Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Günaydın kızlar. Yeni gelen arkadaşlar sizler de hoşgeldiniz..Bende dün akşam parmak egzersizi yapamadım. Biraz tahriş etmişim, pazartesiden beri egzersiz yapa yapa. Besen ne yaptı acaba, ondan umutluyum bugün. her an başardım die yazabilir:)

iki ay önce pe,,si yarına kadar aldım,o duvar gibi olan yere kadar geldik sonra devam edemedim,hemen ertesi günleri yine deneyelim hazır bu kadar ilerlemişken dedik,ama yarına kadar başarma rahatlığıyla sonrasında hiç denemedikbenneyaptımki
keşke bırakmasaydık,dün biraz üç parma bir boğuma kadar alayım dedim daralmış,yine başlayacağım,ama o duvar gibi yeri geçerken çok acıyacak diye çok korkuyorum:a015:
zaten girişide hep uyuşturucuyla başardık:a015:

ben galiba hiç uyuşturucu olmadan yapamayacağım,ijel olmadan zaten ıslaklık olmuyor,of ne yapacağım ben,kızlar siz sevişmede ıslaklık oluyormu doğal kendiliğinden bende sevişirken fazla zevk alma ıslaklık olmuyor,bende olmuyor,acaba başka bir sorundamı var bende ay kafayı yiyeceğim,yoksa bu sorunum şu işi hallettikçe düzelicekmi,:a015::a015:

nolur cevap verin bunları çok kafama takıyoprum:a015:

Hoşgeldin mmerviss. Şu an bende seninle aynı durumdayım. Burdaki arkadaşlarla konuşmadan önce yaşadığım durumun sadece bana özgü bişey olduğunu düşünürdüm. Hatta vajinamın anatomisi bozuk benimki farklı die düşünmüşlüğüm bile oldu. Ama artık öyle düşünmüyorum. Başaranlar da bizim gibi başladılar Bizde başarıcaz merak etme sadece zamana ihtiyacımız var. Çalışalım yeter ki.

derin senin ıslaklık sorunun nasıl düzeldi?
evet iki ay vermemiz çok saçma oldu,zaten bizim bu yaz iki yıl olcak evleneli,baya uzun döçnem bu iş için ugraşmayı bile bırakmıştık zatenv olmuyor dşiye hep kaçıyorduk,sonra ben bir ara hırs yaptım yarısına kasdar olmuştu,ama orda duvar gibi şey rgzersişz yaparkende elime eliyor,ama orayı parmaklada geçmiyorum,o iş olurken açılsın diye:a015:

iki ay önce pe,,si yarına kadar aldım,o duvar gibi olan yere kadar geldik sonra devam edemedim,hemen ertesi günleri yine deneyelim hazır bu kadar ilerlemişken dedik,ama yarına kadar başarma rahatlığıyla sonrasında hiç denemedikbenneyaptımki
keşke bırakmasaydık,dün biraz üç parma bir boğuma kadar alayım dedim daralmış,yine başlayacağım,ama o duvar gibi yeri geçerken çok acıyacak diye çok korkuyorum:a015:
zaten girişide hep uyuşturucuyla başardık:a015:

ben galiba hiç uyuşturucu olmadan yapamayacağım,ijel olmadan zaten ıslaklık olmuyor,of ne yapacağım ben,kızlar siz sevişmede ıslaklık oluyormu doğal kendiliğinden bende sevişirken fazla zevk alma ıslaklık olmuyor,bende olmuyor,acaba başka bir sorundamı var bende ay kafayı yiyeceğim,yoksa bu sorunum şu işi hallettikçe düzelicekmi,:a015::a015:

nolur cevap verin bunları çok kafama takıyoprum:a015:
canım skaın uzulme keske o zman bırakmasaydın ...sımdıye bıtmıstı ama olsun hemen kolları sıva ve hemen basla bugund ebu olayı bıtır ...ben hala jel falan surmeden yapamıyorum kuurluk cok napalım olsun..ve ılk bır kac kes uyusturararak yaptıktan sonra kendın zaten bırakacaksın hepsı olduktan sonra bırakacaksın bence hıc bekleme cunku ınan zaten basarmıısn ..lutfen uzulme ve cesaretını topla ve basla ..ve suda var acı olayından benım kadar kokrkna bıır daha yoktur ama ınanırmıısn hıc acımıyor ama acıycak dıye duusnursen acır beynınden at onu acı yok

günaydın :)

akşam denedik eşim olduğunu aldığımı söyledi ama tamamen olmadı yani bana öyle geliyor biraz yanma hissedince kendimi çektim yanma olunca tekrarlayamadık bu akşam bir deneme daha yapıcaz :) emla almayı düşünüyorum

derin senin ıslaklık sorunun nasıl düzeldi?
evet iki ay vermemiz çok saçma oldu,zaten bizim bu yaz iki yıl olcak evleneli,baya uzun döçnem bu iş için ugraşmayı bile bırakmıştık zatenv olmuyor dşiye hep kaçıyorduk,sonra ben bir ara hırs yaptım yarısına kasdar olmuştu,ama orda duvar gibi şey rgzersişz yaparkende elime eliyor,ama orayı parmaklada geçmiyorum,o iş olurken açılsın diye:a015:

