha değerli değil...

Merhaba öncelikle aramıza hoşgeldin...
Hiç denemedin mi kendi çabanla yenmeyi?
Eğer işe yarayacaksa bu sağlık merkezi verdiğin paraya acıma, evliliğinden daha değerli değil...

merhaba, teşekkür ederim. yani deneme derken çok çok özel bi çaba değil malum ilişki sırasındaki denemeler ondada artık bunun ayıbı yok eşim boşalıyordu ve başaramıyorduk:kedi: ancak onun yaşı baya oldu artık ee benimkide az sayılmaz çocukta etraftan beklenti haline gelince konu öncelik kazandı:(

canım benim çok teşekkür ederim... ben doktoruma bağlıyım başka aşamaya geçmek için malesef zemuszemusaslında çok daha erken bitebilirdi her hafta gitmem gereken randevuya 2-3 haftada 1 gidebiliyorum 6 aylık evliyiz şu an toparlanma aşamasındayız çok fazla borcumuz var ev falan aldık onun taksitleri var durumu dr anlattım oda benim periyodumu 2-3 haftalığa ayarladı gittiğimizde 15 gün boyunca ben neler yaşadım eşimle naptık ruh halimiz nasıldı o an nasıl tek tek ifade alıyor ona göre program yapıyor şimdilik dr sadığız ama büyük ihtimalle bu hafta gittiğimde p...s denemesi verecek gibi zemuszemusçok heyecanlıyım kaydirigubbakcemile2

anladım canım olsun yavaş yavaş ilerlemek daha iyi olur senin için. iyice kafanda yenmiş olursun, rahatlamış olursun, hazır hissetmen için zamanın olur.
büyük ihtimal p...s denemesi verir artık tatlım heyecenını da anlıyorum inşallah sıra sende. güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum

Back