- 20 Temmuz 2007
- 4.227
- 655
- 723
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #10.961
Öyle denedim parmağımın ucunu bile alamadım...
Demekki herkeste farklılık gösteriyor bayağı -tatlicadiarzu-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle denedim parmağımın ucunu bile alamadım...
Demekki herkeste farklılık gösteriyor bayağı -tatlicadiarzu-
Teşekkür ederim canım da ben biran önce olsun bitsin istiyorum artık yeterince zaman kaybettim...
Kızlar dün akşam p.. denemesi yaptık. Eşim başını aldığımı söyledi hihoyyyt
Ama bir yere dayandı ve ilerlemedi eşim de ilerlemediğini söyledi...
Bu akşam tekrar denicez inşallah bu sefer olur...
AHH CANIM ÇOKS EVİNDİM BU BİLE BÜYÜK BAŞARI AZ KALMIŞ :dance:
BAK BU AKAŞM O BELLİ YERE GELİNCE DURUM DERİN NEFES AL VE IKIN BAK GÖRCEKSİN BU AKŞAM MUTLU SON OLCAK HADİ KIZ HADİ :teytey:
Ay hadi inşallah kız :)
olcak olcak eminim :dance:
sen yeterki biraz sık dişini dediğim gibi o noktaya gelince yavaş olun derin nefes al ve ıkın canım
bak yarın başardım diceksin...sakın ümitsizliğe kapılma
eşin gelmeden egzersiz yapmayıda unutma heee iyice açılsın orası
Derin çok sevindim inşallah yarın bende artık vaji değilim diye mesaj atarsın :) Bizede dua edersin.Bende aynı şekildeyim malesef bir yere gelince kalıyor.
kızlar morelım o kadar bozuk ki kendı akrabalarımın çocuk yok mu sorularından bıktım esımın akrabaları sağolsun hıc bırsey söylemezler.Nezaman yengemi telefonla arasam cocuk yok mu bır tane yapın yoksa daha sonra olmaz falan dıyo morelım bozuyor.Bende ıstıyorum ama vajılıyım dıyemıyorum offf ne zaman bıtcekse bu sorun..artık kendı akrabalarımdan sogudum takıntı oldu benım cocuk yapmam sonunda tup bebek falan yapcam cenelerını kapatcam
kızlar morelım o kadar bozuk ki kendı akrabalarımın çocuk yok mu sorularından bıktım esımın akrabaları sağolsun hıc bırsey söylemezler.Nezaman yengemi telefonla arasam cocuk yok mu bır tane yapın yoksa daha sonra olmaz falan dıyo morelım bozuyor.Bende ıstıyorum ama vajılıyım dıyemıyorum offf ne zaman bıtcekse bu sorun..artık kendı akrabalarımdan sogudum takıntı oldu benım cocuk yapmam sonunda tup bebek falan yapcam cenelerını kapatcam
derin çok sevindim... bak dün olmaz diyordun ne güzel yapabilmişsiniz biraz da olsa... olcak inşallah yavaş yavaş yeniceksin...inşallah önce sen tam olarak yaparsın sonrada bizler...Allah yardım ediyor bi şekilde oluyor devamı..darızı başımıza :))
canım bende olmadım henuz ama leke olarak var..bırde bıraz bekle bır kac gun daha eger olmazsan gene yap..hem erken yapmıısn bence adetın bı tam gecsın leke falan varmı