Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar uzun zamandır yazamıyodum. bende parmak egzersızınden korkardım esım bı parmagını tümünü sokardı ben kendım yapamazdım sımdı orta parmagımı kendı kendıme alabılıyorum ıcıme ,ama hala yolum var bunada sükür dıyorum bazen cünkü hıc elleyemıodum bıle

aminn canım.bende şimdi bebik sıkıntısındayım pkoluyum maleseff zorlaştırcak çok dert bitmiyo yaa vajiden önce böyle bi telaşım yoktu ama yendikten sonra bende de bebik isteği doğduuu benim içinde dua edin kızlarr mafoldumben

Canim medikal jeller , bebe yaği vs. mantar yapabiliyomuş. doktor bana öyle söylemişti. gleit gelen jel al bence. ben de utaniyodum. bayan olan bi eczaneye girip jelin adini yazdğim kağidi uzatiyodum. o da veriyodu. bi sorun yok yani. herkes aliyo zaten. utaniyosan öyle yap.

yoğun çalişmana gelince çok haklisin insanin ayağa kalkicak hali olmuyo. ama zaten bu egzersizi en başta 10 dakikani almicak şekilde yapicksin muhtemelen. rahat pozisyona gelince ben yatağin üzerine sırtüstü uzandim, sirtima yastik koydum. poponu da yorgunluktan bayılmiş gibi yatağa serbestçe birak.

eczaneden ameliyat eldiveni al. kendine göre artik aslinda rahat edemezsen parmakla eldiven geçrip daha rahat edebilirsin. ben öyle yapmiştim.

başlarsan ve üzerinde durursan gerisi çorap söküğü gibi gelir. yapamam dediğin çok şeyi yapabiliceğini görüceksin ve çok şaşiricaksin emin ol. Kendine güvenmiyosan Allaha güven O yardim ediyo emin ol . Sen sadece gayret et canim. pes etmek , başlamamak yok ama lmaz:

Kızlar bir süre giremedim. en son iki parmakta kalmiştim hatirlarsaniz. penis denemesine geçtik. hepsi oldu ama acı vardı. bu aci egzersizdekinden fazla mi az mi hala bilmiyorum. o kadar heycanlandim ki transta gibi olduğum için tam hatirlamiyorum ama çok zorlandim. gt gl oldu. onda sorun yok. sorun yok derken vajinada bi gerginlik vardi ama aci yoktu. sadece sanki popom acidi. onun acisindan çok fazla yapamadik. neden popom acidi onu da anlamadim. tam olarak yendim diyemiorum çünkü sadece ben üstteyken ve çok yavaş bi şekilde giriş oldu. onda da canim yandi. ne biliyim sizce düzelme var mi? ne yapmam lazim şimdi. sık deneme şansim yok. vs. vs. fikirlerinizi bekliyorum. jelsiz kesinlikle yapamam. onu nasil çözerim. diğer pozisyonlara geçemem. kafam karişti

edit : bu arada egzersize başlayan arkadaşlar korkmasin yazdiklarimdan egzersizi yapan bunu da yapar yani aci dediğim dayanilmicak bişey değil. çünkü ben ilk başlarda orasi yarilicak içim parçalanicak gibi hisseiyodum ondan bişey yapamiyodum. korkutmiyim sizi :d

Son düzenleyen: Moderatör:
BENDE BIRAZ ONCE EŞİMLE KONUSTUM BIZDE EMLA KREMI İLE EGZERSIZLERE BASLIYACAZ BEN EŞİM YAPSIN ISTIYORUM HIÇ DEĞİLSE P.... ALMA AŞAMASINDA BI SORUN OLMAZ BENCElmaz:ŞİMDİ PARMAK EGZERSIZLERINE BASLARKEN NE YAPACAM YANI NEFES EGZERSIZI FILAN???*

ececim sen naptın yendinmi hangi aşamadasIn

Denizcek canimmm seni çok özzledim :teselli: tatilde olduğum için yazamadim burda ama her gün girdim okudum. senin tavsiye ettiğin spreyi kullandim. o olmasa zaten yapamazdim. onu bi iki kere kullandim sonra emlaya geçtim. onu biraktim. Bütün ramazan sana dua edicem :lepi: burdaki bütün dostlarima tabi. önce Allah sonra siz bana yardim ettiniz. yoksa ben bunlari bile yapamazdim.