2 ay ara vermeniz gerçekten gereksiz olmuş, hemen ertesi gün devam etmeliydiniz. O hırsla başarırdın...
Ben p.. başını ve eşimin parmağını aldıktan sonra kendimi kasmamaya, zevk almaya başladım. O yüzden ıslanabiliyorum, zevk aldığım için. Önceden zevk almıyordum...
Ben de haziranda 2 yıl olacak evleneli. Biz de çok uzun süre hiç denemedik. Şimdi aklım başıma geldi. Başarmak üzereyiz Allah'ın izniyle. İnşallah sen de tekrar hırs yapar başarırsın...

akşam denedik eşim olduğunu aldığımı söyledi ama tamamen olmadı yani bana öyle geliyor biraz yanma hissedince kendimi çektim yanma olunca tekrarlayamadık bu akşam bir deneme daha yapıcaz :) emla almayı düşünüyorum

Tebrik ederim canım bir de emlayla dene daha kolay olur...

olsun canım ılk zmanalr hemen bırden hepsı olmuyor ..ama kesınlıkle emlayı almanı tavsıye dıyorum ..ben ve bı cok arkadasımız onla basardı ...bu akssam mutlaka onladene ve olmadı anda sakın pes etme bekle ve derın derın neefs al ve yavas ca ıktır bak gor nasıl hepsı olucak...zatne basramısn

olsun canım ılk zmanalr hemen bırden hepsı olmuyor ..ama kesınlıkle emlayı almanı tavsıye dıyorum ..ben ve bı cok arkadasımız onla basardı ...bu akssam mutlaka onladene ve olmadı anda sakın pes etme bekle ve derın derın neefs al ve yavas ca ıktır bak gor nasıl hepsı olucak...zatne basramısn[/QU

Baharcım günaydın. Tam o duvar gibi yer var ya takılıp kaldığımız orda nefes verdim ıkındım sanki daha çok acıdı yanlış bişey mi yaptım acaba? Bir de emla o duvarı geçerken işe yarıyor mu:utangac:

olsun canım ılk zmanalr hemen bırden hepsı olmuyor ..ama kesınlıkle emlayı almanı tavsıye dıyorum ..ben ve bı cok arkadasımız onla basardı ...bu akssam mutlaka onladene ve olmadı anda sakın pes etme bekle ve derın derın neefs al ve yavas ca ıktır bak gor nasıl hepsı olucak...zatne basramısn[/QU

Baharcım günaydın. Tam o duvar gibi yer var ya takılıp kaldığımız orda nefes verdim ıkındım sanki daha çok acıdı yanlış bişey mi yaptım acaba? Bir de emla o duvarı geçerken işe yarıyor mu:utangac:
tabıykıde cok ıse yarıyor ...parmagınla ıyıce emla kremı ıcerı sur bekle ck kolay bır sekıdle asıyorsun anlamıyorsun bıle ..o dar olan kısmın acıması ck normalyanlıs bır sye yapmadın cunku ıkındııgnda acıldı ve pe... ılerledııg ıcın canın yandı ama ek olaraktan emla kremı tavsıye ederım

Benim de ıkınınca daha çok acıyor nasıl birşeyse kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar.Tebrik ederim besen canımcım az kalmış bitanem senin biraz daha sık kendini az kaldı olacak.Ay ne güzel biri daha listeden çıkmak üzere.

Ben de akşam deneme yaptım ama her zamanki gibi p..s alamadım ama inanın kızlar burada okuduklarımı düşündükçe kendimi rahat bıraktım ve ben akşam inanamıyorum evlendiğim günden bu yana inanın bu kadar zevk almamıştım.( sizden sıkılmadığımdan söylüyorum ) umarım en kısa zamanda böyle devam edersem egzersizlere falan olacak gibi inş.

tabıykıde cok ıse yarıyor ...parmagınla ıyıce emla kremı ıcerı sur bekle ck kolay bır sekıdle asıyorsun anlamıyorsun bıle ..o dar olan kısmın acıması ck normalyanlıs bır sye yapmadın cunku ıkındııgnda acıldı ve pe... ılerledııg ıcın canın yandı ama ek olaraktan emla kremı tavsıye ederım

Günaydınlar... Bazı başaran arkadaşların yazdıklarını okuduğumda amlasızda başaranlar vardı baharcım.Ben doktor tedavisi altındayım ve oda bana önermedi bende kullanmıyorum benimde yanmalarım oluyor elbette ama bu şekildede aşılabileceğini düşünüyorum sen ne dersin bu konuda? Daha penis aşamasına geçmedim bugün yarın geçeceğim inşallah:Saruboceq: o zaman bakalım çok acı olacakmıCADIARZU

Ben de bir türlü şu emlayı alamadım bir türlü gitti ya

Back