• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar bugün çok moralim bozuk.Dün biraz kasıklarımda ağrı vardı.Acaba iltihapmı varmı diye düşünüyorum.Birde hiçbirşeyi tutamayan şuı dilim varya gittim eşime söyledim ve eşimde bana ne desin ( gerçi haklı ) " kendine hiç dikkat etmiyosun.Zaten vaji olayını geçtim.Onu halletsek bile bu seferde senin kendini korumamazlığın yüzünden çocuk için koşturacağız galiba " demezmi moralim altüst.Bugün inanın işteyim ama ne yaptığımı doğruluğundan bile emin değilim.Niye ben diyorum neden başaramıyorum neden hep bir bahanem var kolaya mı sığınıyorum acaba.Kendimden nefret ediyorum.Eşimi mutlu etmek varken kendimide onuda mutlu edemiyorum.Kusura bakmayın birilerine anlatmazsam sıkıntıdan boğulacağım.Kusura bakmayın arkadaşlar.
canım bıraz daha sakın davranman gerke sneı cok ıı anlıyoruz ..bende yanıs enın dusuncelerın gııb duusnuyordum kenıdmden nefert edıyordum ..ama ıste bunlardan kurtulmak bıızm elımızde bırazcık cesraet edebılrısn yapabırsın lutfen heme sınde cok kotu bır sey dememmız kenıdnı korumanı soylemıs ...uzulme lutfen :1hug:

Kızlar bugün çok moralim bozuk.Dün biraz kasıklarımda ağrı vardı.Acaba iltihapmı varmı diye düşünüyorum.Birde hiçbirşeyi tutamayan şuı dilim varya gittim eşime söyledim ve eşimde bana ne desin ( gerçi haklı ) " kendine hiç dikkat etmiyosun.Zaten vaji olayını geçtim.Onu halletsek bile bu seferde senin kendini korumamazlığın yüzünden çocuk için koşturacağız galiba " demezmi moralim altüst.Bugün inanın işteyim ama ne yaptığımı doğruluğundan bile emin değilim.Niye ben diyorum neden başaramıyorum neden hep bir bahanem var kolaya mı sığınıyorum acaba.Kendimden nefret ediyorum.Eşimi mutlu etmek varken kendimide onuda mutlu edemiyorum.Kusura bakmayın birilerine anlatmazsam sıkıntıdan boğulacağım.Kusura bakmayın arkadaşlar.

tatlım benm eşim de der
inan kötü niyetle değil dedikleri
sonuçta sen de üzülmezmisin bir yerin rahatsızlansa
sen de çocuğun olsun istemezmisin öyle düşün
hamilelik bitinceye kadar bizlerin kendimize çok dikkat etmesi gerek
o nedenle anaların hakkı ödenmez derler bence:1hug:a.s.

canım bıraz daha sakın davranman gerke sneı cok ıı anlıyoruz ..bende yanıs enın dusuncelerın gııb duusnuyordum kenıdmden nefert edıyordum ..ama ıste bunlardan kurtulmak bıızm elımızde bırazcık cesraet edebılrısn yapabırsın lutfen heme sınde cok kotu bır sey dememmız kenıdnı korumanı soylemıs ...uzulme lutfen :1hug:

Sağol bitanem ama hergün kendimi cesaretlendiriyorum.Ama olmuyor işte.eşimin kötü bişey demediğini biliyorum ama vaji konusunu eklemesi gerekmezdi.

tatlım benm eşim de der
inan kötü niyetle değil dedikleri
sonuçta sen de üzülmezmisin bir yerin rahatsızlansa
sen de çocuğun olsun istemezmisin öyle düşün
hamilelik bitinceye kadar bizlerin kendimize çok dikkat etmesi gerek
o nedenle anaların hakkı ödenmez derler bence:1hug:a.s.

Sağol bitanem

Sağol bitanem ama hergün kendimi cesaretlendiriyorum.Ama olmuyor işte.eşimin kötü bişey demediğini biliyorum ama vaji konusunu eklemesi gerekmezdi.

bizler hassasız ben de öyleyim alıngan olabiliyoruz
ufak şeyleri kafamızda büyütebiliyoruz
onun dediğini de takmamaya çalış
orda da kötü niyet yoktur bence
sonuçte onlar da insan
onlarda hata yapabilirler
değil mi

:kedi:
oldu en sonunda oldu bim bam bom....bir ay önce yazmıştım olmuyor diye.vajinismusun nedeni zarın anatomik yapısıydı.kızlar bana doktor olması imkansız kesinlikle ameliyatla zar açılmadan ilişki olmaz demişti.yavaş yavaş zamanla her şey oluyor.benimki anatomik olarak kapalıydı ve kendi kendine 3 ay sonra oldu.sizinki haydi haydi olur hiç korkmayın.tabi biraz cesaret gerekiyor.yavaş ve sakin olmak gerekiyor.bir günde olmuyor hiç bir şey.günlere haftalara bölün.şu gün şuraya kadar bugün buraya kadar diye.ve bir gün ne olduğunu anlamayacaksınız bileaklinialirimsmileumarım herkes bu beladan kurtulur.

