Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bi psikoloğa gittim seanslara başlayacaktım eşim izin vermedi jinekolog kas gevşeticiyle anesdol verdi daha denemedim emlayı denedim bi işe yaramadı gerçekten zor durumdayım

slm mutlumesut84 bende yaklaşık 2 yıldır evliyim ve 4 aylık bebğim var.
ilk evlendiğimde yaklaşık bi 4 ay benimde çok zor geçti. evliliğin en önemli noktası olmayınca evliliğin önemi kalmıyo özellikle erkekler için.eşim çok anlayışlı Allah razı olsun ama nereye kadar ben bi psikiyatri dr tanıdığımla utanarakta olsa konuştum. oda bana eşin sana çok tolerans gösteriyo sende bunu kullanıyorsun diğer kadınlardan ne eksiğin var sadece kendini rahat bırak ve eşine söyle sana yüz vermesin dedi. birazda kendimizde bitiyo işkaçmak çözüm olmuyo.şimdi bile yani doğumdan sonrada biraz sıkıyorum kendimi ama tamamen bizim elimizde bunlar Allah yardımcın olsun umarım durumun düzelmiştir.Allah bu duruma hiç kimseyi düşürmesin.senağlama

aynen öyle arkadaşım.doktor çok doğru söylemiş.eşler tolerans gösterdikçe kadınlar dahada rahatlıyor,istemiyor,nazlanıyor falan filan
bende zamanında bu sorunu yaşamış birisi olarak konuşuyorum..eşiniz fazla tolerans göstermesin..size kızsın,bağırsın demiyorum ama sizi biraz zorlasın,yoksa bunu yenmeniz zor olur..valla eşim istemese,zorlamasa benim yapacağım yoktu,hatta yalvrıyordum bırakalım diye ,yokkk olmaz diyordu..öyle öyle bu sorunu aştık yoksa ben zaten korkuyordum ve hiç te niyetim yoktu

Arkadaşlar bu jinekekoloğun değil psikiyatrinin ilgi alanı nerden biliyorsun derseniz ben yıllarca klinikte çalıştım ve bir sürü vajinusmus hastası biliyorum, en fazla 3/4 senasla çöüzlüuyor ve 4 milyar gibi bir rakam değil senas başı 150 lira deseniz en fazla 750/800 liranız gider. Anakara'da Dr. serpil vargel var mutlaka tavsiye ederim..

bi psikoloğa gittim seanslara başlayacaktım eşim izin vermedi jinekolog kas gevşeticiyle anesdol verdi daha denemedim emlayı denedim bi işe yaramadı gerçekten zor durumdayım

Anlamadım eşin neden izin vermedi? Sonuçta oda bu rahatsızlıktan kurtulmak istiyordur değilmikaydirigubbakcemile3

2 kas gevşetici ile bitse keşke bnde neredeyse 3 yıllık ewliyimm en kısa zamanda dr.ulusoyuda denicem inşallah maddi olarak rahatlamamız lazım önce inşallah yaz sonuna doğru allahım artık kurtulmak istiorummmmm

Canım 4.000 Liralık bir tedaviye gerek yok ben sana bir psikiyatri önereceğim seans ücreti sanırım 150 lira civarı ve en fazla 4/5 seans sürer istersen ara bir konuş ama bence 4.000 lira uçmuşlar yani.. Dr. Serpil Vargel ama ankarada kendisi..boşu boşuna o kadar para vermeyin..

maviş meraba tatlım burdayım ben dr ulusoya gittim tekniği hipnoz seni ilişkiye hazırlıyo beynini hazırlıyo kaslarını gevsetiyo beynine hükmediyo ve yönlendiriyo tatlım yani kendi kendine asabilecegin bişi değil yoksa ben asardım dişini sıkmakla yapılmıyo size yeminlen ben dişimi sıka sıka kırdım ama bi fayda atmedi hatta artık eşim duvara bukadar toslasaydım duvar delinirdi derdi cok zorladım ama olmadı nerdeyse tavana cıkıp herifin üzerine atladım diyebilirim ama girmedi :1no2:

