Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

derin canım üstte olmak banada hiç sıcak gelmezdi halada suanda gelmiyor,belki ilerde.kendini rahat bırak biraz cesaret gerekiyor sık dişini kendini eşine bırak uzan gözlerini kapa olur olacak bak bende 2 bucuk yıl sonra yendim.bikaç seferdir 2.pozisyonumuzu deniyoruz buda cok rahat oluyor eşim bacaklarımı omuzlarına alıyor hem kacamıyorum hem daha rahat oluo eşimde daha rahat hareket edio hemde boşalınca spermlerin hepsi içerde

2 parmağı geçmeden p..s denemesi vermiyor zaten dr...oradaki kasların tam olarak alışması ve genişlemesi için 15 gün boyunca 2 parmak çalışmak gerekiyormuş...bu arada p...s denemesi yasak...yavaş yavaş sadece o bölgede hissetmek amacıyla değdirmemi önerdi bana doktorum...

ben de vajinismusun internette araştırırken kadınlar kulübündeki forumlar sayesinde birçok kişinin bunu yendiğini öğrendim bana da yardım edin.kendi kendime parmak alıştırmaları yapıyorum.eşimle denediğimizde 5-6cm kadar içime girebiliyor ancak sonra acı çekiyorum ve devam edemiyoruz.bunu yenenlerin yardımını istiyorum.

arkadaşım ben henüz yapmadım ama burada yazılanlardan ve dr dan öğrendiğim kadarıyla ilk başta parmak egzersizleriyle o bölgenin alışmasını/genişlemesini sağlıyoruz..bu aynı zamanda heyecanımızı kontrol etmeyide öğretiyor...ama ben bu konuda en çok burada yazılanlardan bir şeyler öğrendim... meğer hiç bişey bilmiyormuşum...bu arada okumaktan gözlerim şaşı olmassa iiiidir...vajiyi atlattıktan sonra bide şaşılık tedavisi olcam gibi :bbo:

ewet kızlar ben geldim bakıyorum gene umutsuzluk dolmus topiğimize ama olmuyor böle yenenler nasıl yendi mesela ben
parmak egzersizi yapıosunuz ama penise gelince yok kızlar sizde penisin acıtacak korkusu var su korkuyu yenin deneme öncesi kas gevsetici için iyice gevseyin bolca ön sevişme yapın lütfen yaa nolur valla ben üzülüyorum siz böle umutsuz konustukca
ben sizlere destek olucam diyorum beni dinleyen yok herkez üstte yapcak diede bişi yok ben altta daha kolay yaptım ve yendim canlarım nolur dinleyin beni cok kolay bişi ve acı diyede bişi yoookkkk nefesle acıcaksınız o bölgeyi veeee kolayca girecek nolur beni dinleyin yalvarırım

ewet kızlar ben geldim bakıyorum gene umutsuzluk dolmus topiğimize ama olmuyor böle yenenler nasıl yendi mesela ben
parmak egzersizi yapıosunuz ama penise gelince yok kızlar sizde penisin acıtacak korkusu var su korkuyu yenin deneme öncesi kas gevsetici için iyice gevseyin bolca ön sevişme yapın lütfen yaa nolur valla ben üzülüyorum siz böle umutsuz konustukca
ben sizlere destek olucam diyorum beni dinleyen yok herkez üstte yapcak diede bişi yok ben altta daha kolay yaptım ve yendim canlarım nolur dinleyin beni cok kolay bişi ve acı diyede bişi yoookkkk nefesle acıcaksınız o bölgeyi veeee kolayca girecek nolur beni dinleyin yalvarırım

ben bu akşam umutsuz deilim :P dün akşam biraz zırladım ama bu akşam yapcam 2 parmak yerimseniben sen 2 parmağı ne kadar sürede geçtin nuran?

2 parmağı geçmeden p..s denemesi vermiyor zaten dr...oradaki kasların tam olarak alışması ve genişlemesi için 15 gün boyunca 2 parmak çalışmak gerekiyormuş...bu arada p...s denemesi yasak...yavaş yavaş sadece o bölgede hissetmek amacıyla değdirmemi önerdi bana doktorum...

hayatım 15 güne falan gerek yok disiplinli calıstım ben 1 haftada yendim yemin ederim 1 güm 1.parmak 1.güm yine yarım saat 1parmak arkasından 2 parmak 3.günde 2parmak
4.güm 2 parmak ve 3.parmak 5 günde 3 parmak veee 6. gün oldu kızlar nolur azimle calısın veee sürekli acı yok diyin egzersiz sırasında parmak içerdeyken dairesel haraketler yapın acın o bölgeyi inanın cok kolay hepinize güveniyorumm

ben bu akşam umutsuz deilim :P dün akşam biraz zırladım ama bu akşam yapcam 2 parmak yerimseniben sen 2 parmağı ne kadar sürede geçtin nuran?

