Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba öncelikle darısı başım adiyorum bende 15 aylık evliyim ve vajinusmus sorunu yaşıyorum napıcam bilemiyorum jinekologamı psikolağmı gittin banada yardımcı olurmusun napıcam nasıl yenicem

merhaba aranıza yeni katıldım bende parmak egzersii yapırum tek parmakkatyım ve eşimin parmağınıda rahatça alıyorum çoğu kişi parmak egzerizi işe yaraöaz diyor napmalıyım

merhaba aranıza yeni katıldım bende parmak egzersii yapırum tek parmakkatyım ve eşimin parmağınıda rahatça alıyorum çoğu kişi parmak egzerizi işe yaraöaz diyor napmalıyım
canım sakin ol başta stres yapma parmak egserzilerine başlamışsın çok güzel tek parmaktan sonra iki parmağa geç tabi buna kendini hazır hissettinde..bu sireler içinde eşinle deneme yapma. ne kadar zamandır yapıyosun egzersiz

anladım canım.çok teşekkür ederim.bende en kısa zamanda alıp okuyacağım..sanırım bu bilgilere eşiminde benimde ihtiyaacımız var diye düşünüyorum.ben burdan yine araştırıyorum ama eşimin öle nete girme gibi bi şansı yok.ve bu konularda sanırım ikimizde çok bilgisiziz...

karamel_35 buradaki yazılanları okumaya çalış takıldığın konular olursa özelden mesaj atabilirsin. elimden geldiğince cevap yazarım ayrıca denizcek de saolsun yardımcı oluyor ona yada bana çekinmeden sorabilirsin.

arkadaşalar ne yaptınız.nasıl gidiyor egzersizler.ben biraz ara verdim.ilişkiye girmeye biribirimizi özleyelim die.pes etmeyin arkadaşlar mutlu günler hep sizinle olsun

arkadaşalar ne yaptınız.nasıl gidiyor egzersizler.ben biraz ara verdim.ilişkiye girmeye biribirimizi özleyelim die.pes etmeyin arkadaşlar mutlu günler hep sizinle olsun

merhaba canım.
iyi yapmışsın daha faydalı olur umarım sizin için.bende egzersizlere az da olsa devam ediyorum.geçen gün eşimle ilişki denedik yapamadık.biraz aceleci davrandım sanırım. o yüzden egzersizlerde iyice rahatlamadan denememeye karar verdik..2 parmaktayım ben hala..umarım en yakın zamanda hepimiz kurtuluruz..opuyorumnanaktan

canım ya sen 2 parmağı aldıysan yaparsın artık.bende öle başardım yavaş yavaş üzerine otur eşinin penisinin.bence vakt kaybetme artık bebek yağıylada yağla.içinden de hiç acımıcak de.2 parmağını içine alan peniside alır arkadaşlar sadece kendinizi kasmayın

geçen gün p... denedik ama olmadı kasıldım yine.daha rahatlamadım sanırım.biraz daha egzersizden sonra onu deneyeceğim..çünkü her kötü denemede yine yıkılıyorum.en iyisi biraz daha beklemek canım.

yerimseniben

kızlar jelle denemek daha rahat böle bir serinlik hissi veriyor o serinlik hissinde gözlerinizi kapatıp olmak istediğiniz veya daha önceden gidip mutlu olduğunuz bir yeri hayal edin ve yavaş yavaş parmağınızı ittirin ben parmakla diil şimdi doktorun verdiği aletle çalışıyorum gerçekten yapabiliyorum Allah inşallah kurtaracak bizi bu illettten inanalım yeter..

canım nasıl bir alet o.

canım hani beyaz mumlar vardır ya bakkallarda satılan onlara benziyor. kalın kırılmaz bir plastikten yapılmış. ucu svri aşağı doğru kalın. ucu işaret parmağı ucu gibi devamı biraz daha kalın. benim biraz daha büyük boya geçmem lazım galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…