- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #10.941
merhaba bir vajinismunlu daha katıldı aranıza tek tek okuyorum yazdıklarınızı inşallah banada yardımcı olursunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bir vajinismunlu daha katıldı aranıza tek tek okuyorum yazdıklarınızı inşallah banada yardımcı olursunuz
ben bir buçuk aylık evliyim sadece kegel ve parmak egzersizleri yapıyorum ama bunu egzersizleri sürekli hale getiremedim. bebek yağı ile denediğim zaman rahat iki parmak oluyor ama kafamdan atamıyorum acıyacak düşüncesini
ve bu arada bukadr cabuk ilgilenip cevap yazdığınız için teşekkür ederim bu bile bana ii moral oldu :)
CANIM HOSGELDIN ARAMIZA...ben bir buçuk aylık evliyim sadece kegel ve parmak egzersizleri yapıyorum ama bunu egzersizleri sürekli hale getiremedim. bebek yağı ile denediğim zaman rahat iki parmak oluyor ama kafamdan atamıyorum acıyacak düşüncesini
ve bu arada bukadr cabuk ilgilenip cevap yazdığınız için teşekkür ederim bu bile bana ii moral oldu :)
bana doktorun söylediği iyice alışabilmek için sürekli yapmamız gerektiği...ben tek parmak egzersizini ara vererek yaptım o yüzden tekrar başladığım zaman zorlandım..2 parmağa dün akşam başlayacaktım misafir geldi başlayamadım..bu defa kesintisiz 15 gün yapabilirsem büyük bi yol katedeceğime inanıyorum.. çünkü malesef bu hastalık erteleme hastalığı hem bir an önce kurtulmak istiyoruz hemde sürekli erteliyoruz nasıl bir psikolojimiz oluştuysa artık akannehir
vazgeçilmezim sen vajiden kurtuldun değilmi?
ben bir buçuk aylık evliyim sadece kegel ve parmak egzersizleri yapıyorum ama bunu egzersizleri sürekli hale getiremedim. bebek yağı ile denediğim zaman rahat iki parmak oluyor ama kafamdan atamıyorum acıyacak düşüncesini
ya nedense ben eş parmağından daha çok tedirgin oluyorumkendi parmağımla daha rahatım sanırım şu an yabancı cisim takıntım başladı bi bu eksikti:teselli:
haklısın deneyerek alışılır nasıl olsa...gerçi bize dr daha eş parmağını önermedi biz kendi kendimize meraktan denedik :kedi: inşallah canım ya bir an önce bitsin şu işkencede evliliğimizin tadını çıkaralım sempatiksalakcinni ne kadar eşin anlayışlı olsa ne kadar mutlu olsanda böyle hep birşeyler eksik oluyor sanki...Bence Yinede denemek için çaba sarfet canım . . Eşinin parmağı vajiyi yenmede en büyük etken olucak gör bak![]()
Çnkü onun sayesinde eşinin denemedeki acelesini veya sakin tavrını görüceksin . .
Mesela onunla parmak egzersizinz başarılı geçerse eşine penis denemesinde daha çok güveniceksinn. . . zemuszemus
derin canım üstte olmak banada hiç sıcak gelmezdi halada suanda gelmiyor,belki ilerde.kendini rahat bırak biraz cesaret gerekiyor sık dişini kendini eşine bırak uzan gözlerini kapa olur olacak bak bende 2 bucuk yıl sonra yendim.bikaç seferdir 2.pozisyonumuzu deniyoruz buda cok rahat oluyor eşim bacaklarımı omuzlarına alıyor hem kacamıyorum hem daha rahat oluo eşimde daha rahat hareket edio hemde boşalınca spermlerin hepsi içerde
Ben üstte olmayı sevmedim hiç seveceğimi de sanmıyorum...
O bahsettiğin pozisyon da hiç bana göre değil. Çünkü spermlerin nereye gittiği beni ilgilendirmiyor şuan. 5 yıl daha çocuk istemiyorum...
Günaydın derin yazdıklarını okudum umutsuzluğa kapılmışsın sende benim gibi.Ama ne yapalım elimizden geleni yapacağız Allah ında izniyle bizde başaran arkadaşlarımız arasına katılırız diye hayal ediyorum:) Bende üstte hiç rahat değilim o yüzden nasıl rahat edeceksen öyle yap doktorumda böyle söyledi bana.Ve penis denemesinde şöyle bir ikazda bulundu parmak yerine penisle yapacaksın dedi bir boğum iki boğum yani oda bir ödev dedi sakın hemen ilişkiye girmeye çalışmayın amaç orayı genişletmek ve alıştırmak.Haftaya başlayacağız denemelere.Seninde aklında bulunsun belki bir faydası olur...
Tatlım netten pozisyonlara bak sana en uygun olanı seç. Hatta hepsini dnemeye çalış. .
Ama bence sen bi kz bacaklarını duvara daya öle egzersiz yap.bacak omuza pozisyonunda hissedersn kendini . . Belki öle alışabilrisnşakkıdı