Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba bir vajinismunlu daha katıldı aranıza tek tek okuyorum yazdıklarınızı inşallah banada yardımcı olursunuz

Yeterki sen kendine güvenn . . yapıcam de.gerisi geliyor zaten. . .:delphin:
Parmak egzersizlerini denedinmi hiç. . Yada birkez ilişki yaşayıp devamını getiremedinmi :1ninca:

ben bir buçuk aylık evliyim sadece kegel ve parmak egzersizleri yapıyorum ama bunu egzersizleri sürekli hale getiremedim. bebek yağı ile denediğim zaman rahat iki parmak oluyor ama kafamdan atamıyorum acıyacak düşüncesini
ve bu arada bukadr cabuk ilgilenip cevap yazdığınız için teşekkür ederim bu bile bana ii moral oldu :)

ben bir buçuk aylık evliyim sadece kegel ve parmak egzersizleri yapıyorum ama bunu egzersizleri sürekli hale getiremedim. bebek yağı ile denediğim zaman rahat iki parmak oluyor ama kafamdan atamıyorum acıyacak düşüncesini
ve bu arada bukadr cabuk ilgilenip cevap yazdığınız için teşekkür ederim bu bile bana ii moral oldu :)

bana doktorun söylediği iyice alışabilmek için sürekli yapmamız gerektiği...ben tek parmak egzersizini ara vererek yaptım o yüzden tekrar başladığım zaman zorlandım..2 parmağa dün akşam başlayacaktım misafir geldi başlayamadım..bu defa kesintisiz 15 gün yapabilirsem büyük bi yol katedeceğime inanıyorum.. çünkü malesef bu hastalık erteleme hastalığı hem bir an önce kurtulmak istiyoruz hemde sürekli erteliyoruz nasıl bir psikolojimiz oluştuysa artık akannehir

CANIM HOSGELDIN ARAMIZA...
cok guzel kısa zamnda baslamıısn egzersızlere var ck guzel ılerlemıısn ...acıyı aklından at derınd erın nefes al panıkladıgın anda..ve sana emla kremı tavsıye ederım yanı su an 2 parmak yaptıgına gore cok guzel mumla dene derım ve ck yakın zamnda basraacaksın

hoş buldum sağolun eşim sayesinde başladım o evlenmeden önce okumuş araştırmış böyle birşeyle karşılabilirim diye okuduğu içinde çok anlayışlı davranıyo bana ve çok sabırlı sağolsun :) bugün okudum mumu eve giderken mutlaka farklı boyutlarda alıcam :) inşallah faydasını görürüm

bana doktorun söylediği iyice alışabilmek için sürekli yapmamız gerektiği...ben tek parmak egzersizini ara vererek yaptım o yüzden tekrar başladığım zaman zorlandım..2 parmağa dün akşam başlayacaktım misafir geldi başlayamadım..bu defa kesintisiz 15 gün yapabilirsem büyük bi yol katedeceğime inanıyorum.. çünkü malesef bu hastalık erteleme hastalığı hem bir an önce kurtulmak istiyoruz hemde sürekli erteliyoruz nasıl bir psikolojimiz oluştuysa artık akannehir

her sabah bitiricem kafamda diye başlıyrum ama olmuyor dediğin gibi nasıl bir pskoloji oluştuysa artık sürekli aklımı kurcalıyor başka şeylere adapte olamıyorum 15 gün kesintisiz egzersiz yapıcam mumula egzersizde denicem inşallah kurtuluruz burda başardım yazılarını gördükce sevindim

vazgeçilmezim sen vajiden kurtuldun değilmi?

Evet canım kurtuldum çok şükür !! Hala nasıl yaptım dediğim oluyor turkbayragi

Daha çok yenisin. . İnşallah en kısa zmaanda aşarsın canım. Elimzden geldiğince yardımımızı kesinlikle esirgemeyz emin ol vereliniortak
İki parmaak yapabiliyormuşsun ne güzel . . .Peki eş parmağını denedinmi. . İnan bende onun büyük etkisi oldu :delphin:

aslında ilk olmayınca o denedi ozaman izinverdim tek parmakla daha sonra kendim bir kaç kez denedim iki parmak oluyor ama onun sadece tek parmak yapmasına izin veriyorum ikincide tedirgin oluyorum

Bol kayganlaştırıcı sür parmağına eşinin bir parmak nasıl oluyorsa ikincide öle olur merak etme. .
Hatta ikinci olduktan sonra normalde iki parmğı yapştırıoya birbirne ozamn hafiften açıp kapatması lazım . . .

ya nedense ben eş parmağından daha çok tedirgin oluyorum :( kendi parmağımla daha rahatım sanırım şu an yabancı cisim takıntım başladı bi bu eksikti:teselli:

ya nedense ben eş parmağından daha çok tedirgin oluyorum :( kendi parmağımla daha rahatım sanırım şu an yabancı cisim takıntım başladı bi bu eksikti:teselli:

