• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende yasmin kullanıyorum canım
ama uzun süredir alıyorum ben yani evlenmeden 1 sene öncesinde felan başlamıştı doktorum yani önce hormon tedavsi için 6 ay diane kullandım sonra yasmine döndüm

bende evlenmeden 1 ay önce başlamıştım ama bıraktık bakalım inşallah bu vajiyi yenersem tekrar başlamayı düşünüyorum.en iyi korunma yöntemi o sanırım.

bende evlenmeden 1 ay önce başlamıştım ama bıraktık bakalım inşallah bu vajiyi yenersem tekrar başlamayı düşünüyorum.en iyi korunma yöntemi o sanırım.

neden bıraktın onu anlamadım?vaji olman kullanmaman diye bişey ifade etmezki hem ayrıca bi kullanıp bi kullanmamak olmaz öle dokrotuna söledinmi?

Adetİmİn 5. GnÜ İtsİİn egzersze aŞlıcam bİ parmak İ bogumdu en son ama hala korkularm var bİde mİllet İkde r sulu Şakalar yapıo hamİlemİsİn falan kaynanam laf sokuo Çocuk gİbİsİnden yanİ anlıcagın pek degŞİklİk yokkk

Amaaan, tipik kaynana işte. Çocuk ne zaman diye soran olursa "biz münasip gördüğümüz zaman" de kapat konuyu, sizden başka kimsenin üstüne vazife değil. Canını sıkmasınlar, gerekirse ver cevabını çekil kenara. Yoksa elâlemin derdi bitmez anacım, hamile kalırsın, bu sefer de "ay çocuk çok zor, keşke biraz daha bekleseydiniz" falan derler, birinci olur ikinciyi sormaya başlarlar. Bitmez bu. O yüzden insanları umursamamayı ve kibarca susturmayı bir yerde öğrenmek gerekiyor.

Ara verdiğin için biraz korkularının olması normal, ama egzersizlere başlayınca kendinden daha emin olacaksın.

NŞ CNM SAOL RHATLATIOSUN BENı ASLINDA BANA KALSA HAYATIMA BU KADAR KARIŞMASINA ıZıN VERMEZDıM AMA KOCAM BıRAZ ANNE AGIZLI DERLER YA ÖYLE OLDU ÖNCEDEN ÖLE DEıLDı ONLAR ÜYÜK HERŞEYı ıLıR FALAN DıODA ENDE CAHıL DEıLıM YAŞIM KÜÇÜK OLABıLıR ONA GÖRE AMA DAHA BıLGıLıYıM AZI ŞELERDE KENDı AŞINA AYAKTA DURMAK LAZIM EN ONU SUTURURUMDA HERŞEY ERKEKTE BıTıO SORUN OLUODU ŞıMDı BANA SÖLEME KENDN VER CEVABINI DıO EŞıMDE BAKALIM GEÇEN ZATEN DEDıM CANIMIZ EBEK STıO DıO YA CANIN ıSTıO DıE EBEKMı YAPICAM BENDE DOGUR Bı TANE ANNE SEVELM DEDıM YAŞI 46 ıSTESE DOGURUR:d:d:d

yooo arkadaslar beni doktora götürmek istemiyor kendisinin hic birseyi olmadigi halde doktora gidip koturol olmak istiyor ayda 1 kere mutlaka gider götürmedim zamanda surat asar bilmiyorum nasil atlatacagimbilmiyorumkismile
artik devreye esim girecek benim yapa bilcem birsey yokzemuszemus

Ha anladım, ona eşlik etmenizi istiyormuş. Bir mânin yoksa götür arkadaşım. Demek ki yaşlanma psikolojisine girmiş, sağlığı ile ilgili endişeleri var, götür içi rahat etsin. Sen de kendi işini eşinle hallet.

twetty26 tatlım hayırlısı olsun. hapla korunduğun dönemdesin şuan da. olsaydı belki daha kötü olurdu. hem ertelemiştik de diyorsun. inşallah ALLAH istediğin zamanda sağlıklı bir bebiş nasip eder..

NŞ CNM SAOL RHATLATIOSUN BENİ ASLINDA BANA KALSA HAYATIMA BU KADAR KARIŞMASINA İZİN VERMEZDİM AMA KOCAM BİRAZ ANNE AGIZLI DERLER YA ÖYLE OLDU ÖNCEDEN ÖLE DEİLDİ ONLAR ÜYÜK HERŞEYİ İLİR FALAN DİODA ENDE CAHİL DEİLİM YAŞIM KÜÇÜK OLABİLİR ONA GÖRE AMA DAHA BİLGİLİYİM AZI ŞELERDE KENDİ AŞINA AYAKTA DURMAK LAZIM EN ONU SUTURURUMDA HERŞEY ERKEKTE BİTİO SORUN OLUODU ŞİMDİ BANA SÖLEME KENDN VER CEVABINI DİO EŞİMDE BAKALIM GEÇEN ZATEN DEDİM CANIMIZ EBEK STİO DİO YA CANIN İSTİO DİE EBEKMİ YAPICAM BENDE DOGUR Bİ TANE ANNE SEVELM DEDİM YAŞI 46 İSTESE DOGURUR:d:d:d

Valla canım, bunu diyebiliyorsa bu iyi bir şey. Demek ki annesinin yanlışlarının o da farkında, ama kendisi bir şey diyemiyor. Olabilir, belki bizim annemiz olsa biz de "anne böyle yapma" diyemezdik.

