-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
slm mutlumesut84 bende yaklaşık 2 yıldır evliyim ve 4 aylık bebğim var.
ilk evlendiğimde yaklaşık bi 4 ay benimde çok zor geçti. evliliğin en önemli noktası olmayınca evliliğin önemi kalmıyo özellikle erkekler için.eşim çok anlayışlı Allah razı olsun ama nereye kadar ben bi psikiyatri dr tanıdığımla utanarakta olsa konuştum. oda bana eşin sana çok tolerans gösteriyo sende bunu kullanıyorsun diğer kadınlardan ne eksiğin var sadece kendini rahat bırak ve eşine söyle sana yüz vermesin dedi. birazda kendimizde bitiyo işkaçmak çözüm olmuyo.şimdi bile yani doğumdan sonrada biraz sıkıyorum kendimi ama tamamen bizim elimizde bunlar Allah yardımcın olsun umarım durumun düzelmiştir.Allah bu duruma hiç kimseyi düşürmesin.senağlama
bi psikoloğa gittim seanslara başlayacaktım eşim izin vermedi jinekolog kas gevşeticiyle anesdol verdi daha denemedim emlayı denedim bi işe yaramadı gerçekten zor durumdayım
2 kas gevşetici ile bitse keşke bnde neredeyse 3 yıllık ewliyimm en kısa zamanda dr.ulusoyuda denicem inşallah maddi olarak rahatlamamız lazım önceinşallah yaz sonuna doğru allahım artık kurtulmak istiorummmmm
maviş meraba tatlım burdayım ben dr ulusoya gittim tekniği hipnoz seni ilişkiye hazırlıyo beynini hazırlıyo kaslarını gevsetiyo beynine hükmediyo ve yönlendiriyo tatlım yani kendi kendine asabilecegin bişi değil yoksa ben asardım dişini sıkmakla yapılmıyo size yeminlen ben dişimi sıka sıka kırdım ama bi fayda atmedi hatta artık eşim duvara bukadar toslasaydım duvar delinirdi derdi cok zorladım ama olmadı nerdeyse tavana cıkıp herifin üzerine atladım diyebilirim ama girmedi :1no2:
maviş meraba tatlım burdayım ben dr ulusoya gittim tekniği hipnoz seni ilişkiye hazırlıyo beynini hazırlıyo kaslarını gevsetiyo beynine hükmediyo ve yönlendiriyo tatlım yani kendi kendine asabilecegin bişi değil yoksa ben asardım dişini sıkmakla yapılmıyo size yeminlen ben dişimi sıka sıka kırdım ama bi fayda atmedi hatta artık eşim duvara bukadar toslasaydım duvar delinirdi derdi cok zorladım ama olmadı nerdeyse tavana cıkıp herifin üzerine atladım diyebilirim ama girmedi :1no2:
dogrudur canım sadece ben cok istediğim ve zorladıgım için yazdım bunları kusura bakma ben oldugunu görmedim o yüzden ümitsizliğe yol actıysam özür dilerim kendi kendine yapabilen varsa bravo ben yapamadım bana cok zor gözüküyo cünkü 2 yıl cektim ne demek doktorlara gittim bu yüzden işimi bırakmak zorunda kaldım memleket memleket dolasaktan ama hastalık hasta sı oldum tuvalete oturamaz hale geldim yanls tedaviler sonuncu ben yasadıklarım için yazıyorum kusura bakma arkadasım tekrar özür dilerim amacım sadece yardım etmek cünkü ceken bilir
canım teşekkür ederim ama benim tek sorunum parmak egzersizlerini (mum v.s. dahil )yapamamak izmirde bir psikologa gittim ama bana direk parmak egzersizlerini werdi yapamorumm forumdan arkadaşlar çok yardımcı oldular ama yokk ne yazık ki o yüzden başka tedaviler arıyorum bi bulsam birini ben botox yaptırdım işe yaradı dese 1 dakika beklemiycem yaptırıcam onu yapan bulamadım ama dr.ulusoyu 7-8 kişiden duydum çok memnun herkesCanım 4.000 Liralık bir tedaviye gerek yok ben sana bir psikiyatri önereceğim seans ücreti sanırım 150 lira civarı ve en fazla 4/5 seans sürer istersen ara bir konuş ama bence 4.000 lira uçmuşlar yani.. Dr. Serpil Vargel ama ankarada kendisi..boşu boşuna o kadar para vermeyin..