Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım hani beyaz mumlar vardır ya bakkallarda satılan onlara benziyor. kalın kırılmaz bir plastikten yapılmış. ucu svri aşağı doğru kalın. ucu işaret parmağı ucu gibi devamı biraz daha kalın. benim biraz daha büyük boya geçmem lazım galiba.
canım bende onlardan kullanmak istiyorum nasıl temin ederim..yani parmak yapıyorum ama bundanda kullansam fena olmaz..opuyorumnanaktan

evet yani diğer boyları bilmiyorum ama bi parmak boyu kadar onunla çok rahat yapıyorum parmağı hiç başaramadım
bak canım bende yeni başladım parmağı yaparken eldiven tak hani ameliyat eldivenleri varya onlardan.sonra eldivene kayganlaştırıcı veya bebe yağı sür.birde öyle dene.daha ben yenemedim bu meleti ama ben böyle yaptığımda biraz daha rahat girdi.eldivenle dene istersen bir kerede.

Dilatan - Cryotermal Dilator bu adresde resimleri var dilatörün. ben parmak yapmayı düşünmüyorum canım yaaa istemiyorum geriliyorum eldivenlede denedim ama sanki garip hissediyorum ama alevsi msj atmıştı ordakileri takip ederek eş parmağı olabilir gerçi şu dilatör bile byük başarı benim için valla... sen kaç parmak yapıyosun?

gittim önce bi psikatriste gittim parmak egzersizi verdi yapamadım sonra başka bi merkeze gittim ünlü yerlerden birine. orda da mutsuz oldum dedimki bu işi yine ben çözcem ve başladımmm Allahım inşallah sonucunuda nasip eder herkese..

audery inaşalah canım bende bi kaç psikoloğa gitmiştim devlet hastanesine falan ama sonuç alamadım bu siteden çok yardım şevk aldım yaşayanları yenen leri okudukça azmettim bende yapıcam diye..umarım en kısa zamanda halledeceksiniz inanaın olucak yapıcaksınız

ARKADAŞLAR LÜTFEN HERKES OKUSUN dikkatimi çeken bi olay var...vajili olup yazmayan yani sadece okuyan arkadaşlar var konuları yazıları.herkesin şahsi fikri tabi isteyen yazar istemeyen yazmaz...ama yazın paylaşın belki aklınıza takılan bişe vardır sorun herkes yardımcı olmaya çalışır...ben ilk bi kaç gün okudum sonra yazmaya başladım o kadar çok yardımı olduki bana yazmanın sormanın karşımdakinin bana yardımcı olmaya çalıştını farkettmenin<zaten kimseye anlatılmıyo bu daha çok sıkıntı stres yapıyo burda yazın rahatlayın canlarım.. hergün hemen hemen giriyorum çalışmıyorum evdeyim ilk vaji sayfasını bakıyorum bunu kendime bi borç biliyorum yaşayanları çok çok iyi anlıyorum...

ARKADAŞLAR LÜTFEN HERKES OKUSUN dikkatimi çeken bi olay var...vajili olup yazmayan yani sadece okuyan arkadaşlar var konuları yazıları.herkesin şahsi fikri tabi isteyen yazar istemeyen yazmaz...ama yazın paylaşın belki aklınıza takılan bişe vardır sorun herkes yardımcı olmaya çalışır...ben ilk bi kaç gün okudum sonra yazmaya başladım o kadar çok yardımı olduki bana yazmanın sormanın karşımdakinin bana yardımcı olmaya çalıştını farkettmenin<zaten kimseye anlatılmıyo bu daha çok sıkıntı stres yapıyo burda yazın rahatlayın canlarım.. hergün hemen hemen giriyorum çalışmıyorum evdeyim ilk vaji sayfasını bakıyorum bunu kendime bi borç biliyorum yaşayanları çok çok iyi anlıyorum...

kesinlikle katılıyorum önce bende sadece okuyordum ama bak yazmaya başlayınca kendime daha da güvenim geldi.. denizcek whatsup boz alevsi daha bi sürü arkadaş var burada bizlere yardımcı olan.. saolsunlar valla..

bu arada kızlar dilatör satan bi yer bulduk eşimle. istanbulda. eminim diğer pek çok şehirde de vardır.

Bıraz once Çok kotu bı ruya gordum eŞım ben vajılı oldugum ıÇın gıtmıs baska bı hyt kadını ıle ılıŞkıye gırmıs daha sonrada yatakda yatarken fotolarını ÇekmıŞler onlarıda getırmıs bılgısayara atmıs bende bılgısayarı karıstırırken buluyorum ama nasıl kotu oluyorum canım nasıl yandı uyandım hala hıssedıyorum oyle ıÇten beddua edıyorumkı ben bu durumdayken sen nasıl boyle bı sey yaparsın dıyorum vuruyorum vuruyorum ama yetmıyor vurmam bıle o kadar zoruma gıtmıs canımı yakmıs kalbımı kırmıs bı de ıtıraf edıyor ben doktora gıttım senın ve sorununu anlattım doktor sasırdı bu nasıl zor bı ınsan demıŞ sız bu ısı yapamazsınız dıyınce bende baskasına gıttım dıyor bu da benı daha cok kahredıyor ruyayı gorurken uyanmak ıstıyorum ınanın gozumu acamadım yatakdan kendımı zor attım sabahın korunde Şımdı dusunuyorum acaba eŞım boyle bısey yaptıda bana mı malum oldu???? YasadıĞım bu yerde benım hıÇ kımsem yok derdımı anlatacak hıÇ ama hıÇ kımsem yok aılem yanımda deĞıl burayı bulduĞum Çok ıyı oldu walla bunu okumak zorunda bıraktıgım ıÇın Çok ozur ama yazıp anlatmam lazımdı yoksa benım psıkolojım 1-2hafta daĞılmıŞtı ıÇıme ata ata offff allahım bı gunahımın karsılıgımı bu derdı verdın bana????????????ınŞallah cumlemıze yardım eder allah c.c. En kısa zamanda alt ederız bu pıs seyı...amınnnnnnnnnnnnn.......

