Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

denizcek cok tskler ederim arkadasim.insallah yarabbim ama sanki bisey olmamis gibi ya,yani degisen bisey yok.ayaz42 özeline yazmistim görmedin herhalde.karamel 35 canim benim kullandigim seyler,BEBEK YAGI,AMELIYAT ELDIVENI,RIMMEL,MUM,Eczaneden gleitgelen(vajinal kaydirici jel.5tüp oluyo,ama 2si duruyo daha benim.)bu kadar

nasıl başardın bende vajinusmusujm 1.5 yıllı evliyim ve delirmek üzereyim nspmslyım

Karamel bence çok şanslısın tek parmağı almışsın .Eş parmağınıda çok rahat almışsın.Bence başarman çok yakın 1-2 hafta da halledersin sen bu işi.Şimdi önce tek parmak rahatlayınca iki parmağa geç..Eminim çok rahat yapacaksın .

ayref vazgeçilmezim hadi bakalım inşallah yarın sabah güzel haberlerinizi alıcaz...xylocaine sprey uyuşturucu bi sprey canlarım herkesde uyuşma farklıdır ama ben çok sıktım için baya uyuşmuştu :bbo: bacılar accıkda cesaret istekli olmak o anda gerisi geliyo.yapamazsanız (ki yaparsınız eminim) sakın üzülmeyin demek biraz daha parmak egzersizlerinde yol almanız gerekçek biraz beyini hazırlamak gerekçek canlarım hadi bakalım olcak eninde sonunda kasmadıkça acı yok rahat olun yapıcam deyin her zaman yapıyomuşsunuz gibi düşünün o anda kaydirigubbakcemile5

kızlar umarım okursunuz uyuşturucu sprey kullancaksanız deneme aşamasında eşiniz prez taksın kayganlaştırıcı sürsün (siz üst tarafa sürün)yoksa adam uyuşur :kedi: isterseniz denemeden önce banyoda biraz sıcak su buharına oturun

kızlarr insallah olurr hadi bakalım güzel haberlernzi bekliorum:)

kayganlaştırıcı sürün eşinizin p.sinin üzerine sonra yavaş yavaş oturmaya çalışın. nefes alıp verin. nefes verirken ıkının ve içinize alın çok kolayy olucak emin olun

canım ya bende 1,5 yıllık evliyim 7 aydır çocuk istiyoruz ama olmuyor acaba vajinusmustan dolayımıdır sen nasıl hamile kaldım lütfen yardım et banada çok kötü bi durumdayım psikolojim çok bozuldu

canım ya bende 1,5 yıllık evliyim 7 aydır çocuk istiyoruz ama olmuyor acaba vajinusmustan dolayımıdır sen nasıl hamile kaldım lütfen yardım et banada çok kötü bi durumdayım psikolojim çok bozuldu
alparslan eğer hiç ilişki yaşanmadıysa vajinusmus oluyo yani cinsel birliktelik hiç yokkk...vajinusmuslu bir kadının hamile kalma ihtimali çok düşüktürrr..yani sen vajimisin değilmisin tatlım yani cinsel birliktelik yaşadıysan eğer senin durumun farklı bebek olmaması konusunda...yani kusurabakma ben pek anlamadım da vajimisin değilmisin canım

hatcem kayganlaştırıcı jel yani piyasada bi çok kayganlaştırıcı jel vardır eczanelerde ama bence gleit gelen en iyisi sanırım genelde o kullanılıyo arkadaşlardan da duydum kadarıyla

canım ilişki yaşanıyor ama zorla vve birleşme esnasında penisin 4-5 cm lik kısmının girmesine izin verebiliyorum

hatcem kayganlaştırıcı jel yani piyasada bi çok kayganlaştırıcı jel vardır eczanelerde ama bence gleit gelen en iyisi sanırım genelde o kullanılıyo arkadaşlardan da duydum kadarıyla
canım benim kuruluk var birazda ondan galibe ilerlemiyor.bende vagi...l diye bir kay var o hiç fayda etmedi.en iyisi birde onu alıp deneyeyim.daha iyi olur değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…