Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

özel mesaj yollayacağın kişinin isminin üstüne tıkla seçeneler çıkıyor. kime mesaj çekeceksen ordan yönlerdirme var zaten görürsün

kızlar bende 2 yıl cektim gecen hafta 1 bucuk günde kurtuldum
dr murat ulusoy mutlaka gidin bana sorusu olanlar özel mesaj yazabilirler ccok değişik tekniği var herkese yardım etmek istiyorum

ay canım ya bunlar yasanmaz ya ben cok gittim doktorlara bürsürü param gitti bişey yapamadılar bana care bulamadım en son dr ulusoya gittim adam üfürdümü neyaptı anlaamadım hemencik hallettim işi delikafadulden
ejinusmusluk öyle parmagını sok demekle cözülmez bana kimse parmagımı sokturamadı
bu parmakla bitecek iş değil allah yardımcınız olsun ama sen daha 5. seantamıssın ve kac ayda hallediyon halledecen bilmiyom ama dr ulusoy birbucuk günde beni iyleştirde o sihirli deynek kafanıza koyun bu işi kimse yapamıyor dr dr gezmeyin ben heryere gittim :1no2:bna özelden yazabilirsiniz herkese hemen dönerim yeterki sözümü dinleyin ve dr ulusoya gidin hiç bişey kaybetmiceksiniz hayatınızı evliliğinizi kazanacaksınız allah razı olsun ondanşimdi rahat rahat evde kahvemi içiyom :jeyyar:

canım ya inan bu paraya değer etrafta o kadar çok medyatik ve çözeriz diyen dr varki,hepsi dalavere hiç vakit kaybetmeden git ve sen de kesin çözümü göreceksin.Dr a 4 milyar para verdik ama helal hoş olsun:teytey:

belki 4 bin lira fazla maa iki kas gevşetici ile bu sorun çözülseydi insanalr buralara kadar yazılar yazıp çözüm bulmaya çalışmazlardı.ıstemsiz kasılmalrı engellemey ne merhemler ne haplar yardımcı olabilir. doktorlar bu konuda sana kasılmalrını kontrol etmeyi öğretiyor. iki kas gevşetici ile iş bitseydi ne bu hastalık ne e bunun tedsvisi yapan doktorlar olurdu bence ben bu hastalıktan kurtulmuş biri olrak arkadaşları çok iyi anlıyorum. öle hemen olup bitmiyor.... çeken bilir ....

yu

evt doktor ulusoyu duydum cnm . bende ankarada hera kadın sağlığı merkezi doktor süleyman eserdağa gidiyorum. 1.5 gün deil fakat 1-10 seans arası %100 tedavi garantisi var. 3.500 ytl veriorum. çok memnunum sanırım 2seans sonra hallolcak. buarada süleyman beyde parmak egzersizi vermiyo. onun yerine bi aletle çalışıyorum. neyse ya önemli olan eninde sonunda kurtulmamız diimi :)

2 kas gevşetici ile bitse keşke bnde neredeyse 3 yıllık ewliyimm en kısa zamanda dr.ulusoyuda denicem inşallah maddi olarak rahatlamamız lazım önce inşallah yaz sonuna doğru allahım artık kurtulmak istiorummmmm

ben oylesine demistim herkes ciddiye almis 4 milyar cok demek istedim tabi sonu guzel olcaksa deger ama herkesde bunu veremez ama hersey beyinde bitiyor kafan ruhun bedenin hazirsa oluyor...

arkadaşlar bende bu bela ile yaklaşık 9 ay kadar uğraştım sonra çözümü doktora gitmekte bulduk....
bi doluda para verdik... aslına bakarsanız psikolojik diyoruz hepimiz (bende öyle düşünüyodum) ancak doktorla konuşmam neticesinde bu işin psikolojiden ziyade bilgisizlikten olduğunun kendi vücudumuzu iyi tanımamış olduğumuzdan kaynaklandığını anladım..
doktorun uygulamış olduğu tedaviyi ile sorunu çözeceğimizi ve bi uzman yardımı almadan ilişkiye giremeyeceğimi düşünüyodum ama gerçekten doktor yardımı alınmadan da çözülebilir arkadaşlar...
sadece kendi vücudunuzu iyi tanıyın ve eşinize güvenin... gerisi zaten kendiliğinden gelişiyor

