Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok haklısın . işte doğru bilgilendirilmeden ordan burdan duyulan şeyler yüzünden kasılmalar oluyor bu hastalık ortaya çıkıyor. eşleriniz anlayışlı ve siz çaba gösteriyorsanız yenilmeyecek birşey değil. hatta ilaçmış kremmiş emlaymış hepsi fasa fiso...
inşallah hepiniz yenersiniz

Amiiiinnn.Bende kız çocuklarını çok seviyorum ya onların kıyafetleri bile cicilibicili çok tatlı oluyo..tabi sağlıklı eliyüzü düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin Allah'ım hepimize..:Saruboceq: :ecrin_bebek:

Krizalit merhaba,
bu süreci yaşayan en deneyimli arkadaşlardan birisin o nedenle geçenlerde site ile paylaştığım durumum için senin de yorumunu rica ediyorum(
penis denemesi yaptık ve sadece baş kısmını alabildim.Daha çok almaya çalıştım ama bir noktadan sonra alamadım,sanki bir yere takılıyo gibi,canım acıdı.Halbuki iki parmağın hepsini alabiliyordum,penisi neden alamadım anlayamadım.Bu bile benim için güzel bir gelişme olsa da yine de neden böyle olduğunu merak ediyorum.Bir de üstte denedik,daha kolay geldi..Yardımlarınızı bekliyorum

Benim durumumda aynı. Benim halimi özetlemişsin ..olumunekankayizsmile

selam mutsuz umutsuz ya anlayamadım..iki parmağın hepsini alabiliyorum,iki parmak zaten mum kalınlığında.
penis neden olmadı..bir bilen var mıdır?

selam mutsuz umutsuz ya anlayamadım..iki parmağın hepsini alabiliyorum,iki parmak zaten mum kalınlığında.
penis neden olmadı..bir bilen var mıdır?

A.s canım evet bir yere gelip tıkanıyor aslında tıkanacak bir durum yok yüzde yüz eminim ama piskolojik kesin .. Bugün doktora gittik kas gevşetici verdi . Birde ben eşimi bacaklarımla çok sıkıştıyorum . Sendede varmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…