-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.141
canım ilişki yaşanıyor ama zorla vve birleşme esnasında penisin 4-5 cm lik kısmının girmesine izin verebiliyorum
canım eğer korku tedirginlik bacaklar ve vajinada kasma titreme bacaklarını kapatma vs yaşıyosan vajinusmus olabilirsin. ayna karşısnda vajinana parmaklarınla dokunarak kasıp kasmadığını anlayabilirisn aslında.
canım korku değilde ilk değdiği zaman bi kasılma yaşıyorum sonra biraz rahatlıyorum az bir kısmının girdiğini hissediyorum sadece bu şekildede yine vajinismusmu oluyor acaba
SLM HATUNLAR NEDİR BU VAJİDEN ÇEKTİĞİMİZ YAAA:bbo:BENDE ŞİMDİ NERDEN BAŞLASAM DÜŞÜN DÜŞÜN KAFAYI BOZCAM OFFF OFFFkafamçokkarıştı
ben kadındoguma gıttım bana dedıkı vajınan normal gorunuyo anestol kremı ve bazı psıkolojık haplar vermıstı ılıskıden once bunları kullan basarırsın dedı sonra yapamazsan gel psıkologa gondrırım senı dedı
ama ben yarın gıdıcem ve bu olayı soracam basta kestırsem nasıl olur dıye bıkac yerde okudum hepsı sorunsuz ılıskı yasadıgını yazmıs genıslettıkten sonra ama 1 ay bıraz acı cekıyomuşun ıyılesene kadar o süredede ılıskı yasakmıs
canım tabiki karar senin ama bende düşüncemi yazıvereyimmmm..bende vajiliyken bi doktora gitmiştim bana senin yazdına benzer bişe yapcaktı narkoz verip,, vajiye sanırım adını tam hatırlayamıyorum ama p..enise benzer şaffaf şayler varyakızlar sesımı duyan varsa kızlık zarını kestırme hakkında bılgınız nedır?
cunku artık onu dusunuyorum bı faydası olurmu sızce bı yardım lutfen
kızlar sesımı duyan varsa kızlık zarını kestırme hakkında bılgınız nedır?
cunku artık onu dusunuyorum bı faydası olurmu sızce bı yardım lutfen
arkadaslarimmmmm,canlarimmmmmm bende bu aksam basardim.bizim isde olduuuuuuuuuu.en sonunda bende basradimmmmmmmmmm ALLAHIM bu mübarek ayda sizlerin dualarini kabul eylesin,bizimkide oldu lay lay lay