Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bende vajinismus tedavisi gördüm bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde.doktorum çok kısa sürede yapılan tedavilerin etkisinin uzun olmadığından bahsetmişti.inşallah senin sorunun tamamen ve sonsuza kadar çözülmüştür.

ilginctir ben bu kelimeyi daha dogrusu bunun bir hastalik oldugunu tesadufen gmail'in sagdaki reklamlarindan gorup bu ne ki diyerek ogrenmistim. yillardir niye aci veriyor iliski bana diye dusunup, orgasm kelimesinin yalan olduguna kanaat getirmistim. sevgilim de anlam veremiyordu ama inatla ben olmadikca o da orgasm olmadi. bu iki ay kadar surdu, ve ben kendimi cok suclu hissetmeye basladim. bir anda patladim agladim. o an bir mucize oldu diyebilirim, aci yoktu ondan sonra. beynimdeki inatci seyi oldurmustum. bu inat sanirim cook eskilere dayaniyordu, sex addicted bir arkadasimin durumuna dusmemek icin hic orgasm olmamayi tercih ederim demistim. vaginusmus hastaligini okuyunca da sevindirik oldum resmen, tek ben degilmisim diye. inat kotu bir sey, farkinda olmamak daha kotu.

doktor tek parmaklamı yaptı diye sormuşsun jal73
evt cnm önce serçe parmağını sonra da işaret parmağını yavaşça soktu. daha sonra ben kendi parmağımla egzersiz yaptım. şuanda adını unuttum bir alet verdi parmak kalınlığında onunla çalışıyorum. içeri soktuktan sonra ileri geri hareket ettiriyorum. bakalım bidahaki seansım cumartesi günü. insallah bian önce biter :)

öncelıkle herkeze merhaba arkadaşlar,2 ay önce bu sıtede vajınusmusum dıye yardım ıstemıstım o zaman 6aylık evlıydım ve moral denen bırsey kalmıyordu,kendımı kadın olarak evlı olarak bıle görmuyordum...ama sımdı dr a para vermeden bırcok arkadaşımızın yaptığı gıbı bu durumu yendım...ben ılk başta vajınamın ıcıne dokunamıyordum bıle ve oranın kapalı olduğunu gördumm ..meğerse kendımzı sıktığımızdan öyle oluyormuşş... neyse serçe parmakla başladım olaya...gırdı o kadar mutlu oldum kı o zaman kafamda oraya bırsey gırebılceğı yerleştı... tamam bunu yaptıysan ışaret parmağınıda yaparsın dedım burnumda derın nefes alıp ağzımdan vererek onuda aldım ve en son parmak aşamam 2 parmağı dıer parmaklarda olduğu gıbı eldıvenın tek parmağına çıft parmağı yerleştırerek yaptım azda olsa gırdı... hemen pns aşamasına geçtım yapamadım ılk başta ve azım ettımm acımayacak acımayacak dıye kendımı şartlandırdımm vee 27martta esımın pns bebeyağını surduk ve azda kendı vajenıme vee BURASI ÇOK ÖNEMLI elımle kendım vajıne yerleştırdım ve derın bı nefes alıp cocuk doğurur gıbı ıkınırken beraber pns aşşağı yöne doğru yavaşca bı yıttıkkı HIÇBIRSEY ANLAMADIM olmuştu.. emın olmak ıcın 1 daha yaptım baktımm aşşağı doğru ıtınce oluyor...meğerse 8ay sırf vajınanın ıcıne yerleştırdıkten sonra yukarı doğru ıtıp canımı acıtmaktan dolayı olmamışş... arkadaşlar bunun yönu pns vajı ağzına yerleştıkten sonra ıkınarak yada nefes aldıktan sonra yavas yavaş verırken aşşağı doğru yıtmek.... kendımı aylarımı boşa harap etmısım... bu arada bende dr dr aradım ama sımdı param cebımde..umudunuzu kaybetmeyın cunku o kadar kolaymış kı olan zamana oluyor...deneyın azmedın arkadaşlar...

Arkadaşlar slm,yeni üye oldum bu sorunlarınızı okuyunca bende birşeyler yazayım dedim.Ben bu sorunu 9 yıl çektim ::çok üzgünüm::ama sonunda tek çözüm yer olan DR ULUSOYA gittim,kesinlikle tavsiye ederim belki inanması güç gelir ama 1,5 günde iş bitti:) her şey çözümlendi,şimdi çok mutluyum darısı hepinizin başına:dance:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yeni üye oldum dogru yeremı yazıyorum onu bıle bılmıyorm,
ben 4 yıllık evlıyım.benimde cınsel ilişki m olmuyor vajınızmus oldugumu zannedyordum.kasıklarımda aggrı oluyordu.Ve bırgun dr ıtıım dr dedıkı alttan bakalım hayır deım durumumu anlattım bişey yapmıyacam hiç bir mudahale olmıyacak dedi sadece bakıcam peki dedi baktı ve birit vardedi.(internetten arastırdım sepatlı kızlık zarı)bolemli ıkıye ayırıyor ılk giriş yerini.alalım dedi pekidedim aldıktan sonra gecermı dedim yani duzelırmı cınsel ılskım dedım duzelebılır belkı dedı oce ordakı gırmesını engellıyen sana acı veren parcayı kaldıralım bakalım dedi peki dedım bu persembe operasyonum var az bıraz da korkuyorum.Banim gibi bir problemı olan varmı veya duydunuzmu bana yardım cı olabılırısınız lütfennnn düzelırmıyım.düzelmezsem tek umudum kaldı dr :Ulusoy takp edıyorum onu kendısıne de anlattım olayımı olabılr dedı bır aldır eger duzelmezsssen gel dedi yardım bayanlarrrr

