NŞ CNM SAOL RHATLATIOSUN BENİ ASLINDA BANA KALSA HAYATIMA BU KADAR KARIŞMASINA İZİN VERMEZDİM AMA KOCAM BİRAZ ANNE AGIZLI DERLER YA ÖYLE OLDU ÖNCEDEN ÖLE DEİLDİ ONLAR ÜYÜK HERŞEYİ İLİR FALAN DİODA ENDE CAHİL DEİLİM YAŞIM KÜÇÜK OLABİLİR ONA GÖRE AMA DAHA BİLGİLİYİM AZI ŞELERDE KENDİ AŞINA AYAKTA DURMAK LAZIM EN ONU SUTURURUMDA HERŞEY ERKEKTE BİTİO SORUN OLUODU ŞİMDİ BANA SÖLEME KENDN VER CEVABINI DİO EŞİMDE BAKALIM GEÇEN ZATEN DEDİM CANIMIZ EBEK STİO DİO YA CANIN İSTİO DİE EBEKMİ YAPICAM BENDE DOGUR Bİ TANE ANNE SEVELM DEDİM YAŞI 46 İSTESE DOGURUR:d:d:d
Valla canım, bunu diyebiliyorsa bu iyi bir şey. Demek ki annesinin yanlışlarının o da farkında, ama kendisi bir şey diyemiyor. Olabilir, belki bizim annemiz olsa biz de "anne böyle yapma" diyemezdik.
Bazı adamlar var, tam ana kuzusu, anneleri bâriz haksızlık yapsa bile onu haklı görüyorlar körü körüne, eşlerini suçluyorlar. Allahtan seninki öyle değilmiş, yoksa inan kaynanan seni durduk yere evire çevire dövse sana "sen hak etmişsindir" derdi. O yüzden kaynanan cidden sinirlerini bozacak bir şey yaparsa saygı çerçevesinde ver cevabını canım, yaşın küçük olabilir ama elbette cahil değilsin, evlenmiş, bir yuva sorumluluğu almışsın, o öyle her şeye karışmasa eminim sen evini daha güzel idare edeceksin.
Yaşı da çok gençmiş ha, acele etmesin. Benim garip anam 55 oldu, kızı daha okulunu bitirmedi, bırak evlenmeyi.
Ayrıca katılıyorum, çok meraklıysa da kendisi doğursun bi tane, onunla oyalansın seni rahat bıraksın :roflol: