Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ARKADAŞLAR BAKIN BURDAKİ ŞU İLLETİ YENEMEYEN TÜM ARKADAŞLAR İÇİN SÖYLÜYORUM
BİZDE BU YOLLARDAN GEÇTİK HALENDE ZAMAN ZAMAN ZORLANDIĞIMIZ OLUYO AMA KİMSE SİZLER GİBİ UMUTSUZLUĞA KAPILMADI PES DEMEDİ
AMA SON ZAMANDA O KADAR ÇOK PES DİYEN ARKADAŞLAR VARKİ İNANIN BU BİZİ YARDIMCI OLAYA ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMIZI DAHA ÇOK ÜZÜYO
SİZ BURAYA YARDIM ALMAK İÇİN ÜYE OLDUNUZ BİZ YARDIMCI OLMAK İÇİN LÜTFEN HERKESTEN YENEMEYEN TÜM ARKADAŞLARDAN BİRAZ DAHA GAYRET BEKLİYORUZ..KİMSE ŞU SİTEYE PES DİYE YAZMASIN..OLMUYOR YAPAMIYORUM BIKTIM ARTIK DİYE KONUŞMASIN...

HERKES KURTULMAK İÇİN BURADA..LÜTFEN GAYRET GÖSTERİN..KENDİNİZİ EŞİNİZİ DÜŞÜNÜN..LÜTFEN..:enbuyukkk:
yawrum ne desen sonuna kadar haklısın ohaoldumsmile işteyken okuyup okuyup gaza geliyom eve gidince cıkss unutuyom :kedi:ben en iyisi eve neti tekrar bağlatayım okuyup okuyup hemen uygulayayım :)

bencede....

yok ben 5 yıl daha bekleyemem tehlikeye girerim sonra 27 yaşındayım yani
işte allah nasip ederse kışa hazırlıklara başlamak istiyoruz bakalım o zamana kadarda kurtulurum tamamiyle diye ümit ediyorum zaten bu ay doktor kontrolümede gidicem bakalım hayılrısı..ama kazaya felan bişi olursa yapcak bişi yok tabiki nasip kısmet bu işler..:ecrin_bebek:

Haklısın canım, hakkında hayırlısı olsun...
Ben 21 yaşındayım daha bekleyebilirim, bi de kariyer hedefliyorum önce ben...
Malum hem çocuk hem kariyer yapabilen bayan sayısı az kaydirigubbakcemile3

adetim bıttıkden 2 sonra p....s denemesı yapıcam 2 gun sıkı egersız yapıcam Hayırlısı kıtabıda sıparıs werdım ınternetden bı gelemedı baya yogun kıtabı alanlar baya kısı bu hastalıkdan muzdarıp Allah hepımızın yardımcısı olsun

Haklısın canım, hakkında hayırlısı olsun...
Ben 21 yaşındayım daha bekleyebilirim, bi de kariyer hedefliyorum önce ben...
Malum hem çocuk hem kariyer yapabilen bayan sayısı az kaydirigubbakcemile3

canım sen almanyadanmıydın .. yada neresınde yasarken tr yerlestın? evlenıp geldın heralde

adetim bıttıkden 2 sonra p....s denemesı yapıcam 2 gun sıkı egersız yapıcam Hayırlısı kıtabıda sıparıs werdım ınternetden bı gelemedı baya yogun kıtabı alanlar baya kısı bu hastalıkdan muzdarıp Allah hepımızın yardımcısı olsun

gerçekten kitap faydalı oluyomuymuş ? bendemi alsam acaba ?

Teşekkür ederim canım da ben biran önce olsun bitsin istiyorum artık yeterince zaman kaybettim...