Bence Yinede denemek için çaba sarfet canım . . Eşinin parmağı vajiyi yenmede en büyük etken olucak gör bak :delphin:
Çnkü onun sayesinde eşinin denemedeki acelesini veya sakin tavrını görüceksin . .
Mesela onunla parmak egzersizinz başarılı geçerse eşine penis denemesinde daha çok güveniceksinn. . . zemuszemus

Bence Yinede denemek için çaba sarfet canım . . Eşinin parmağı vajiyi yenmede en büyük etken olucak gör bak :delphin:
Çnkü onun sayesinde eşinin denemedeki acelesini veya sakin tavrını görüceksin . .
Mesela onunla parmak egzersizinz başarılı geçerse eşine penis denemesinde daha çok güveniceksinn. . . zemuszemus
haklısın deneyerek alışılır nasıl olsa...gerçi bize dr daha eş parmağını önermedi biz kendi kendimize meraktan denedik :kedi: inşallah canım ya bir an önce bitsin şu işkencede evliliğimizin tadını çıkaralım sempatiksalakcinni ne kadar eşin anlayışlı olsa ne kadar mutlu olsanda böyle hep birşeyler eksik oluyor sanki...

tabikide anlayışlı olması sadece daha fazla stres ypmamı engelliyor hem kendim üzülüyorum olmadıkca hemde onunda belli etmesede üzüldüğünü görebiliyorum bu akşamda itibaren ara vermeden yarım saatle bir saat arası deniyeceğim sonunda olumlu şeyler yazarım inşallah :)

derin canım üstte olmak banada hiç sıcak gelmezdi halada suanda gelmiyor,belki ilerde.kendini rahat bırak biraz cesaret gerekiyor sık dişini kendini eşine bırak uzan gözlerini kapa olur olacak bak bende 2 bucuk yıl sonra yendim.bikaç seferdir 2.pozisyonumuzu deniyoruz buda cok rahat oluyor eşim bacaklarımı omuzlarına alıyor hem kacamıyorum hem daha rahat oluo eşimde daha rahat hareket edio hemde boşalınca spermlerin hepsi içerde

Ben üstte olmayı sevmedim hiç seveceğimi de sanmıyorum...
O bahsettiğin pozisyon da hiç bana göre değil. Çünkü spermlerin nereye gittiği beni ilgilendirmiyor şuan. 5 yıl daha çocuk istemiyorum...

bende yedi ay çektim vajiyi . . Ah ne zor günlerdi bilirim .Eşimle her kavgamzda bana laf vuruo gibi düşünüodumm. . Benimki anlayışlıydı sağolsn . . Doktora gdelim diyince hiç yok dmeedi . Kendisi ayarladı hemen . . .

Ben üstte olmayı sevmedim hiç seveceğimi de sanmıyorum...
O bahsettiğin pozisyon da hiç bana göre değil. Çünkü spermlerin nereye gittiği beni ilgilendirmiyor şuan. 5 yıl daha çocuk istemiyorum...

Tatlım netten pozisyonlara bak sana en uygun olanı seç. Hatta hepsini dnemeye çalış. .
Ama bence sen bi kz bacaklarını duvara daya öle egzersiz yap.bacak omuza pozisyonunda hissedersn kendini . . Belki öle alışabilrisnşakkıdı

Günaydın derin yazdıklarını okudum umutsuzluğa kapılmışsın sende benim gibi.Ama ne yapalım elimizden geleni yapacağız Allah ında izniyle bizde başaran arkadaşlarımız arasına katılırız diye hayal ediyorum:) Bende üstte hiç rahat değilim o yüzden nasıl rahat edeceksen öyle yap doktorumda böyle söyledi bana.Ve penis denemesinde şöyle bir ikazda bulundu parmak yerine penisle yapacaksın dedi bir boğum iki boğum yani oda bir ödev dedi sakın hemen ilişkiye girmeye çalışmayın amaç orayı genişletmek ve alıştırmak.Haftaya başlayacağız denemelere.Seninde aklında bulunsun belki bir faydası olur...

Teşekkür ederim canım da ben biran önce olsun bitsin istiyorum artık yeterince zaman kaybettim...

Kızlar dün akşam p.. denemesi yaptık. Eşim başını aldığımı söyledi hihoyyyt
Ama bir yere dayandı ve ilerlemedi eşim de ilerlemediğini söyledi...
Bu akşam tekrar denicez inşallah bu sefer olur...

Tatlım netten pozisyonlara bak sana en uygun olanı seç. Hatta hepsini dnemeye çalış. .
Ama bence sen bi kz bacaklarını duvara daya öle egzersiz yap.bacak omuza pozisyonunda hissedersn kendini . . Belki öle alışabilrisnşakkıdı

Öyle denedim parmağımın ucunu bile alamadım...

Back