Bazı adamlar var, tam ana kuzusu, anneleri bâriz haksızlık yapsa bile onu haklı görüyorlar körü körüne, eşlerini suçluyorlar. Allahtan seninki öyle değilmiş, yoksa inan kaynanan seni durduk yere evire çevire dövse sana "sen hak etmişsindir" derdi. O yüzden kaynanan cidden sinirlerini bozacak bir şey yaparsa saygı çerçevesinde ver cevabını canım, yaşın küçük olabilir ama elbette cahil değilsin, evlenmiş, bir yuva sorumluluğu almışsın, o öyle her şeye karışmasa eminim sen evini daha güzel idare edeceksin.

Yaşı da çok gençmiş ha, acele etmesin. Benim garip anam 55 oldu, kızı daha okulunu bitirmedi, bırak evlenmeyi.

Ayrıca katılıyorum, çok meraklıysa da kendisi doğursun bi tane, onunla oyalansın seni rahat bıraksın :roflol:

twetty,bn senin bebek istemediğini sanıyordum,neyse üzülme belkide böylesi hyrlıdır

yahuuu arkadaşlar bebeği kim istemez allah aşkınıza istemez olurmuyum biz sadece şu illetten tam anlamıyla kurtulup ayrıca biraz daha bilinçli hazırlıklı olmak istiyoduk o kadar ama şuan olsaydı zülmezdim yani sakıncasıda yoktu şahsen..ama kısmet değilmiş ilerleyen zamanlarda inşallah hayırlısı..

Ha anladım, ona eşlik etmenizi istiyormuş. Bir mânin yoksa götür arkadaşım. Demek ki yaşlanma psikolojisine girmiş, sağlığı ile ilgili endişeleri var, götür içi rahat etsin. Sen de kendi işini eşinle hallet.

Sorun götürmek deyil ama benim terminimle ayni saat bakalim artik baska zaman götürürüm napiyim esime derim esim konussun

Sorun götürmek deyil ama benim terminimle ayni saat bakalim artik baska zaman götürürüm napiyim esime derim esim konussun

Tabi canım, onunki acil değil sonuçta, biraz anlayış göstersin, nasılsa başka şekilde de halledebilirsiniz.

Siz de umarım doktor gözetiminde bir an önce yenersiniz bunu.

Ayy, hadi inşallah ya. Valla ben bile heyecan yaptım gamyoncuiremsu

cnm çok mu üzerine düşüyrum bu belirtilrin bilmiyorum ama umut işte,az önce bembeyaz yapışkansız akıntı geldi su gibi dgl nasıl anlatsam yumurtanın beyazı gbi(kızlar kusura bkmayın iğrenç şeyler ama belki bileninz vardır dye)sol kasıgımda batmalar oluyr,dua edin

yahuuu arkadaşlar bebeği kim istemez allah aşkınıza istemez olurmuyum biz sadece şu illetten tam anlamıyla kurtulup ayrıca biraz daha bilinçli hazırlıklı olmak istiyoduk o kadar ama şuan olsaydı zülmezdim yani sakıncasıda yoktu şahsen..ama kısmet değilmiş ilerleyen zamanlarda inşallah hayırlısı..

inş. cnm :Saruboceq:

cnm çok mu üzerine düşüyrum bu belirtilrin bilmiyorum ama umut işte,az önce bembeyaz yapışkansız akıntı geldi su gibi dgl nasıl anlatsam yumurtanın beyazı gbi(kızlar kusura bkmayın iğrenç şeyler ama belki bileninz vardır dye)sol kasıgımda batmalar oluyr,dua edin

Ama üstüne düşmen normal. Hamile kalmayı çok istiyorsun ve kendinde birtakım belirtiler görmüşsün. Tabi ki heyecanlanacaksın ama -bu seferlik- olumsuz sonuç alabileceğini de aklından hiç çıkarma, vücut bazen bizi şaşırtabiliyor.

18 yaşımdayken, bırak cinsel ilişkiyi, daha bir erkekle öpüşmemişken bile, ve hâttâ erkek arkadaşım bile yokken "psikolojik gebelik" yaşadım. Her türlü belirtiyi göstermek bir zaten yana, karnım bile biraz şişti. Doktorlar doğum kontrol hapı ile müdahale ettiler de birkaç aya düzeldim.

Ama senin belirtilerinin gerçek gebelik belirtileri olmasını inan çok istiyorum. ınşallah hamilesindir, ya da değilsen bile en yakın zamanda hamile kalırsın. :Saruboceq:

Back