burada yardımcı olan heerkese çok teşekkürler.Ben hiç bu vaji ile ilgili doktora gitmedim. tam 2 sene oldu artık dayanacakta gücüm kalmadı. bişeyler yapmak istiyorum artık.boşuna 2 seneyi tükettik.yazın dr ulusoya gitmek istedik. çok yoğundu alamadı. şimdi kendi kendime bişeyler yapmak istiyorum burada parmak egzersileriyle başaran kişşileri okuyorum bende cesaretliyim aslında yaparım diyorum yapamıyorum. sanırım tam olarak vajinayı tanımıyorum. orası bana kapalı kutu gibi geliyor. bir duvar var sanki.nasıl hangi pozisyonda daha rahat parmak egzersizi yapabilirim. aynaya bakıyorum.ama nasıl yapıcamı bilemiyorum.parmağımı nasıl rahat alabilirim. medikal jel kullaın demişsiniz. ben onu eczanelerden alamam çok utanırım.almaya utanmayacağım başka ne ile yapsam rahat olurum.bana özelden msj atan arkadaşlara da çok teşşekkür ederim. eşime diyorum benimde aynı sorunu yaşayan birçok arkadaşım var diye,parmak egzersizi ile başaranla varmış diye hergün soruyor yazık ne zaman başlıcan,başladınmı diye,ama ben çok yoğun çalışan biriyim sabah 9 akşam 9 eve gelince zaten bişey canım istemiyor.kendime zaman ayıramıyorum.Bana destek olun ne olur kendi kendime başaramayacağım sanırım.herkesin Allah yardımcısı olsun.mutlu haberlerinizi görmek istiyorum bu yazılanlar arasında inşallah birgün bende bende başardım diyebilirim.