hersey beyinde biter...beynini ve vucudunu buna hazirsa sorunun duzelir..kafandaki olumsuz dusunceleri at once...umarim kisa zamanda cozulur:uhm:

biri bana yardım etsn 8 aydır bu vajinismus illeti ile uğraşıyorum. hala yenemedim :s
sitenizde daha yeniyim :S bi arkadaşın emla pomadı ve xylocaine die lokal anestezi bi sprey önerdiğini duydum işe yararmı?:çok üzgünüm:

canım onları bende denedim işe yaramadı ama yarayanlarda var forumlardan okuduğum kadarı ile. ben şuan tedavi oluyorum. gerçekten çok işe yaradı yendim sayılır. ama şunu anladım bu tamamen beyinde biten bişey. nefes egzersileri yapmanı öneririm. vede kegel egzersizleri. nefesini burnundan alıp ağzından verip gevşe. sonra istersen parmak egzersizi yap. nefesini verirken parmağını yavaşça vajinana sokmaya çalış. kötü olduğun yerde dur nefes al ver. ama nefes verirken içine almak çok kolaylaşıyo sanırım o ara ordaki kaslarda gevişiyo. bende vajinama ilk parmağımı soktuğum zaman inanılmaz kötü olmuştum tansiyonum düşmüştü öyle olursa korkma gayet normal vücudun sana tepki verio demişti doktorum. ben şuanda doktorun vermiş olduğu bi aletle çalışıyorum. 5seansıma gidicem cumartesi günü. umarım sende en kısa zamanda çözersin ama inan imkansız diil. eğer kendin halledemiyosan tedaviyi geciktirme derim. geciktirdikçe daha kötü oluyo. doktor tavsiyesinde bulunabilirm özelime mesaj atarsan. yardımcı olabilirsem çok sevinirim. iyi bak kendine

merhabalar tam 2 sene vajinusmus neddeniyle essimle iliskiye giremedim cok zor gunler gecirdim tessaduf eseri mucize gibi bir sekilde elime gecen bir receteyle 2 ssenenin sonunda bu problemimi 1 gecede halletim o ankii mutlulugumu anlatamam.benim gibi kabus dolu gunler yassayan birileri varsa yardimci olurum.sizdende hayir dualari alirsam ne mutlu bana

QUOTE=a.akilli;5162580]canım benim doktorum da vajinusmustan şüpheleniyordu sora alttan muayene yaptılar ufacık bir kist çıktı ondan acı çekiyormuşum ameliyala aldılar evliliğimin ilk senesi neler çektim çok kötü inşallah tez zaman da iyileşirsin bitanem benim şimdi iyi ama bazen acı oluyor yine idare ediyorum işte öncelikle rahat ol bu tamamen psikolojik bir şey ilişki esnasında sakın acı çekeceğini düşünme biraz hayal kurarak kendini motive et bitanem ben bu şekilde mücadele verdim zamanla geçecek sabırlı olman lazım eşinlede her şeyi çok açık bir şekilde konuş duygu ve düşüncelerini paylaş bu illeti el ele vererek atlatırsınız ancak[/QUOTE]

merhaba

benım de problemım senın kıne benzıyor galıba ben de ılıskıye gıremıyordum dr alttan baktı ve septalı kızlık zarı vardedı ılk gırıte yanı et parcası var alırsak gecer dedi senın de mı benzer bısey yoksa yanlıs mı anladım :Saruboceq:

benimde sorunum vardı tam 6 ay öncesine kadar ..

benim evlenmeden önce ağdacım korkuttu .. yoksa ben o kadar istekliydim ki anlatamam..
en ufak bir korkma dahi yoktu taki o zar delme işine gelene kdar ..

direk aklıma o an ağdacım geldi .. 1 ay olmadı o yüzden ..

kendi kendime yendim ..
kegel egzersizleri , nefes egzersizleri ve parmak egzersizleriyle ..

ve psikolojik olarakda yeniledim kendimi ..

oldu .. sadece girene kdr ... sora yok oluyor bitiyor ..

selam arkadaşlar ben bu beledan daha 10 gün önce 3 haftalık çok rahat bir terdaviyle kurtuldum .iyileşeceğime ianamıyordum. ama kabus bitti inananın yeniden doğmuş gibiyim şu an benim durumumda olan herkese yardım etmek istiyorum 7 ay yaşadım bunu her gün göz yaşı döktüğüm bir yatak odası eşine çektirdiğin mutsuzluk duyguları kendini suçlaman her türlü etrafa sölenen yalanalr palavralar roller hepsini yaşadım şu an bile yazdıkalrımdan etkileniyorum. ama bitti tedaviden kaçmadan iyileşeceğinize kendinizi ikan edin insan başta hasta olduğunu bunun bir doktor yardımıyla düzelebileceğini kabul etmiyor ben artık isyan ettiğim anda tedaviye başladım kadın olmak istedim bütün üiteğimle başardım. yeterki isteyin ... sizlerden cevap bekliyorum..

canım banada yardım edermisin?dr.ulusoy nerde ve çok pahalımı?11aylık evliyim ve ilişkiye giremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…