(bu arada yardımcı olmamı isterseniz mesajıma cevap vermeniz yeterli )

2 kas gevşetici ile bitse keşke bnde neredeyse 3 yıllık ewliyimm en kısa zamanda dr.ulusoyuda denicem inşallah maddi olarak rahatlamamız lazım önce inşallah yaz sonuna doğru allahım artık kurtulmak istiorummmmm

arkadaşlar burda bize uygulanan tedaviyi yazmam ne derece doğru bilemiyorum ama...

bize uygulanan şuydu;

önce doktor bi vajina resmi gösterdi yapısını falan anlattı sonra bi doğum sahnesi seyrettirdi....
sonra ilişkiye girmeden önce 30 dk sıcak suda sürekli akan bi sıcak suda oturmamı söyledi (bunu nedenide vajinal kasların gevşemesini sağlamak)
sonra dişçilerin kullandığı bi sprey var onu verdi 2-3 kez vajina ağzına sıkmamızı söyledi
birde gleit gelen diye bi kayganlaştırıcı verdi
kadının rahat olacağı bi pozisyonu seçmemizi önerdi deneyin dedi
eve gönderdi...
tabi bu aşamada bi süre aldı hemen herşey gelişmedi sinirlendik üzüldük ama bi daha gitmemize gerek kalmadan hallettik :)hihoyyyt

ARKADAŞLAR SİZ BU EMLA KREMİNİ EGZERSİZLERDEMİ KULLANIYORSUNUZ ?

ben gleit gelen diye bir jel almıştım ondan daha memnun kalmıştım hem zararsızdı ..

evett canım doktor verdi bana egzersizden önce vajinanın içine sürüyodum. yanma yapıyo ama daha sonra baya bi rahatlatıyodu. gerçi artık emlasız yapabiliorum alıştım o hisse. onun dışında kayganlaşsın diye kayganlaştırıcı ydaa bepanten kullanıorum.

slmlarr ben sizin anlattığınızı internetten bulmuştum h.dümen reçetesi die :)) ilaçların hepsi bnde mevcut fakat işe yaramadı bnde.. gerçi bn suda oturmadım ama emla die bir krem birde sprey war 2 tane kas geveşitici vazelinli suda oturma gibi bn sadece ilaçları denedim ama bnde bi fark olmadı senağlama

Arkadaşlar vajinismusu sorunu olan 17 yıllık evli hiç ilişkisi olmayan bi yakınımı bu konuda adını çok duyduğum Uzm.Dr.Mustafa Alihanoğluna gönderdim.Çok şaşırtıcı 2 seansta çözmüş.Hellal olsun valla

merhaba 1 yıllık evliyim ve bende bu dertten müzdaribim bu sorunu yaşayanları ve çaresizliği oadar iyi anlayabiliyorumki.. benim artık evliliğim diye bişey kalmadı kendime hükmedemiyorum ve kızgın olduğum tek kişi kendim psikolojim bozuldu artık..

canım bence hiç vakit kaybetmeden bi doktora git. özel doktorlar çok pahalı karşılayamam dersen forumdaki arkadaşlardan duyduğum kadarı ile devlet hastanelerindede çok ucuza tedavisi yapılıomuş. tedavi olurken bile bumuymuş diceksin. ben şuan tedavi görüorum. okdr kasmışım bu yüzdenmi diyorum. inan aşılamayacak bi problem değil. sadecee tedaviye bian önce başla derim ben. sorun olursa yanıtlayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…