ece penisi alabilmişsin bu çok güzel..benim normail ilişkiye girebilmem 2 3 haftayı almıştı.sanırım orası kasılmıyo ama popoya veriliyo gerginlik üstte oldundan kaynaklı olabilir dizlerinin üstünde duruyosan eğer(biraz açık oldu ama :kedi: ) herkesde ilişkiye alışma süresi ianan ki değişiyo 2 3 ayda alışan var veya haftada..normail vaji sorunu olmayan insanlarda yeni evlenen insanlardada öyle oluyomuş yani zaman alıyo..kendini fazla üzme.jel hakkındada özeline bilgi yazıcam burdan yazamıcam :kedi:

Ayaz ben kendim egzersiz yaptiğim için heycanlanmiyodum. şimdi sen eşinle yapicağin için heycanlanabilirsin belki ama bence önce sicak bi duş al rahatla. nefes egzersizi olarak ben sadece burnumdan 8 e kadar sayip nefes aldim ve ağzimdan 8 e kadar sayip nefes verdim. parmak girerken de nefes verirken itmesi lazim. heyecanlandiğin zman bekle. bu nefes egzersizini yap. rahatladiğinda ve orda bi sızı hissetmediğinde ki ( ordaki sizi bi iki saniye içinde hemen geçer) devam etsin. yani sızı hissedersen hemen çikarttirma.

Evet serrada öyle dedi aama işte egzersizlerde de öyleydi ya acaba düzelmicek mi diye korku oluyo hep Bekliyorum mesajini kaydirigubbakcemile3

ayaz canım emlayı sürdükten sonra 10 15 dk bekle uyuşsun..parmanı içine alırken nefes al ver ıkın oarası rahatça genişliyo..olmıcak sanma yavaş yavaş parmanı ilerletsin dairesel hareketler yapsın eşin...(hatta sıcak su buharına bile oturabilirsin egzersizden önce yumuşar vajinan)

20 gün gibi oluyor tek parmakrayım daha eşimle deneme yapmıyoruz nolucak hiç bilemiyorum bundan hangi aşama var

20 gün gibi oluyor tek parmakrayım daha eşimle deneme yapmıyoruz nolucak hiç bilemiyorum bundan hangi aşama var
canım deneme derken eşinle ilişki yaşama boyutu yapma zaten özleyin birbirinizi...ARKADAŞLAR parmak egzerszinin ne kadar nasıl yapılacağı sizlere bağlı yani 2 gün o,, 4 gün bu yokkk sizin elinizde aşamalar.. tek parmak yaptıysan tatlım iki parmağa geç eğer yapabileceksEN tabi.ondada aynı şekilde devam et...iki parmakta dairesel hareketler yap vaji içinde...
kızlar deneme aşamları sizlere bağlı yani tEk parmak iki parmak makas falan vs bunlar yapılacak ama iş sizde bitiyo yani kendinizi neye hazır hissediyosanız onu yapın onu yaptım bunu yaptım olmadı ilişki demeyin kendinizi ölçün siz daha iyi bilirsiniz eşle deneme yapılabilirmi yapılamazmı kendinizi hazır hisset,inizde olaya geçin

arkadaslarimmmmm,canlarimmmmmm bende bu aksam basardim.bizim isde olduuuuuuuuuu.en sonunda bende basradimmmmmmmmmm ALLAHIM bu mübarek ayda sizlerin dualarini kabul eylesin,bizimkide oldu lay lay lay

opuyorumnanaktandenizcek rahatsız edıyorum ama bana ozelden bu sprey kayganlastırıcı ısmlerını yazarmısın bıde emla ve diğerlerini nasıl kullancam yazabılırmısn???şimdiden teşekkürler :kedi:

inan çok mutlu oldum umarım bende ve diğer arkadaşlarımda bu başaranlar kervanına katılırızzzz inşallah bu arada sorabılırımmıyım bu sorunu aşmak için hangi aşamaları uyguladın arkadaşım???

arkadaslarimmmmm,canlarimmmmmm bende bu aksam basardim.bizim isde olduuuuuuuuuu.en sonunda bende basradimmmmmmmmmm ALLAHIM bu mübarek ayda sizlerin dualarini kabul eylesin,bizimkide oldu lay lay lay
canımm gözün aydın ohh kafan rahatlamıştır artık..darısı diğer arkadaşlara.....AYAZ ne demek canım rahatsız etmek her zaman sorabilirsin hergün sürekli bakıyorum vajiye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…