Kızlar dün akşam p.. denemesi yaptık. Eşim başını aldığımı söyledi hihoyyyt
Ama bir yere dayandı ve ilerlemedi eşim de ilerlemediğini söyledi...
Bu akşam tekrar denicez inşallah bu sefer olur...

derincim cok sevindim canım baya ilerleme kaydettim o dayanan yer hani 2.kapı diyoruz ya orası oraya gelince nefes alıp verirken itin cok kolay olucak vee bolcada yaglanınki sürtünmeyle sızlama yapmasın hadi yaaa cok mutlu oldum canım bugun tamamını alırsın inşallahalkisalkisalkis

kızlar vajiyi 2 yıl gectikten sonra1 hafatada yenmiştim söledim sizlere yardımcı olabilecegim bişi varmı acaba sormak istediğiniz

canım sen almanyadanmıydın .. yada neresınde yasarken tr yerlestın? evlenıp geldın heralde

Yok canım ben evlenipte gelmedim...
Orda doğdum ben 10 yıl kaldım, sonra dedemler gelirken geldim Türkiye'ye...
Annem babam ve kardeşlerim orda yaşıyorlar hala...
Mannheim yakınında küçük bi semtte yaşıyorlar adını söylesem de bilmezsin sanırım :)
Sen de Almanya'da mısın yoksa?

derincim cok sevindim canım baya ilerleme kaydettim o dayanan yer hani 2.kapı diyoruz ya orası oraya gelince nefes alıp verirken itin cok kolay olucak vee bolcada yaglanınki sürtünmeyle sızlama yapmasın hadi yaaa cok mutlu oldum canım bugun tamamını alırsın inşallahalkisalkisalkis

2. kapı mı o ne ki kız?
İnşallah bakalım, akşam da bol emlalı deneme yapmayı düşünüyorum...

Yok canım ben evlenipte gelmedim...
Orda doğdum ben 10 yıl kaldım, sonra dedemler gelirken geldim Türkiye'ye...
Annem babam ve kardeşlerim orda yaşıyorlar hala...
Mannheim yakınında küçük bi semtte yaşıyorlar adını söylesem de bilmezsin sanırım :)
Sen de Almanya'da mısın yoksa?

ben bı bucuk sene once geldım turkıyeye orda dogdum buyudum okul hayatım felan komple orda gectı. benımde aılem orda haftaya bende gıdıyorum ıkı haftalıgına. giris cıkış meselesı mağlum. pasaport ıcın. 6ayda bır ordayım 2 hafta

kıtap cok faydalı oluyormus benım yasadıgım yerde o tur kıtaplar satılmadıgı ıcın ben ınternetden aldım sayet yakınında bır kıtapcı warsa al derım.Denemeye deger dıye dusunuyorum cunku ben denemedık bır sey bırakmadım esımı zorla erotık shopa yolladım p......s benzer bısey aldırdım almadıgım denemedıgım bır sey kalmadı bı su haydar dumenın sıhırlı recetesı kaldı acıkcası oda bana mantıklı gelmedı ama baktım olmuyor bıde onu denıycem onunlada olmadı tedavı gorcem

ben bı bucuk sene once geldım turkıyeye orda dogdum buyudum okul hayatım felan komple orda gectı. benımde aılem orda haftaya bende gıdıyorum ıkı haftalıgına. giris cıkış meselesı mağlum. pasaport ıcın. 6ayda bır ordayım 2 hafta

Anladım canım sen evlenince mi geldin?
Siz neresindesiniz?

2. kapı mı o ne ki kız?
İnşallah bakalım, akşam da bol emlalı deneme yapmayı düşünüyorum...

biraz önce yanlıs geldi canım
ben vajiliyken içerdeki dar yere 2. kapı derdi zaten ordan gectimi tamamdır
sen dediklerimi yap bolca yaglanın eşinde seni o sırada iyice gevsetsin (anladın sen):hulya:) sonra nefesle yapın haaa buarada kullanırsan bi kas gevsetici ilac adı verebilirim ben ilk gecemi onla gecirmiştim hiç yan etkisi yok ama rahatlamanı saglıyor:dance:

Back