-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
kızlar kurtulmak ısteyenler bana ozelden msj atsın yardımcı olmayı cok ısterım
canım onları bende denedim işe yaramadı ama yarayanlarda var forumlardan okuduğum kadarı ile. ben şuan tedavi oluyorum. gerçekten çok işe yaradı yendim sayılır. ama şunu anladım bu tamamen beyinde biten bişey. nefes egzersileri yapmanı öneririm. vede kegel egzersizleri. nefesini burnundan alıp ağzından verip gevşe. sonra istersen parmak egzersizi yap. nefesini verirken parmağını yavaşça vajinana sokmaya çalış. kötü olduğun yerde dur nefes al ver. ama nefes verirken içine almak çok kolaylaşıyo sanırım o ara ordaki kaslarda gevişiyo. bende vajinama ilk parmağımı soktuğum zaman inanılmaz kötü olmuştum tansiyonum düşmüştü öyle olursa korkma gayet normal vücudun sana tepki verio demişti doktorum. ben şuanda doktorun vermiş olduğu bi aletle çalışıyorum. 5seansıma gidicem cumartesi günü. umarım sende en kısa zamanda çözersin ama inan imkansız diil. eğer kendin halledemiyosan tedaviyi geciktirme derim. geciktirdikçe daha kötü oluyo. doktor tavsiyesinde bulunabilirm özelime mesaj atarsan. yardımcı olabilirsem çok sevinirim. iyi bak kendine
yuay canım ya bunlar yasanmaz ya ben cok gittim doktorlara bürsürü param gitti bişey yapamadılar bana care bulamadım en son dr ulusoya gittim adam üfürdümü neyaptı anlaamadım hemencik hallettim işi delikafadulden
ejinusmusluk öyle parmagını sok demekle cözülmez bana kimse parmagımı sokturamadı
bu parmakla bitecek iş değil allah yardımcınız olsun ama sen daha 5. seantamıssın ve kac ayda hallediyon halledecen bilmiyom ama dr ulusoy birbucuk günde beni iyleştirde o sihirli deynek kafanıza koyun bu işi kimse yapamıyor dr dr gezmeyin ben heryere gittim :1no2:bna özelden yazabilirsiniz herkese hemen dönerim yeterki sözümü dinleyin ve dr ulusoya gidin hiç bişey kaybetmiceksiniz hayatınızı evliliğinizi kazanacaksınız allah razı olsun ondanşimdi rahat rahat evde kahvemi içiyom :jeyyar:
2 kas gevşetici ile bitse keşke bnde neredeyse 3 yıllık ewliyimm en kısa zamanda dr.ulusoyuda denicem inşallah maddi olarak rahatlamamız lazım önceinşallah yaz sonuna doğru allahım artık kurtulmak istiorummmmm
ARKADAŞLAR SİZ BU EMLA KREMİNİ EGZERSİZLERDEMİ KULLANIYORSUNUZ ?
ben gleit gelen diye bir jel almıştım ondan daha memnun kalmıştım hem zararsızdı ..
arkadaşlar burda bize uygulanan tedaviyi yazmam ne derece doğru bilemiyorum ama...
bize uygulanan şuydu;
önce doktor bi vajina resmi gösterdi yapısını falan anlattı sonra bi doğum sahnesi seyrettirdi....
sonra ilişkiye girmeden önce 30 dk sıcak suda sürekli akan bi sıcak suda oturmamı söyledi (bunu nedenide vajinal kasların gevşemesini sağlamak)
sonra dişçilerin kullandığı bi sprey var onu verdi 2-3 kez vajina ağzına sıkmamızı söyledi
birde gleit gelen diye bi kayganlaştırıcı verdi
kadının rahat olacağı bi pozisyonu seçmemizi önerdi deneyin dedi
eve gönderdi...
tabi bu aşamada bi süre aldı hemen herşey gelişmedi sinirlendik üzüldük ama bi daha gitmemize gerek kalmadan hallettik :)hihoyyyt
merhaba 1 yıllık evliyim ve bende bu dertten müzdaribim bu sorunu yaşayanları ve çaresizliği oadar iyi anlayabiliyorumki.. benim artık evliliğim diye bişey kalmadı kendime hükmedemiyorum ve kızgın olduğum tek kişi kendim psikolojim bozuldu artık..