Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım tuvalette egzersiz yapan benim ve egzersize başlayacak herkese de tavsiye ediyorum çünkü ben parmak egzersizlerinde duvara falan takılmadım hiç ve işaret parmağımla başladım direk ilk gün 1 parmak bir boğum ikinci gün 1 parmağın tamamını 1 hafta içinde iki parmak tamamı ve en sonunda da 3 parmak yapabildim.yatarken yapmayı da denedim ama tuvaletteki kadar kolay olmadı.o nedenle yeni başlayanlar tuvalette deneyin işaret parmağınızla yavaş yavaş nefes vererek ilerleyin.

canım hem iş yapıyom hem buraya yazıyorum o yüzden ismini hatırlayamadım geriye doğru gittim ama o kadar çok şey yazılmışki bulamadım o yüzden kusura bakma bilmiyorumkismile teşekkür ederim herseyden önce hatırlıyosan dün baya bi tedirgindim baştan beri yapmak istiyodum ama erteliyodum dün akşam benim tilkiler yine tur atmaya başladı bilinç altımda hepsini yakaladım kuyruklarından ve yaptım hemde öbüründen daha kolay oldu hihoyyyt hatta dün akşam eşim bana dediki ben senden artık korkmaya başladım enine boyuna her şeyi keşfediyosun dedi çünkü ben biraz ilerleme kaydettiğim zaman evin içinde hoplayıp zıplıyomda bilmiyorumkismile

arkadaşlar bende evliliğimin ilk 3ayı vajinusmustum.inanın herşey beyinde bitiyor.bir balon gibi düşünün vajinayı girişi dar ama içerisi geniş.

canım hem iş yapıyom hem buraya yazıyorum o yüzden ismini hatırlayamadım geriye doğru gittim ama o kadar çok şey yazılmışki bulamadım o yüzden kusura bakma bilmiyorumkismile teşekkür ederim herseyden önce hatırlıyosan dün baya bi tedirgindim baştan beri yapmak istiyodum ama erteliyodum dün akşam benim tilkiler yine tur atmaya başladı bilinç altımda hepsini yakaladım kuyruklarından ve yaptım hemde öbüründen daha kolay oldu hihoyyyt hatta dün akşam eşim bana dediki ben senden artık korkmaya başladım enine boyuna her şeyi keşfediyosun dedi çünkü ben biraz ilerleme kaydettiğim zaman evin içinde hoplayıp zıplıyomda bilmiyorumkismile
çok sevindim 3 parmağa da geçersin bugün bi dene bakalım eğer daha önce denemediysen:)

arkadaşlar mrb

benim sorunum şu; 2 hafta önce hymenektomi operasyonu geçirdim yani kızlık zarım cerrahi operasyonla alındı

çünkü benim zarım mikroperfore'miş yani zarın ortasında ki delik küçükmüş 2 ayrı doktora gittim 2side aynı şeyi söyledi,bunu kendiniz halledemezsiniz eğer yaparsanız çok acı çekersin dedi

1 hafta önce ilişkiye girmek istedim fakat kendimi istemsiz olarak kastım olmadı , vajinismus olmaktan korkuyorum, ki böyle bişey olmuş olsaydı zaten doktor sanrm bu operasyonu yapmazdı ama neden kasıyorum kendimi çok ümitliydim olacak diye halbuki mafoldumben

bu arada 2 yıllık evliyim :sinifsinif:

ben size birşey sormak istiyorum bana önerebileceğiniz vajina kremi yada kayganlaştırıcı gibi bişey önerebilirmisiniz :Saruboceq:

arkadaşlar mrb

benim sorunum şu; 2 hafta önce hymenektomi operasyonu geçirdim yani kızlık zarım cerrahi operasyonla alındı

çünkü benim zarım mikroperfore'miş yani zarın ortasında ki delik küçükmüş 2 ayrı doktora gittim 2side aynı şeyi söyledi,bunu kendiniz halledemezsiniz eğer yaparsanız çok acı çekersin dedi

1 hafta önce ilişkiye girmek istedim fakat kendimi istemsiz olarak kastım olmadı , vajinismus olmaktan korkuyorum, ki böyle bişey olmuş olsaydı zaten doktor sanrm bu operasyonu yapmazdı ama neden kasıyorum kendimi çok ümitliydim olacak diye halbuki mafoldumben

bu arada 2 yıllık evliyim :sinifsinif:

ben size birşey sormak istiyorum bana önerebileceğiniz vajina kremi yada kayganlaştırıcı gibi bişey önerebilirmisiniz :Saruboceq:

Canım aramıza hoşgeldin.Krem olarak buradaki herkes emla kremini öneriyor ama ben daha onu alıp kullanmadım belki tavsite olur sana

çok sevindim 3 parmağa da geçersin bugün bi dene bakalım eğer daha önce denemediysen:)

dr bana 15 gün boyunca 2 parmak egzersizi ve p...s başını dokundurma ödevi verdi her yaptığımda ilerlemeleri ve hissettiklerimi yazıyorum süreyi özellikle uzun tuttu iyice alışıp orasını genişletmem için bide daha çok emin olacakmışım hazır olacakmışım haftaya c.tesi doktora gidicez o zaman kadar ben bunu yapıcam farklı şekillerde değişik pozisyonlarda deniyorumki bundan sonraki aşama muhtemelen p...s girişi olacak zorlanmayayım diye :kedi: bide biz eşimle normal yüzeysel sev...melerimizide farklı şekillerde yapıyoruz yani her şekilde adım adım yaklaşıyorum sonuca..mutlaka diğer arkadaşlarada öneriyorum tek şekil çalışmayın kalıp gibi kalmayın ilerde normal cinsel hayatta çok fazla işimize yarayacak bunlar zemuszemus

kızlar farkettinizmi listede 17 kişi olduk meğer ne çok kişi varmış... bu sayfayı keşfetmeyen kimbilir daha ne kadar arkadaş var derdine derman arayan...Allah hepimize yardım etsin bir an önce halledelim...

evet kızlar ya ben katıldığım zamandan bu yana bukadar egzersiz yapanı bi arada görmemiştim bi yandan üzülüyorum ne çok kişi yaşıyo diye..ama biz şanslı kişileriz ki burda bi aradayız olumunekankayizsmile

Ayyy kızlar bugün nedense çok yoruldum ya birde akşama eve git yemek hazırla falan filan sonra egzersize zaman kalmıyor valla

şimdiden bahane hazırlamış bile :sm_confused: bak merdane geliyo burdan:oklava:egzersiz seni yoracak bişey deil yemeği koy ocağa geç egzersize hiçççç bahane uydurma boşuna yemezler zemuszemus

hafta sonu sınava girecek tüm arkadaşlara ve kendime başarılar:hooray: bu arada h.sonu için deneme yapacaklarada tüm kalbimle başarılar diliyorum .. bide p.tesi listedekilerin azalmasını diliyorummmm....rahat olun kasmayın kendinizi...... iyi akşamlar herkese a.s.

Back