-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.121
nasıl başardın bende vajinusmusujm 1.5 yıllı evliyim ve delirmek üzereyim nspmslyım
inşallah canım kasmamaya çalış kendini rahat ol tam içeri girerken ıkın derin nefes al verBu akşam eşimle yine deneme yapıcaz . . emla krem temn ettm . çıkıştada sprey alıcmİnşallah bu kez olur ya . . . (
inşallah canım kasmamaya çalış kendini rahat ol tam içeri girerken ıkın derin nefes al ver
İnşallah dediğin gibi rahat davranabilirm .Bu kez olmasını o kadar çok istiyorumki . çnkü yavaş yavaş yorulduğumu hissediorum :çok üzgünüm:[/
canım sen parmak egzersizi denedinmi hiç? kas gevşetici sormuştun bi ara ne oldu almadınmı?birde senin aldıklarının aynısını bende aldım bugün denicem işallah.sprey olarak ne alıcaksın?
İnşallah dediğin gibi rahat davranabilirm .Bu kez olmasını o kadar çok istiyorumki . çnkü yavaş yavaş yorulduğumu hissediorum :çok üzgünüm:[/
canım sen parmak egzersizi denedinmi hiç? kas gevşetici sormuştun bi ara ne oldu almadınmı?birde senin aldıklarının aynısını bende aldım bugün denicem işallah.sprey olarak ne alıcaksın?
Merhaba canım .yok denemedim parmk egzersizini . aslnda geçen hafta doktora gidicektk .ama gdeğimz kişi yurtdışına seminere gtmiş . o yzden bende artık kendimiz yapalım istiorum .kas gevşeticiyi almadm .ne yalan söliyim şimdik söleyince aklıma geldi . unutkanlıktamı başladı ne . benim sonm kötü gibi kafamçokkarıştı
sprey de xylocaine . . . bunu almayı düşünüorum . daha önce konuştuğum kişiler bunu önermişti . sengözlerimebaksanab
Merhaba canım .yok denemedim parmk egzersizini . aslnda geçen hafta doktora gidicektk .ama gdeğimz kişi yurtdışına seminere gtmiş . o yzden bende artık kendimiz yapalım istiorum .kas gevşeticiyi almadm .ne yalan söliyim şimdik söleyince aklıma geldi . unutkanlıktamı başladı ne . benim sonm kötü gibi kafamçokkarıştı
sprey de xylocaine . . . bunu almayı düşünüorum . daha önce konuştuğum kişiler bunu önermişti . sengözlerimebaksanab
anladım canımm..sonun niye kötü olsun öle düşünme.rahat olmaya çalış...(diyene bak)kaydirigubbakcemile3..umarım bugün kurtuluruz ..bu arada bende aynı spreyi aldımm.işallah olurrr..
kızlar umarım okursunuz uyuşturucu sprey kullancaksanız deneme aşamasında eşiniz prez taksın kayganlaştırıcı sürsün (siz üst tarafa sürün)yoksa adam uyuşur :kedi: isterseniz denemeden önce banyoda biraz sıcak su buharına oturun[/QUO
tamam canım.dediklerin uygulayacağım.umarım olurr.bizim için dua edinn....tekrar teşekkür ediyorum canım yardımlarından dolayı.gerçekten insanları motive ediyorsunuz...:)
merhaba arkadaşlar 1 yıl önce bende sizler gibi bu illetle mücadele ediyordum ki hatta vajinismus kadını hamile kalabilirmi die konu açmıştım görmüşsünüzdür. fakat artık böle bi sorunum yok çok şükür. sitenin birine yönlendirildim oraya üye olduktan sonra 1 haftada bu iş bitti ne çekmişim ya çok kolaymış meğer.hamile kaldım ve oğlum dünyaya geldi 3 buçuk aylık ve dünyalar benim oldu allah kimseye yaşatmasın. aksamadan yapılan egzersizlerle kesin çözüm...
alparslan eğer hiç ilişki yaşanmadıysa vajinusmus oluyo yani cinsel birliktelik hiç yokkk...vajinusmuslu bir kadının hamile kalma ihtimali çok düşüktürrr..yani sen vajimisin değilmisin tatlım yani cinsel birliktelik yaşadıysan eğer senin durumun farklı bebek olmaması konusunda...yani kusurabakma ben pek anlamadım da vajimisin değilmisin canımcanım ya bende 1,5 yıllık evliyim 7 aydır çocuk istiyoruz ama olmuyor acaba vajinusmustan dolayımıdır sen nasıl hamile kaldım lütfen yardım et banada çok kötü bi durumdayım psikolojim çok bozuldu
alparslan eğer hiç ilişki yaşanmadıysa vajinusmus oluyo yani cinsel birliktelik hiç yokkk...vajinusmuslu bir kadının hamile kalma ihtimali çok düşüktürrr..yani sen vajimisin değilmisin tatlım yani cinsel birliktelik yaşadıysan eğer senin durumun farklı bebek olmaması konusunda...yani kusurabakma ben pek anlamadım da vajimisin değilmisin canım
canım benim kuruluk var birazda ondan galibe ilerlemiyor.bende vagi...l diye bir kay var o hiç fayda etmedi.en iyisi birde onu alıp deneyeyim.daha iyi olur değilmihatcem kayganlaştırıcı jel yani piyasada bi çok kayganlaştırıcı jel vardır eczanelerde ama bence gleit gelen en iyisi sanırım genelde o kullanılıyo arkadaşlardan da duydum kadarıyla