- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #12.181
arkadaşlar maalesef bende vajiyim. bu kelimeyi duymak istemiyorum ama yenemiyorum da.8 aylık evliyim egzersizlere başlayamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaaaaay arkadaşlar bugüün erken uyandım öle bir rüya gördümki ben kesin bu vajinusmusu aşmalıyım. Gözlerim kan çanağına dönmüş. Hayatımda il defa böyle oldum bir rüya için. Kayın validem benden habersiz başkasıyla beraber etmiş oğlunu birde bana anlatıyordular , bana uyguladıkları tezgahı ...Gerekirse onda habersiz emla kullanmalıyım ve bitirmelyim bu sorunu .. Gerçek değil ama içim çok acıyor. mafoldumben ...
Kızlar bu arada ben dün de deneme yapamadım eşimden dolayı...
Ama bu akşam mutlaka yapıcaz öyle anlaştık. Kaç gündür senin keyfini bekliyorum diye çıkıştım eşime kabul etti. Ama bugün de çalışmaya gitti umarım yine aynı bahane ile gelmez...
ben 6 yıl çektim bu sıkıntıyı henüz yeni üye olabildim ama bu siteyi ve sizlerin yazılarınızı hep okuyordum o kadar boşlukta hissediyordumki kendimi işe yaramazın tekiyim hiç bir şeyi beceremem diyordum öyle parmak egzersizi falan da yapmıyordum aman nasılsa kocam beni seviyor illaki bi gün yaparız diyordum öyle diye diye tam 6 yıl oldu hatta geçti bile siz de biliyorsunuz gerçekten çok acı bir durum filmlerde sevişme sahneleri falan geldiği zaman kocamı oyalamaya çalışıyordum konuşarak ne yani sanki bilmiyo kendimi kandırıyodum işte o beni alttan alıyo ben de böyle rahatım diye diye seneler geçti arkadaşlar ve biliyorsunuzdur bi bıraktın mı bir daha kolay kolay çözümleme isteği de kalmıyo ama ne zamanki artık kimseyle konuşmak istemediğimi farkettim kendimi odanın camından atmak bile istedim yani o kadar bunalmıştım ama çok şükür ki tedavi oldum ve çözümlendi kendi kendime yapabileceğim bir şey değildi olsaydı bi cesaret denerdim denemedim bile ben eşimi de ikna ettim daha kaç 6 sene geçecek dedim ve çok şükür yendim ve artık bebek çalışmaları yapıyorum rabbim herkese nasip etsin o günleri görmeyi nolur biraz cesaretli olun lütfen inanki korkacak bir şey yok bebek isteyenler onun için sabretsin uğraşsın, eşniz için kendiniz için lütfen inanın acısa bile( ki hiç acımıyor gerçekten) bunu yaşamaya değer arkadaşlar hayalleriniz umutlarınız hayatınız değişiyor bi bakıyorsunuz dün neleri konuşurken bugün neleri konuşuyorsunuz...ALLAHIM HERKESE KOLAYLIK VERSıN ıNŞALLAH HERKESE YARDIMCI OLSUN ŞıMDıDEN HEPıNıZ ıÇıN ÇOK DUA EDıYORUM BU YAZIYI DA SENELERCE BUNU ÇEKMıŞ BıRı OLARAK BOYNUMUN BORCU OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞM ıÇıN YAZDIM HADı KIZLAR KOYUN KAFANIZA BU OLAYI ÇÖZECEĞıNıZı VE HEPıNıZıN GÜZEL HABERLERıNı DUYALIM
avazım çıktığı kadar bağıracam şimdi bu erkeklerin topuna kibrit suyu![]()
Aslına bakarsan o deneyelim dese belki de ben denemezdim çünkü felaket halde dişim ağrıyordu dün akşam. Zor dayandım yani...
geçmiş olsun cnm umarım bugün bi sorun çıkmaz
arkadaşlar yardım......
vajiyi yenmiştim...ama nedense penisin tamamını alamıyorum şu aralar...bacaklarımı uzatarak anca o da.ne kendime doğru çekebiliyorum ne de kaldırabiliyorum..eşim girdiğini görmek istiyor ve hafif doğrulmak istiyor..ama buna izin vermiyorum ve kasılmaya başlıyorum..kabusum geri mi dönüyor? aman allahım olamaz...yardım edin kızlar çok kötüyümeyvahedigeldismilemafoldumben:1no2:
merhaba kızlar 2 gün oldu p...s içime alalı fakat hepsini alamıyorum canım yanıyo bazende kasılıyorum ne yapmam lazım benim gibi oln varsa yazabilirmi lütfen....
canım egzersılerı yap
sen artık basardın kasıldıgın yerde nefes al
ben dun alman kanalında ızledım bu vajınusmus hastalıgı ile bütün dünya savasıyor kadın televızyonda resmen nasıl basardıklarını anlattı su bıldıgımız zeytınyagı war ya kendsıne ve esıne surmus ıcıne lup dıye gırmıs bence denemekte ve dıyorkı denemedıgım krem uyusturucular ıcmedıgım ıckıler hıc bırınden fayda gormedım zeytınyagından fayda gordum dıyor.
Bak canım kabusunda gerı donmuycek lutfen oyle dusunme ben basardım artık kasılmam falan olmaması lazım dıye kendını motıve et
merhaba kızlar 2 gün oldu p...s içime alalı fakat hepsini alamıyorum canım yanıyo bazende kasılıyorum ne yapmam lazım benim gibi oln varsa yazabilirmi lütfen....
canım egzersızlerıne devam et alamadıgın yerde derın nefes al ver kıtap elınde nefes taktıklerını doktorun yazdıgı gıbı uygula karnına kıtabı koyuyorsun ve nefes alıyorsun ya daha sonra baska organlarınada koyuyorsun onu hergun yap cok faydalı egzersız hıc uzulme aynı yollardan bızlerde gectık hepsını aldıgınıda goruceksınopuyorumnanaktan
egzersizleri yapınca acı falan kalmıcak dimi çünkü canım çok yanıyo hepsini alamıyorum kasılmaktan korkuyorum a.s
inş dediğin gibidir canım ya..farklı pozisyon da deneyemiyorum....yoksa bilinçaltımda halledemediğim kısımlar mı var hala? of ya...aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum...acaba mum denemesi mi yapsam....?bilemedim ki...acı hissetmeye başladım nedense...hiç acı duymuyodum
ah ah bilmem mi bu duyguları ben de beş buçuk yıldır çekiyorum öyle zamanlar oluyodu ki tanıdığım kadınları bile görmek istemiyordum bu da yapıyo bu da yapıyo ama ben yapamıyorum diye düşünüyordum kendimi işe yaramaz biri olarak görüyorum allahım ne zor ya. umarım bizler de yeneriz birgün. psikolog desteği ile mi yendin arkadaşım. hangi şehirde psikoloğun