Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

deriinnnnn başını almışsın çok sevindim..:)
bak ben mumla yaparken önce diğer elimin parmağıyla yönünü açıyorum mumu ittiriyorum aynı yönde çok rahat yaptım acısız yaptım ve kalınlaştırdım mumu iyce aynısını pe.. denerkende yapıcam bu akşam sende dene belki yardımcı olur sanada canım..

Teşekkür ederim :)
Canım ya mum bana acaip itici geliyor ::(

herkese merhaba,

ben 9 sebelik evliyim ve ilk 4 sene vajinismus sorunuyla uğraştım.kendi kendime üstesinden gelemeyince yardım almaya karar verdik eşimle. internetten yaptığım araştırmada cinsel işlev bozukluğu merkezi olarak bir cerrahpaşa üniv de bir prof virde acıbadem hastanesinde böyle bir bölüm olduğunu öğrendim.ve acıbadem hastanesinden doç.dr.cem incesu dan randevu aldık gittik. 6 -10 seans sürdüğünü söyledi tedavinin. Bazı ev ödevleri verdi (kesinlikle herhangi bir ilaç olmadan) bende uydum ödevlere ve 5.seanstan sonra sorun bitti.6.seans'a teşekkür için gittik.Çünkü bu işi tek seansta çözebilirim diyen kişilere para kaptıranları görünce çok üzülmüştüm.bu işin çözümüü uzmanında bence yaşadığınız şehirde mutlaka kadın doğum doktoruna veya psikiyatriste gidi.

Merhaba, 4 yillik evliyim. gecen yil ben de acibademde doc dr cem incesu ya gittim. Benim sorunum 8 seansta cozuldu. Tamamen doktorun verdigi ev odevleri ile cozuk vajinismusu.
Kesinlikle bu isi bilimsel yonden ele alan doktorlara gidilmesini oneriyorum.

Bence de çocuk yapmak bu olayı tamamen ertelemeye neden olur...

aynen öleeeee katılıyorum sana derinsim
ben yendiğim halde erteledim mesela biliyosun

çünkü halen kasılmalarım tedirginliğim var heleki adetten sınra dahada yoğun oluyo
düşünsene 9 ay sonunda nasıl olur tekrar eder diye korktuğumuz için zaten eşimle erteliyoruz...

arkadaslar cenelerını kapatmaya calısıyorum baska planlarımız war esım ıstemıyor dıyorum bıdahakı konusmamamızda tekrar söyluyorlr buda benım morelımı bozuyor Bazen dusunuyorum da ben Allahın sewmedıgı bır kuluyum da bana böyle bır ceza werıyor dıyorum sonrada sacmalama dıyorum yanı gercekten psıkolojım bozuldu su ısı bır haladebılsem suan adetlıyım egzersızlerıde yapamıyorum

Merhaba, 4 yillik evliyim. gecen yil ben de acibademde doc dr cem incesu ya gittim. Benim sorunum 8 seansta cozuldu. Tamamen doktorun verdigi ev odevleri ile cozuk vajinismusu.
Kesinlikle bu isi bilimsel yonden ele alan doktorlara gidilmesini oneriyorum.

inşallah benimde 8 seansta çözülür :) 4. seansa gittim en son 15 gün sonra gidicem tekrar...ilk görüşmede banada kesin olmamakla beraber 4 yada 8 seansta tamamlanır demişti doktorum...Allahım inşallah biter bir an önce...aynen hiç bir ilaç vermedi önermedi ben aklıma yatmayan her şeyi soruyorum herşeyi didikliyorum tüm sorulara benim anlayabileceğim şekilde cevap verip aydınlatıyor o yüzden içim rahat bir tek kendi yapmam gerek uygulamalarda takılıyorum o konuda sağolsun buradaki arkadaşlar kendi deneyimlerine göre yol gösteriyorlar...yeri gelmişken vajiyi atlatıp hala bu sayfaya giren yardımcı olmaya çalışan her konuda destek olan tüm arkadaşlardan Allah razı olsun...a.s.

arkadaslar cenelerını kapatmaya calısıyorum baska planlarımız war esım ıstemıyor dıyorum bıdahakı konusmamamızda tekrar söyluyorlr buda benım morelımı bozuyor Bazen dusunuyorum da ben Allahın sewmedıgı bır kuluyum da bana böyle bır ceza werıyor dıyorum sonrada sacmalama dıyorum yanı gercekten psıkolojım bozuldu su ısı bır haladebılsem suan adetlıyım egzersızlerıde yapamıyorum

valla öle dersen üstüne gelirler heeee

ben hep şey derdim ben istiyorum ama eşim istemiyo :uhm: o zaman sen kenara sıyrılmış oluyosun canım böle dedinmi
kalkıpta eşinede hadi çocuk yapın diyecek kadar ayıplık yaparlarsada eşin verir cevabını artık

hem sen kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin?

