- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #10.301
kızlar i ktap var diodunuz ya vaginusmusu yenmek die yazarı kim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhaba.uzun zamandır bu forumda yazılanları takip ediyorum. henüz birkaç aylık evliyim ve eşimle ilişkiye girememiştik. denemiştik ama ben kasılınca bırakmıştık. sonra ben de burayı okudum, kendimi hazırladım ve oldu.. ama şöyle bir sorunum var, ilk ilişkiye girdiğimizde çok az kan geldi, peçeteye sürdükçe sadece, akan bir kan değil yani. ertesi gün tekrar denediğimizde aynı tarzda kan geldi. 1 hafta ara vermeye karar verdik. 1 hafta sonra tekrar kanama oldu. ayna yardımıyla baktığımda vajina girişimi kapatan bir et parçası görüyordum, birlikte olduktan sonra et parçasının yandan yırtılarak ortasında delik oluştuğunu gördüm. benim bildiğim o kızlık zarı olamaz, o kadar dışarıda bir şey değil, sadece kanama oldukça tedirgin oluyorum, onun dışında ağrı sızı çekmiyorum arkadaşlar, kafanız ne kadar rahat olursa, ne kadar korkmazsanız o kadar kolay oluyor inanın, ben ilk denediğimizde eyvah olmayacak çok acıyacak diye ağlamıştım, mecburen durmuştuk, birlikte olunca farkettim ki o gün o kadar korkmasaymışım kendi kendimi bu kadar sıkıntılı bir duruma sokmayacakmışım. Üstelik içerinin ne kadar geniş olduğunu anlayınca daha çok üzülüyor insan, ben daracık zannederken kocaman bir yer olduğunu öğrendim. darısı herkesin başına.
Ayy, inşallah, Allah isteyen herkese versin. Bana da versin. Babası da sevgilim olsun ve gözlerini de ondan alsın kızım :Saruboceq:
Ama her türlü alternatife de açığım yani Allah'ım, yeter ki sağlıklı olsun, bizim olsun opuyorumnanaktan
teşk ederm kızlar ya kitapçılarda bulabilrmiym yoksa sadece nettenmi temin edeiliyoruz
teşk ederm kızlar ya kitapçılarda bulabilrmiym yoksa sadece nettenmi temin edeiliyoruz
zehracım yumurtlama dönemini gecırıyo olmayasın akıntılar kasıkda batmalar felan?
sanırım bırakıcam dogum kontrol ilacını çok rahatsız ediyo beni :sinifsinif:korkuyorum bide nasıl dogurcam diye akannehir
Krizalit merhaba,
bu süreci yaşayan en deneyimli arkadaşlardan birisin o nedenle geçenlerde site ile paylaştığım durumum için senin de yorumunu rica ediyorum(
penis denemesi yaptık ve sadece baş kısmını alabildim.Daha çok almaya çalıştım ama bir noktadan sonra alamadım,sanki bir yere takılıyo gibi,canım acıdı.Halbuki iki parmağın hepsini alabiliyordum,penisi neden alamadım anlayamadım.Bu bile benim için güzel bir gelişme olsa da yine de neden böyle olduğunu merak ediyorum.Bir de üstte denedik,daha kolay geldi..Yardımlarınızı bekliyorum![]()
selam mutsuz umutsuzya anlayamadım..iki parmağın hepsini alabiliyorum,iki parmak zaten mum kalınlığında.
penis neden olmadı..bir bilen var mıdır?
selam mutsuz umutsuzya anlayamadım..iki parmağın hepsini alabiliyorum,iki parmak zaten mum kalınlığında.
penis neden olmadı..bir bilen var mıdır?
A.s canım evet bir yere gelip tıkanıyor aslında tıkanacak bir durum yok yüzde yüz eminim ama piskolojik kesin .. Bugün doktora gittik kas gevşetici verdi . Birde ben eşimi bacaklarımla çok sıkıştıyorum . Sendede varmı..
kas gevşetici ne verdi belki işe yarar?ismi ne canım?