Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım yine burdan okuduğum kadarıyla lubricant gel ty ja die bi jel daha var. doğal bir jelmiş ama ben eczanede bulamadım o yüzden 2. kez gleitgelen aldım memnunum ama.bujelde su bazlı. herhangi bi zararıda yokmuş

canım ilişki yaşanıyor ama zorla vve birleşme esnasında penisin 4-5 cm lik kısmının girmesine izin verebiliyorum

canım eğer korku tedirginlik bacaklar ve vajinada kasma titreme bacaklarını kapatma vs yaşıyosan vajinusmus olabilirsin. ayna karşısnda vajinana parmaklarınla dokunarak kasıp kasmadığını anlayabilirisn aslında.

canım korku değilde ilk değdiği zaman bi kasılma yaşıyorum sonra biraz rahatlıyorum az bir kısmının girdiğini hissediyorum sadece bu şekildede yine vajinismusmu oluyor acaba

SLM HATUNLAR NEDıR BU VAJıDEN ÇEKTıĞıMıZ YAAA:bbo:BENDE ŞıMDı NERDEN BAŞLASAM DÜŞÜN DÜŞÜN KAFAYI BOZCAM OFFF OFFFkafamçokkarıştı

canım korku değilde ilk değdiği zaman bi kasılma yaşıyorum sonra biraz rahatlıyorum az bir kısmının girdiğini hissediyorum sadece bu şekildede yine vajinismusmu oluyor acaba

canım vajisin veya diilsin demek zor. bence geç bir ayna karşısna parmaklarınla dene bakalım 1 parmağını alabiliyorsan rahat , 2 parmak dene onuda alabilirsen sanmıyorum vaji olduğunu. biraz nefes ve rahatlama egzersizi ile çözersin o zaman.

kızlar sesımı duyan varsa kızlık zarını kestırme hakkında bılgınız nedır?
cunku artık onu dusunuyorum bı faydası olurmu sızce bı yardım lutfen

Yok ya daha denemedım ben eŞımle deneyecem parmak egzersızlerını belkı daha da rahatlarım benım sorunum acıma korkusu fılan deĞıl bebek ıstemıyorum onun ıÇınde bırleŞme olmuyor bızde kasıldıĞım ıÇın sırf bu yuzden psıkologa gıtsemmı dıyorum bı de 200-300 tl neden vereyım seans bası oyle de dusunuyom napcam yaaa bı akıl verınnnnn

yarın doktora gıdecem ya gecen gıttım kremler yazdı dene dıye tabıkı olmadı yapamadım
parmak egzersızlerı yapıyorum her dakka tık yok, soracam kestırsem genısletsem ne olur dıyecem
olumlu cvp verırse bı dakka durmıcam

arkadaslar size istanbuldan bi doktor tavsiye ediyorum,halamin kizi onun sayesinde ilk seansta bi saatde basardi.

sayfasinda da okuya bilirsiniz

sakin yanlis anlamayin akrabalik falan yok.dr istanbulda ben yurtdisinda.sizin icin

Son düzenleyen: Moderatör:
sazıye canım benım doktorlar bu tarz seylerı vajılı hatunlarda hıç önermıyorlar daha çok psıkolojılerı bozulur dıye bence bu tarz bıseye yonelme bu benım fıkrım bılıyorum bu vajıden dolayı çok sıkıntılı gunler gecırıyorsun ama herkesın dedıgı gıbı beyınle alakalı bı sey bence orada çözmelıyız benım acıma korkum fılan yok ama bısuru psıkolojık sorunum var sırf bu yuzden 3 yıldır vajılı olarak yasamaya çalısıyom ama artık yıllarım bosa gıdıyor mıllet bebek soruyor bende eşimle bı seyler yasamadan hemen bebek ıstemıyorum onun için bu sorundan hemen ama hemen kurtulmak istiyorum karasız kazıma dondum walla yawwww:bbo:

ben kadındoguma gıttım bana dedıkı vajınan normal gorunuyo anestol kremı ve bazı psıkolojık haplar vermıstı ılıskıden once bunları kullan basarırsın dedı sonra yapamazsan gel psıkologa gondrırım senı dedı
ama ben yarın gıdıcem ve bu olayı soracam basta kestırsem nasıl olur dıye bıkac yerde okudum hepsı sorunsuz ılıskı yasadıgını yazmıs genıslettıkten sonra ama 1 ay bıraz acı cekıyomuşun ıyılesene kadar o süredede ılıskı yasakmıs

arkadasım selam genısletıp bır ay acı cekecegıne 2 dak dişini sıkıp ilişkiye gırmeyı denesen sonucta oda senın için bır psıkolojık bıu durum olucak bence hıc mantıklı bır işe kalkısmazsın ıyı düşün derım.

disimi sıkmakla olsaydı 1bucuk senedir yapardım canım arkadasım. olmuyo bı turlu hepınızde bılıyosunuz bu durumu yasıyosunuz

canım tabiki karar senin ama bende düşüncemi yazıvereyimmmm..bende vajiliyken bi doktora gitmiştim bana senin yazdına benzer bişe yapcaktı narkoz verip,, vajiye sanırım adını tam hatırlayamıyorum ama p..enise benzer şaffaf şayler varya ondan sokacakmış sen uyanıp eve gidicen ve 3 5 saat sonra onu çıkarıp ilişkiye gireceksin dedi,, dr haydar dümende bu şekilde yapıyo dedi..yani orasının genişliceni söyledi falan fistannnn...ve 1000 ytl para istedi benden..ilki benim o parayı verecek imkanım yoktu onu bi tarfa biraktım ne eşim ne ben kabul etmedik senin sorunun cevabı burda başlıyoo öyle bi işlem bence sana anlık bişey olacak vaji kafada bitiyo haydar dümenin bile sayfasında okudum bi çok insan bu şekilde yapmış ama gerisi yok beyin çünki oranın acı olayına odaklanmış yani sana o anlık bi işlem orda kalır..saziyecim senin sorunun kızlık zarımı yani o yırtılcak acı çekcem diyemi düşünüyosun o acı sinek ısırından hallice arkadaşlar
yani onu yaptırdın zaman belki gene kasılmaların vs devam edeceksin kafada bitcek tatlım haklısın diş sıkmakla olmuyo ama egzersizler ve beyni yenmeye hazırlamak inan daha mantıklı olurr...ama hayatım sadece kızlık zarım acıcak diye eğer ilişkiye giremiyosan ona bişe diyemem ama dedim gibi zar yırtılırken acı yokkkkkkkkkk arkadaşlarr.... :lepi:

canım, sen bu zarı kafana çok takmışsın..
bende bu zar yüzünden vajili olmuştum çünkü zarı dümdüz perde şeklinde sanıyordum ve p..s onu ittiricek bende çok zorlandığım için zar yerinde kalıcak ve canım yanıcak diye eşimi yıllarca üzdüm.. tabi sonra gerçekleri anladım..
kızlık zarını iç içe halka şeklinde düşün, içerdeki halka p..s den çok az dar, p.. içeri girerken bu halkayı hafif genişlettiği için zarın kenarındaki hafif zedelenmeden dolayı kızlık zarı kanaması meydana gelio zaten oda çok çok az.. öyle sanıldığı gibi çok kan akmıyo yani..
ben bunu öğrendikten sonra cesaretim arttı ve başardım, üstelik hiç acımadı.. acı olmadığı içn ve ben yıllarca çok acıycak diye beklediğimden başrdığımda eşime inanmamıştım beni kandırıyorsun diye..
sen her parmak egzersizinden sonra p.. dene zaten egzersiz yaparak p.. denediğimizden zar gittiğinde çoğumuz farkına bile varmıyoruz..esnetiyoruz çünkü..
ayrıca iki parmak yaparken zarı farketmediğin gibi eminim ki p.. de de farketmiyceksin..

DıLEkciğim ne güzel anlatmışsın canım .walla bunları okudukça rahatlıorum biraz . . . dün akşam eşimle denicektik .dün doktora gtmiş ayağında mantar falan çıkmş .onunla 1 saat uğraştık die denemedikkkk (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…