• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam mutsuz umutsuz:( ya anlayamadım..iki parmağın hepsini alabiliyorum,iki parmak zaten mum kalınlığında.
penis neden olmadı..bir bilen var mıdır?

bnce p...sten korktugun için kasıyorsun cnm,sorun yne sende gevsek bırakmaya çlş mumu alablyrmuydun.penisi elinle sen grdrmeye çlş bn ble ilişkiyi gerceklerstrdgim halde ilk girişte zorlanıyurm pelvilk kaslarındn dolayı ucu grdktn sonra gerisi hmn gryr cnm

bnde kuiflex kullanıp ilişkiye grmeye çlşmştm vajilitken yapamamıştım en güzeli nefes egzersizi gerisi hikaye :sm_confused:

Doğrudur ama "Denize düşen yılana sarılır misali "her şey bizim için umut oluyor . İnşallah bunla olur dua edin . Şimdi kendimi olmaz diye şartlandırmak istemiyorum . Olacak inşallah...

Doğrudur ama "Denize düşen yılana sarılır misali "her şey bizim için umut oluyor . İnşallah bunla olur dua edin . Şimdi kendimi olmaz diye şartlandırmak istemiyorum . Olacak inşallah...

haklısın cnm inş.hep dua ediyorum inanın bir yandn derş çlışıyom bir yandn burada cvb yazmaya çlşyorum kndi çapımda.allah yrdımcnz olsun

Krizalit merhaba,
bu süreci yaşayan en deneyimli arkadaşlardan birisin o nedenle geçenlerde site ile paylaştığım durumum için senin de yorumunu rica ediyorum:((
penis denemesi yaptık ve sadece baş kısmını alabildim.Daha çok almaya çalıştım ama bir noktadan sonra alamadım,sanki bir yere takılıyo gibi,canım acıdı.Halbuki iki parmağın hepsini alabiliyordum,penisi neden alamadım anlayamadım.Bu bile benim için güzel bir gelişme olsa da yine de neden böyle olduğunu merak ediyorum.Bir de üstte denedik,daha kolay geldi..Yardımlarınızı bekliyorum:(

Fikirlerimi ciddiye aldığın için öncelikle teşekkür ederim..

Şöyle söyleyeyim, ben üç parmaktan sonra bile denememde zorlandım, ki çok rahat ileri geri yapabiliyordum egzersizlerde. Ama penis olmadı. Daha doğrusu oldu ama bir sor nasıl oldu.. Uzun zaman debelendik ama başından sonrasını alamıyordum, bir yerden sonra ilerlemiyor, zorluyor, yanma yapıyordu. Bir iki hafta daha parmak egzersizi yaptım ama sonra sonuç yine değişmedi. Ben de baktım artık bu böyle olmayacak, muma geçtim. Ve mumla iki egzersiz sonrası muradımıza erdik, ve bir daha sorun yaşamadık.

Evet dediğin gibi iki parmağın kalınlığı penisin kalınlığına yakın. Ama geometrileri farklı, daha doğrusu içeride kapladıkları yer farklı, sonra uzunlukları farklı.

Yüzmüş yüzmüş cidden kuyruğuna gelmişsin, istersen parmak egzersizi sonrası kendini muma biraz alıştır. Mumla yaptıktan sonra penis zaten çok kolay geliyor. Sonra nasıl rahat edecekseniz öyle dener, biraz o pozisyonda takılı kalırsınız. Sonra zamanla alışıyorsun zaten. Cidden az kalmış senin.

Benim tecrübelerime göre, mum çok önemli

kızlar benim adetim bugün bitti eşimle ilişkiye girdikten sonra kan geldi azıcık ilk ilişkiden sonra kan gelmemişti şimdi bu kan kızlık zarındanmı gelmiştir yoksa adetle ilgisi varmıdır yardım edindelikafadulden

günaydın,

burayı daha yeni keşfettim, ama canım sabah hemen buraya bir uğramak istedi. Buradaki paylaşım beni çok etkiledi ve rahatlattı.