tebrik ederim arkadaşım
ömür boyu eşinle mutluluklar

kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Derin
2- Rabia
3- Guinnes
4- Munisse
5- Venüs
6- Mutsuz_umutsuz
7- Besen
8- G_y
9- Cara
10- Fimu
11- Crescent84
12- Ela _emre
13- Ayumut :hooray:
14- Bembeyazev
15- Yaseminimm
16- Hayatnur86
17- Krizantem78
18- Zerr
19- Cgdm85
20- Mmerviss
21- Hayrunemin
22- Tobeornottobe

günaydın kızlar...

önecelikle ayumut çok sevindim zemuszemus inşallah en kısa zamanda kocaman başardım yazarsın kaydirigubbakcemile4adının üstüne çizgi çekmek için sabırsızlanıyoruz 1 kişi eksilecek sonunda alkisalkisalkisvarmı başka gelişmeler sositososito

günaydın kızlar...

önecelikle ayumut çok sevindim zemuszemus inşallah en kısa zamanda kocaman başardım yazarsın kaydirigubbakcemile4adının üstüne çizgi çekmek için sabırsızlanıyoruz 1 kişi eksilecek sonunda alkisalkisalkisvarmı başka gelişmeler sositososito

günaydın venüsten sen nasılsın hayat nasıl gidiyor arkadaşım

iyiyiim her zamanki gibi bomba gibiyim :) canım saol sen nasılsın ? dün gece evde misafir vardı ben yatak odasında egzersiz yaptım hala gülüyorum halime sositososito eşimle beraber beni arıyorlar evde baktım olmayacak eşime msj çektim oyala sen milleti işim var burada parmaklarımla diye zemuszemusbaktım onların uyuyacakları yok bi çırpıda çıkarayım dedim egzersizimi :Saruboceq:

Herkese günaydın. Haftasonu bir nikah, bir nişan gezdiğim için deneme yapamadım. Bu akşamdan itibaren kaldığım yerden devam edicem egzersizlerime. Listemiz de epey kalabalıklaşmış görmeyeli.

günaydın kızlar nöbetten çıktım ben gene uyku girmedi gözüme naptınız merak ettim guclubacismile
liste kabarrmışşş bilmiyorumkismile
başaranlara tebriklerrr kaydirigubbakcemile5

iyiyiim her zamanki gibi bomba gibiyim :) canım saol sen nasılsın ? dün gece evde misafir vardı ben yatak odasında egzersiz yaptım hala gülüyorum halime sositososito eşimle beraber beni arıyorlar evde baktım olmayacak eşime msj çektim oyala sen milleti işim var burada parmaklarımla diye zemuszemusbaktım onların uyuyacakları yok bi çırpıda çıkarayım dedim egzersizimi :Saruboceq:

harikasınnn gördüğüm en bahanesiz vajilisinn :lepi:

harikasınnn gördüğüm en bahanesiz vajilisinn :lepi:

zamanında çok bahaneler buldum tarcıncım zemuszemus ama baktımki ne yaparsak kendimize yapıyoruz kaydirigubbakcemile2 bir hafta yatak odasında dolandım durdum tek parmağı sokabilmek için düşün o oraya olmaz diye düşünüp duruyodum denemeden nasıl bileceksem kaydirigubbakcemile3ama artık kimse beni durduramaz ne misafirler ne korkular :kedi:çünkü korkacak bişey yok kasmadığım sürece hiç zorlanmıyorumkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bu siteyi daha yeni gördüm ben de vajinismustan muzdariptim geçen haziranda evlendim yedi ay boyunca gitmediğim doktor denemediğim yöntem kalmadı tabi il sınırları içinde ama sonunda kendi kendime yaptığım telkinlerle araştırmalarla başardım ilk başlarda yine ağrılar oluyor ama dayanılmayacak gibi değil yavaş yavaş azalıyor şimdi çocuk için çalışıyoruz önümüzdeki ay belki de müjdeli haberi veririm ben başardım darısı bütün bu derdi çekenlerin başına allah kimseye yaşatmasın çok zorlu bir süreçti

Evet tarçıncım tam bende öyle düşünüyordum. Venüstenin maşallah hiç bahanesi yok. onu görünce olumsuz düşünmekten, yapamadım edemedim demekten utanıyorum valla.

canım egzersizleri düzenli yapmazsak zamanımız boşa gidiyor tam bilinç altımızı dize getirmeye başlıyoruz vaji genişlemeye başlıyor kontrolu ele geciriyoruz bi ara verdikmi sonraki denemede yine aynı korkular yok girmedi duvar var hemen olumsuz ne varsa aklımıza giriveriyor zemuszemuso yüzden sakın izin vermeyin vajinin durup durup hortlamasına kuyruğundan yakalayın atın kafanızdan sırnaşık şey

Back