ya canım neden kendin aşabileceğin bişi değil diyorsun.neden diş sıkmakla olmuyor diyorsun..kendi kendine aşan bir sürü insan var..sen bunu yapamadın diye herkes yapamayacak diye bişi yokki
bende yaşadım hemde aylarca,dişimide sıktım,eşimde zorladı,kendi kendime aştım ki benim canım tatlıdır..ben yapabilmişsem valla herkes yapar..benim olay anında dişlerim birbirine çarpıyordu korkudan..her tarafım kaskatı oluyordu..zamanla aşılıyor,aşılmayacak bir sorun değil

cnm hipnoz mu ama şuanda hiç gidecek durumum kalmadı.ne yapcam ben yaaaa ooooffffffffffffffffffffffffff çıldırcam ama.bugecede denicem yinee...

dogrudur canım sadece ben cok istediğim ve zorladıgım için yazdım bunları kusura bakma ben oldugunu görmedim o yüzden ümitsizliğe yol actıysam özür dilerim kendi kendine yapabilen varsa bravo ben yapamadım bana cok zor gözüküyo cünkü 2 yıl cektim ne demek doktorlara gittim bu yüzden işimi bırakmak zorunda kaldım memleket memleket dolasaktan ama hastalık hasta sı oldum tuvalete oturamaz hale geldim yanls tedaviler sonuncu ben yasadıklarım için yazıyorum kusura bakma arkadasım tekrar özür dilerim amacım sadece yardım etmek cünkü ceken bilir

mavişcim canım dene bu aksamda napalım durumun yoksa benimde durumum inan sıfır ama napim baktım olmuyo cektim bankadan kredi ( ama hiç pisman değilim atlattım ya cok sükür
sen yinede dene canım beyninle konus yapabilecegini söyle korkma tabi bunları yazmak kolay ( benim kendime gücüm yetmediği için diyorum (
sen ne yapıyosun nasıl bi asamadasın parmak sokabiliyomusun

bol sans tatlım rahat ol oraya hersey girer kol kadar alet soktum ben :)) rahat ol bişiciko olmuyo ordan bebek cıkıyo kendini sıkma maya calıs bunları düşün :)) allah yardımcın olsun haber et hee ben meraklıyımdır

yok canım ben sana kızmadım..olabilir herkes bir değildir..bende çok zor zamanlar yaşadım..her hamile kadını gördüğümde bu da yapabilmiş ben neden yapamadım diye düşünüyordum.))
ya şu da var ki , aslında ben kimseyede ben bunu yapamıyorum yada korkuyorum demek te istemiyordum..biraz da o yüzden başardım sanırım..yani herkes yapıyor bende yapmalıyım,aciz olmamalıyım falan filan
umarım bu sorunu yaşayan herkes benim kadar ve başarabilen kadar şanslı olur ve hemen atlatır

nesrincim insallah canım insallah herkes seninkadar sanslı olur dim artık cünkü aa cok azimliymişsin cok inatcıymıssın cok gururluymussun diyemicem bende her hamile gördüğümde buda yapmıs dedim kadın olmadıgım için belim büküldü cok seyler yasadım illa yapacam dedim üstüne cok düştüm ama hep olumsuz kalktım yataktan ( allah yardımcımız olsun cok kötü bi hastalık nebilim okadar zorlamaya nasıl bişey girmez anlamadım yani biri bana tecavüz edemez derdim allah esirgesin de aklıma gelmiyo değildi :))

:çok üzgünüm: canım teşekkür ederim ama benim tek sorunum parmak egzersizlerini (mum v.s. dahil )yapamamak izmirde bir psikologa gittim ama bana direk parmak egzersizlerini werdi yapamorumm forumdan arkadaşlar çok yardımcı oldular ama yokk ne yazık ki o yüzden başka tedaviler arıyorum bi bulsam birini ben botox yaptırdım işe yaradı dese 1 dakika beklemiycem yaptırıcam onu yapan bulamadım ama dr.ulusoyu 7-8 kişiden duydum çok memnun herkes

Bişey sorabilirmiyim kızlar? Elinizle yüzeysel olarak dahi dokunamıyormusunuz o bölgeye? ne bileyim elle masaj filan yapılsa önce diyorum, tabi bu rahatsılzığı bilmiyorum artı bekarım Allah korusun belki benim de başıma gelebilir, hastalığı anlamak için soruyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…