Ben şimdiye kadar (yani bir buçuk haftadır) doktor kontrolü altında dillatörle çalıştım ama bende parmak egzersizi yapmak istiyorum, çünkü her ne kadar dillatör kullanabilsemde canımı çok acıtıyo, sanırım aşamaları gerektiği kadar uzun tutmadık ve her gün bir dillatör boyu atlayarak dört günde p...boyuna ulaştım ulaşmasına ama....dediğim gibi canım acıyarak ve bu yüzden nefret ediyorum dillatörlerden ve çalışmam gerektiğini düşündüğümde bile içim kasılıyo.
Siz parmak egzersizleri yaparken bir aşamayı iyice rahatca uyguladıktan sonramı sınıf geçiyorsunuz yoksa zarzor yaparakda bir sonraki aşamayamı geçiyorsunuz. Sanırım benim sorunum burda, sindire sindire atlamadım aşamaları, sanki peşimden biri kovalıyo gibi oldu, ben doktorun bir bildiği vardır diye müdahale etmedim ama şimdi farkındayım olayın.....hala acı çektiğim için aynı acıyı p....de de çekeceğimi düşünüyorum buda olumsuz etkiliyo beni.

Hipnoza ne diyorsunuz, aranızda hipnozla yenenler varmı?

gunaydın kızlar nasılsınız????????????????.. ellifes bence o adet kanıdır, boşalınca son kalanlar akmıstır. bahar07 senın adet gunun nezaman canım, benımkı bi 8-9gün sonra sanırsam... zehracım sen benı cok heycalandırıyosun ya hadı bakalım ıns. zemuszemus

günaydın,

burayı daha yeni keşfettim, ama canım sabah hemen buraya bir uğramak istedi. Buradaki paylaşım beni çok etkiledi ve rahatlattı.

Ben şimdiye kadar (yani bir buçuk haftadır) doktor kontrolü altında dillatörle çalıştım ama bende parmak egzersizi yapmak istiyorum, çünkü her ne kadar dillatör kullanabilsemde canımı çok acıtıyo, sanırım aşamaları gerektiği kadar uzun tutmadık ve her gün bir dillatör boyu atlayarak dört günde p...boyuna ulaştım ulaşmasına ama....dediğim gibi canım acıyarak ve bu yüzden nefret ediyorum dillatörlerden ve çalışmam gerektiğini düşündüğümde bile içim kasılıyo.
Siz parmak egzersizleri yaparken bir aşamayı iyice rahatca uyguladıktan sonramı sınıf geçiyorsunuz yoksa zarzor yaparakda bir sonraki aşamayamı geçiyorsunuz. Sanırım benim sorunum burda, sindire sindire atlamadım aşamaları, sanki peşimden biri kovalıyo gibi oldu, ben doktorun bir bildiği vardır diye müdahale etmedim ama şimdi farkındayım olayın.....hala acı çektiğim için aynı acıyı p....de de çekeceğimi düşünüyorum buda olumsuz etkiliyo beni.

Hipnoza ne diyorsunuz, aranızda hipnozla yenenler varmı?
evet canım normalde bir parmak tan başlanılıyo ilk önce boğumları artırarak sonrada parmakları 2 ve 3 yaparak egzersizler yapılıyor ama 2 ve 3 parmak zor olduğunda orda dilatör yada mum devreye girebilri en küçük boyda git geli rahat yaptıkdan sonra bir sonraki boya geçersen daha iyi olur dilatörle çalışmaktan hiç boş yere kasılma beynine kötü sinyaller gönderme sadece 1 aşamda rahat ettikten sonra 2 boya geçsen daha iyi olur belki biraz acıı azaltır normalde ben mum egzersizi yapmıştım belli bi yere gelen kdar acı olmadı hiç kendini kastığından da olabilir

kızlar ben geçen ay yarısına kadar aldım diye sevinçle buraya yazmıştım,p..si yarısına kadar almıştım git gel yaptık,ama orada biryerde tıkandı devam edememiştik,ardından hemen deneyelim dedik ama denemedik bir ay geçti,off yine ara verdik ve korkuyorum şimdi,keşke ardını bırakmasaydık:a015:

Back