Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba.kızlar evlenmeden önce jinekologa gideniniz varmı?böyle bir durumla karşılaşmamak için.teşr.
CANIM GALIBA YAKINDA DUUGNUN VAR HAYIRLI OLSUN SAKIN BUNLARI DUSUNME HERSEY CK GZL OLUCAK ...SEN ASLA BU RAHATSIZLAGI YASAMIYCAKSIN DUUSNME BILE HER SEYIN COK GZL OLACAGINI DUSUN ..MUTLULUKKLARa.s.

merhaba.kızlar evlenmeden önce jinekologa gideniniz varmı?böyle bir durumla karşılaşmamak için.teşr.

canımcım ben gittim gerçi ben evlenmeden önce sürekli kontrollere giderdim ama en son gitmemin sebebi ise eşimle yani evlenmeden önce deneme yapmak istedik bir kaç defasında inanılmaz kastım doktoruma sordum evlenmediğim için böle psikolojik oluyo dedi halbuki alakası yoktu kanımca...sonra evlilik öncesi krem jel felan verdi işte bi halta yaramadı ben doktoruma vaji olduğumu anlatamadım..
evlilik öncesinde zaten siteye üye olmuştum sonra egzersizler felan çözdüm işi çok şükür..

sen ne durumdasın böle sorun varmı yoksa?

bir şey diyeceğim.
benim vaji sorunum yok hiç olmadı ama geçen ay prezervatif denedik geçenlerde. aklıma geldiniz vaji sorunu gerçi kaslar yüzünden ama prezervatiflerin üzerinde kremsi bir sıvı bulunduğunda vajinaya çok çok rahat giriş sağlıyorlar. normal kondomsuz ilişkiyi yaşadığımda kondomlu olduğunda çok daha kolay girdiğini gördüm biliyorum :)
bi akşam denemenizi eşiniz kondom kullanmasını isteyerek yapın. vajinanızın ıslanmasının yanında kondomun kendi sıvısı girişi çok daha kolaylaştıracağını düşünüyorum :uhm: denemekte fayda var zararsız bişey en azından dimi :D

canımcım ben gittim gerçi ben evlenmeden önce sürekli kontrollere giderdim ama en son gitmemin sebebi ise eşimle yani evlenmeden önce deneme yapmak istedik bir kaç defasında inanılmaz kastım doktoruma sordum evlenmediğim için böle psikolojik oluyo dedi halbuki alakası yoktu kanımca...sonra evlilik öncesi krem jel felan verdi işte bi halta yaramadı ben doktoruma vaji olduğumu anlatamadım..
evlilik öncesinde zaten siteye üye olmuştum sonra egzersizler felan çözdüm işi çok şükür..

sen ne durumdasın böle sorun varmı yoksa?

teşkr.paylaşımın için.cinsel anlamda yok cnm psikolojik destek anlamında.:)

kızlar aranızda Haydar Dümen e gidip tedavi olan yada onun reçetesiyle düzelen varmı ? bir sitede o ve tedavisi hakkında oldukça şikayetler var..merak ettip o kadar atıp tutuyo hepsi insanların parasını cebe indirmek için reklam mı ??

Derin bir daha öle konşma lütfen. . Ne demek başaramıcamm kaydirigubbakcemile
Başarıcaksınn başarıcaksınızzzzzz opuyorumnanaktan
Olmaz dersen elbette yapamazsn. . :1ninca:

Olacak dedikçe inadına olmuyor sanki...

Oda doğru ama kendim için söyleyim böyle düşünüdükçe psikolojim daha da bozuluyor. Çekip gidesim geliyor. O zaman herşeyden kurtulurum diyorum.Gitsem nereye gidecem :)) Onun için bitecek bir gün bu sorun diyorum . Aynı sıkıntıları yaşayan arkadaşlar nasıl çözdü bizim neyimiz eksik değilmi...

Olacak dedikçe inadına olmuyor sanki...