burada yardımcı olan heerkese çok teşekkürler.Ben hiç bu vaji ile ilgili doktora gitmedim. tam 2 sene oldu artık dayanacakta gücüm kalmadı. bişeyler yapmak istiyorum artık.boşuna 2 seneyi tükettik.yazın dr ulusoya gitmek istedik. çok yoğundu alamadı. şimdi kendi kendime bişeyler yapmak istiyorum burada parmak egzersileriyle başaran kişşileri okuyorum bende cesaretliyim aslında yaparım diyorum yapamıyorum. sanırım tam olarak vajinayı tanımıyorum. orası bana kapalı kutu gibi geliyor. bir duvar var sanki.nasıl hangi pozisyonda daha rahat parmak egzersizi yapabilirim. aynaya bakıyorum.ama nasıl yapıcamı bilemiyorum.parmağımı nasıl rahat alabilirim. medikal jel kullaın demişsiniz. ben onu eczanelerden alamam çok utanırım.almaya utanmayacağım başka ne ile yapsam rahat olurum.bana özelden msj atan arkadaşlara da çok teşşekkür ederim. eşime diyorum benimde aynı sorunu yaşayan birçok arkadaşım var diye,parmak egzersizi ile başaranla varmış diye hergün soruyor yazık ne zaman başlıcan,başladınmı diye,ama ben çok yoğun çalışan biriyim sabah 9 akşam 9 eve gelince zaten bişey canım istemiyor.kendime zaman ayıramıyorum.Bana destek olun ne olur kendi kendime başaramayacağım sanırım.herkesin Allah yardımcısı olsun.mutlu haberlerinizi görmek istiyorum bu yazılanlar arasında inşallah birgün bende bende başardım diyebilirim.

burada yardımcı olan heerkese çok teşekkürler.Ben hiç bu vaji ile ilgili doktora gitmedim. tam 2 sene oldu artık dayanacakta gücüm kalmadı. bişeyler yapmak istiyorum artık.boşuna 2 seneyi tükettik.yazın dr ulusoya gitmek istedik. çok yoğundu alamadı. şimdi kendi kendime bişeyler yapmak istiyorum burada parmak egzersileriyle başaran kişşileri okuyorum bende cesaretliyim aslında yaparım diyorum yapamıyorum. sanırım tam olarak vajinayı tanımıyorum. orası bana kapalı kutu gibi geliyor. bir duvar var sanki.nasıl hangi pozisyonda daha rahat parmak egzersizi yapabilirim. aynaya bakıyorum.ama nasıl yapıcamı bilemiyorum.parmağımı nasıl rahat alabilirim. medikal jel kullaın demişsiniz. ben onu eczanelerden alamam çok utanırım.almaya utanmayacağım başka ne ile yapsam rahat olurum.bana özelden msj atan arkadaşlara da çok teşşekkür ederim. eşime diyorum benimde aynı sorunu yaşayan birçok arkadaşım var diye,parmak egzersizi ile başaranla varmış diye hergün soruyor yazık ne zaman başlıcan,başladınmı diye,ama ben çok yoğun çalışan biriyim sabah 9 akşam 9 eve gelince zaten bişey canım istemiyor.kendime zaman ayıramıyorum.Bana destek olun ne olur kendi kendime başaramayacağım sanırım.herkesin Allah yardımcısı olsun.mutlu haberlerinizi görmek istiyorum bu yazılanlar arasında inşallah birgün bende bende başardım diyebilirim.

canım selam parmak egzersizini vazelin ile de deneyebilirsin.

AYAZ42 canım hayır olsun.kötü düşünme sürekli kafanda vaji olduğu için bilinç altı olabilir.canım günahın karşılığı falan değil bu illet vajinanaın dar düşünülüp yapılamaması çok acıcak diye yapılmaması zamanlada bu duguya alışıp psikolojik olarak dahada kasmamamız..inan bak yapamıcak olsam ben yapamazdım.ben kan verirken bile bayılan bi insanım kaydirigubbakcemile5:bbo: kafadan silin orası dar değil orası çok geniş..sadece inanaın bana kızlar giriş 1 cm girsin gerisi boşluk zattenn :kedi:

canım al eczaneden kimse soramaz napcaksın diye dr yanında çalışıyo diye düşünebilirler kim nerden bilsin niye aldını..veya başka krem dene jinekoloğa gidersen eğer söyle anlatmak istemiyosan ilişkde acı yaşıyorum de dr sana kayganlaştırıcı yazar zaten istersen eczaneden al işe yarayan çok ucuz kayganlaştırıcılar var.çok yoğun çalışıyosun haklısın ama inan senin gibi sabah akşam ev yüzü gören bi çok insanda halletti..izin günlerinde veya yıllık izninde falan o zamana kadar parmak egzersizlerini ilerlet uzun zaman evde oldunda yapmam lazım de hani işe başlıyınca zamanın olmaıcak duygusuyla kafaya koy inan yaparsın..bi arkadaş vardı yıllık iznine kadar akşam ları parmak egzersizlerini yapan iznindede vajiyi yenen kendini şartla birazda..inşallah yapıcaksın canım başarıcaksın moralini bozma.....

X