Takma boş ver bende senin gibi düşünüyordum Neyin cezası diye :( Ama sonra düşününce üzülüyor insan Allah sevdiği kula sıkıntı verirmiş ki , Heran Allahı hatırlasın diye .. İnşallah bu imtihandır bizlerde hakkıyla geçeriz ..İsyan etmeden ..

aynen öleeeee katılıyorum sana derinsim
ben yendiğim halde erteledim mesela biliyosun

çünkü halen kasılmalarım tedirginliğim var heleki adetten sınra dahada yoğun oluyo
düşünsene 9 ay sonunda nasıl olur tekrar eder diye korktuğumuz için zaten eşimle erteliyoruz...

En iyisi bence de...
Bu olayın tamamen üstesinden gelmeden doğurmamak lazım...
Mesela ben hala yenmedim ama yensem de en az 5 yıl daha düşünmüyorum...

En iyisi bence de...
Bu olayın tamamen üstesinden gelmeden doğurmamak lazım...
Mesela ben hala yenmedim ama yensem de en az 5 yıl daha düşünmüyorum...

bencede....

yok ben 5 yıl daha bekleyemem tehlikeye girerim sonra 27 yaşındayım yani
işte allah nasip ederse kışa hazırlıklara başlamak istiyoruz bakalım o zamana kadarda kurtulurum tamamiyle diye ümit ediyorum zaten bu ay doktor kontrolümede gidicem bakalım hayılrısı..ama kazaya felan bişi olursa yapcak bişi yok tabiki nasip kısmet bu işler..:ecrin_bebek:

ben 1985 dogumluyum 3 yıllık ewlıyım

hımmm
yaşında çokd eğilmiş be canım
evliliğinde bayağı olmuş zaten 1. seneden sonra insanlar ağızlarını açmaya başlarlar torba değilki büzesin alsanaalsanasmile

ama sen dediğim gibi yap bence
ben istiyorum eşim istemiyo de çık işin içinden ve daha çok gayret et biran önce kurtul şu illetten

ölede dedim bu seferde esınde bır sorun mu war dıyorlar esımın aılesı hıc agzını acmıyor ne oluyorsa benımkıler devamlı konusuyor

ARKADAŞLAR BAKIN BURDAKİ ŞU İLLETİ YENEMEYEN TÜM ARKADAŞLAR İÇİN SÖYLÜYORUM
BİZDE BU YOLLARDAN GEÇTİK HALENDE ZAMAN ZAMAN ZORLANDIĞIMIZ OLUYO AMA KİMSE SİZLER GİBİ UMUTSUZLUĞA KAPILMADI PES DEMEDİ
AMA SON ZAMANDA O KADAR ÇOK PES DİYEN ARKADAŞLAR VARKİ İNANIN BU BİZİ YARDIMCI OLAYA ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMIZI DAHA ÇOK ÜZÜYO
SİZ BURAYA YARDIM ALMAK İÇİN ÜYE OLDUNUZ BİZ YARDIMCI OLMAK İÇİN LÜTFEN HERKESTEN YENEMEYEN TÜM ARKADAŞLARDAN BİRAZ DAHA GAYRET BEKLİYORUZ..KİMSE ŞU SİTEYE PES DİYE YAZMASIN..OLMUYOR YAPAMIYORUM BIKTIM ARTIK DİYE KONUŞMASIN...

HERKES KURTULMAK İÇİN BURADA..LÜTFEN GAYRET GÖSTERİN..KENDİNİZİ EŞİNİZİ DÜŞÜNÜN..LÜTFEN..:enbuyukkk:

ölede dedim bu seferde esınde bır sorun mu war dıyorlar esımın aılesı hıc agzını acmıyor ne oluyorsa benımkıler devamlı konusuyor

ayyy tahmin ederim
aynı bizimkiler gibi
yaa benim babam bile evlendik 2.ay çocuk nertde demeye başladı dedim pes yani
babam çok sever çosukları bzde torunda yok hiç en son kalkıp eşime sölemiş artık dede olalım diye düşün yani

ama eşimin tarafı durun deyip dururlardı hep biraz tadını çıkartı derdi
nasip kısmet canım bozma morelini yaa uydur bişiler bu seni yıldırmasın yenmeye bak gayret...

Back