İyice tepemin tasını attırıosn yavrummm sengözlerimebaksanab
Sen egzersizlere devam et. . .Son muma geç hep mum yap .
Üstte bence çok kolay.:delphin:
Deneme yapmadan önce yine egzersz yap.Sonra hem kendine hem kocişine sür bebeyağını yada kayganlaştırıcıyı :CüvCüv:
Eşin hareket etmesin sen yavaş yavaş p. . Sin kafasını tut. Yavaş yavaş yuvarlaklar siz. Alışması açısından vajinanın.Azıcık kafasını sok. . Devamı gelir zaten :icecream:

Oda doğru ama kendim için söyleyim böyle düşünüdükçe psikolojim daha da bozuluyor. Çekip gidesim geliyor. O zaman herşeyden kurtulurum diyorum.Gitsem nereye gidecem :)) Onun için bitecek bir gün bu sorun diyorum . Aynı sıkıntıları yaşayan arkadaşlar nasıl çözdü bizim neyimiz eksik değilmi...

Hiç bişeyiniz eksik değil çok şükür :lepi:
Azıcık azimle son vericeksin bu probleme aklinialirimsmile

İyice tepemin tasını attırıosn yavrummm sengözlerimebaksanab
Sen egzersizlere devam et. . .Son muma geç hep mum yap .
Üstte bence çok kolay.:delphin:
Deneme yapmadan önce yine egzersz yap.Sonra hem kendine hem kocişine sür bebeyağını yada kayganlaştırıcıyı :CüvCüv:
Eşin hareket etmesin sen yavaş yavaş p. . Sin kafasını tut. Yavaş yavaş yuvarlaklar siz. Alışması açısından vajinanın.Azıcık kafasını sok. . Devamı gelir zaten :icecream:

Ben üstteyken hiçbirşey yapamıyorum canım...

ben de vajinismusun internette araştırırken kadınlar kulübündeki forumlar sayesinde birçok kişinin bunu yendiğini öğrendim bana da yardım edin.kendi kendime parmak alıştırmaları yapıyorum.eşimle denediğimizde 5-6cm kadar içime girebiliyor ancak sonra acı çekiyorum ve devam edemiyoruz.bunu yenenlerin yardımını istiyorum.

slm kızlar zehracım baharcım bendede bebek yok sanırım lekelenmeler basladı,kısmet nasipse önümüzdeki aya artık,hayırlısı olsun hakkımızda

derin ümitsizliğe kapılma bence bak parmak egzersizlerine başlamadan önce hepimiz olmaz imkansız yapamam deyip duruyoduk noldu hepimiz yaptık Allaha şükür :))) senelerce o bölgemizi unutup hiç yokmuş gibi davrandık alışmak zaman alacak elbette...sen bak nerelere kadar ilerlemişsin ben hala 2 parmak nasıl yaparım diye düşünüyorum ama yapıcam öyle yada böyle olacak olmalı!! 13 yaşında kız çocuğu değilim büyüdüm artık başaracağım diye kendi kendimi gaza getiriyorum sende öyle yap.. bak bir sürü insan burada elinden geldiği kadar yardım ediyor dua ediyor..Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah sırayla hepimiz atlatırız.... hiç morelini bozma senin yapabileceğine her ne kadar seni tanımasamda inanıyorum...

derin ümitsizliğe kapılma bence bak parmak egzersizlerine başlamadan önce hepimiz olmaz imkansız yapamam deyip duruyoduk noldu hepimiz yaptık Allaha şükür :))) senelerce o bölgemizi unutup hiç yokmuş gibi davrandık alışmak zaman alacak elbette...sen bak nerelere kadar ilerlemişsin ben hala 2 parmak nasıl yaparım diye düşünüyorum ama yapıcam öyle yada böyle olacak olmalı!! 13 yaşında kız çocuğu değilim büyüdüm artık başaracağım diye kendi kendimi gaza getiriyorum sende öyle yap.. bak bir sürü insan burada elinden geldiği kadar yardım ediyor dua ediyor..Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah sırayla hepimiz atlatırız.... hiç morelini bozma senin yapabileceğine her ne kadar seni tanımasamda inanıyorum...

Teşekkür ederim canım...
Ben de 2 parmağa geçebilmiş değilim ama Allah sonumu hayır etsin...
Kendinize dikkat edin kızlar, yarın görüşürüz...

Back