kızlar ben 3 aylık evliyim ve ben de 2 hafta ilişkiye giremedim ilk gecem normal geçmesine rağmen daha sonrasında bi türlü ilişkiye giremedim..çok istememe rağmen kasılıp kalıyordum..her denemeden sonra ağlıyordum.bi türlü kafamı toplayamıyordum hep aklımda bu sorun vardı ve doktora gitmekten deli gibi korkuyordum.eşim bu süreçte çok yardımcı oldu çok anlayışlı davrandı Allah razı olsun Allah a şükür..kendimi okadar kasıyordum ki ilişki mümkün olmuyordu.eşim hep kızdı ağlıyorum diye hep sölediği şey hiç bizaman birlikte olamasak bile sen benim karım olarak kalacaksın oldu..daha sonra telefon aracılığıyla bi doktordan bazı tavsiyeler aldım ve sanırım benimki psikolojikmiş çünkü tek bir tel görüşmesi biile çok işe yaradı ve bir daha gerek duymadım..biz 3 yıl sevgili kaldık ve evlenmeden 1 ay önce aynı evi paylaşmaya başladık ikimiz de ailemizden uzakta aynı şehirde yaşıyorduk ve şartlar öyle gelişmişti tabi bu süreç içinde cinsel anlamda bişey yaşamadık..doktorun sölediği ise şuydu uzun süreli ve cinsel ilişki olmayan ilişkilerin %95 inde bu sorun görülür cinsellik tabusunu kafanızdan atın o artık sizin kocanız..ve şu meşhur parmak önerisinde bulundu.canım kocam bunu kendisi uyguladı uzun süre onun için tiksindirici olabileceğini düşünmüştüm ama sanırım o da benim buna asla cesaret edemeyeceğimi biliyordu..ilk başlarda kendimi okadar çok sıkıyormuşum ki parmağının acıdığını söylüyor..ilk ilişkiler zorlu oldu gerçekten zordu..ilk ayımızda sadece 3 kez ilişkiye girdik acı giderek azaldı..acı olsa bile sevdiğin adamın olduğunu bilmek her ilişki sonrasında büyük bi mutluluk sebebiydi benim için..bi de ilk başlarda biz prezervatifle korunmamıza rağmen eşim hiç içimde boşalmadı..kontrolünü kaybedip canımı yakmaktan korktuğu için..Allah a şükür 2.ayda herşey normalleşmeye başladı ve şuanda hiç olmayacağını düşündüğüm bi şekilde zevk alabiliyorum(kendim bile inanmıyorum düşünün)çok uzattım ben herşeyin beyinde bittiğine inanıyorum.ve elbette karşı tarafın sabır ve anlayışına..ama Rabbim kimseye vermesin,verdiklerine de şifa versin.unutmayın kızlar bu geçici bi durum ve ömrünüzün sonuna kadar sürmeyecek inşaallah..biliyorum kolay değil ama azıcık sabır ve kandinizi rahat bırakmak en iyisi olacak..