2 gün üst üste 2 parmak yaptım sabah aksam bile yapıodum ogün biraz sızlama oldu bölgede ama iyiye işaret cünkü acılma oluyordu sonra 3 parmak vee denedim:lepi:

hayatım 15 güne falan gerek yok disiplinli calıstım ben 1 haftada yendim yemin ederim 1 güm 1.parmak 1.güm yine yarım saat 1parmak arkasından 2 parmak 3.günde 2parmak
4.güm 2 parmak ve 3.parmak 5 günde 3 parmak veee 6. gün oldu kızlar nolur azimle calısın veee sürekli acı yok diyin egzersiz sırasında parmak içerdeyken dairesel haraketler yapın acın o bölgeyi inanın cok kolay hepinize güveniyorumm

maşallah diyim sana :) bende yapcam tampon beni biraz korkuttu ama olsun attım onu kafamdan :) bu akşam deneyecem 2 parmağı :))

merhaba.kızlar evlenmeden önce jinekologa gideniniz varmı?böyle bir durumla karşılaşmamak için.teşr.

ben evlenmeden on yıl kadar evvel gitmiştim jinekoloğa, almanyada rutin kontroller şart.Hatta aşağıdan muayene olacağımı bilmeden gitmiştim ve büyük bi sorun olmamıştı, tabi ilk vajinal muayene heyecanı vardı ama olabilmiştim yani, bakire olduğum için özel genç kızlarda kullanılan aletler kullanmıştı doktor. Kısacası muayene olabilmek vaji olmamak anlamına gelmiyo illa.

ben evlenmeden on yıl kadar evvel gitmiştim jinekoloğa, almanyada rutin kontroller şart.Hatta aşağıdan muayene olacağımı bilmeden gitmiştim ve büyük bi sorun olmamıştı, tabi ilk vajinal muayene heyecanı vardı ama olabilmiştim yani, bakire olduğum için özel genç kızlarda kullanılan aletler kullanmıştı doktor. Kısacası muayene olabilmek vaji olmamak anlamına gelmiyo illa.

GUNAYDIIN KIZLAR..

bende gıtmıstım almanyada evlenmeden once ama vajınısmus olabılecegımı felan soylemedı tabıkı, sadece kontrol amaclı gıtttım bı sorun varmı dıye. alttan parmakla bakıp hersey ıyı bı sorunun yok dedı. sonra evlendım 1bucuk sene ne parmak alabıldım ne pen..s
4-5 aydır atlattım sımdı rahatım süküüüüür

gunaydın kızlarr..bebıs yok bende bu ay olmadı onumuzdekı aya ıhsallhhh ...napalım kısmet ..zehracım sen naptın

günaydın kızlar,hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda bebeklerine kavuşur bekleyenler.Bizde bu vajiden kurtuluruz inşallah:) şu anda adet dönemindeyim bittikten sonra penis denemesi yapacağız bir aksilik olmazsa.Allah hepimizin yardıımcısı olsun cesaret versin İnşallah...

Teşekkür ederim canım...
Ben de 2 parmağa geçebilmiş değilim ama Allah sonumu hayır etsin...
Kendinize dikkat edin kızlar, yarın görüşürüz...

Günaydın derin yazdıklarını okudum umutsuzluğa kapılmışsın sende benim gibi.Ama ne yapalım elimizden geleni yapacağız Allah ında izniyle bizde başaran arkadaşlarımız arasına katılırız diye hayal ediyorum:) Bende üstte hiç rahat değilim o yüzden nasıl rahat edeceksen öyle yap doktorumda böyle söyledi bana.Ve penis denemesinde şöyle bir ikazda bulundu parmak yerine penisle yapacaksın dedi bir boğum iki boğum yani oda bir ödev dedi sakın hemen ilişkiye girmeye çalışmayın amaç orayı genişletmek ve alıştırmak.Haftaya başlayacağız denemelere.Seninde aklında bulunsun belki bir faydası olur...

Günaydın kızlar.Ben bugünden tezi yok tekrar ödevlerime yeniden azimle çalışmaya karar verdim.Ben bebişim olsun istiyorum artık kaydirigubbakcemile4

Walla bende çok bebek istiyorum ama hayırlısıyla önce şunu atlatalım ondan sonra rahat rahat bebişimizi alırız kucağımıza :) kaydirigubbakcemile2

Back