- 19 Mart 2010
- 5.918
- 97
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #12.021
canım tuvalette egzersiz yapan benim ve egzersize başlayacak herkese de tavsiye ediyorum çünkü ben parmak egzersizlerinde duvara falan takılmadım hiç ve işaret parmağımla başladım direk ilk gün 1 parmak bir boğum ikinci gün 1 parmağın tamamını 1 hafta içinde iki parmak tamamı ve en sonunda da 3 parmak yapabildim.yatarken yapmayı da denedim ama tuvaletteki kadar kolay olmadı.o nedenle yeni başlayanlar tuvalette deneyin işaret parmağınızla yavaş yavaş nefes vererek ilerleyin.
canım hem iş yapıyom hem buraya yazıyorum o yüzden ismini hatırlayamadım geriye doğru gittim ama o kadar çok şey yazılmışki bulamadım o yüzden kusura bakma bilmiyorumkismile teşekkür ederim herseyden önce hatırlıyosan dün baya bi tedirgindim baştan beri yapmak istiyodum ama erteliyodum dün akşam benim tilkiler yine tur atmaya başladı bilinç altımda hepsini yakaladım kuyruklarından ve yaptım hemde öbüründen daha kolay oldu hihoyyyt hatta dün akşam eşim bana dediki ben senden artık korkmaya başladım enine boyuna her şeyi keşfediyosun dedi çünkü ben biraz ilerleme kaydettiğim zaman evin içinde hoplayıp zıplıyomda bilmiyorumkismile