• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

krızalıt sen cok yaşa emi kaydirigubbakcemile3

Ama cidden varmış öyle bir şey, doktor söyledi. Bebekleri çok severim de vücudum o zaman neden öyle bir şeye ihtiyaç duydu da kendi kendine takıldı öyle ben de bilmiyorum :roflol:

Bir de ilaçlarla âdet olduktan sonra depresyona girmiştim resmen, hayatımın en garip dönemlerinden biriydi.

ya bende esimle nısanlıyken yakınlasmıstık ama ıc camasırım bıle gıyınıktı bı bakdım 2 ay adet olmadım kafayı yıyordum hamılemıyım acaba dıye kaydirigubbakcemile3 cahillik işte... nerden bılebılırdım evlendıkten sonra vaji olacagımı kaydirigubbakcemile3 . sonra dr. gıttım banada hap verdı de öyle oldu adet :roflol:

Ama üstüne düşmen normal. Hamile kalmayı çok istiyorsun ve kendinde birtakım belirtiler görmüşsün. Tabi ki heyecanlanacaksın ama -bu seferlik- olumsuz sonuç alabileceğini de aklından hiç çıkarma, vücut bazen bizi şaşırtabiliyor.

18 yaşımdayken, bırak cinsel ilişkiyi, daha bir erkekle öpüşmemişken bile, ve hâttâ erkek arkadaşım bile yokken "psikolojik gebelik" yaşadım. Her türlü belirtiyi göstermek bir zaten yana, karnım bile biraz şişti. Doktorlar doğum kontrol hapı ile müdahale ettiler de birkaç aya düzeldim.

Ama senin belirtilerinin gerçek gebelik belirtileri olmasını inan çok istiyorum. İnşallah hamilesindir, ya da değilsen bile en yakın zamanda hamile kalırsın. :Saruboceq:

kizlar bende de birkez oldu hatta ben bayilmistim hastanelik olmustum..
doktor cok kafamataktim icin hamilelik pikolijisine girdigimi söylemisti
ama insallah sen hamiledirsin

Ama üstüne düşmen normal. Hamile kalmayı çok istiyorsun ve kendinde birtakım belirtiler görmüşsün. Tabi ki heyecanlanacaksın ama -bu seferlik- olumsuz sonuç alabileceğini de aklından hiç çıkarma, vücut bazen bizi şaşırtabiliyor.

18 yaşımdayken, bırak cinsel ilişkiyi, daha bir erkekle öpüşmemişken bile, ve hâttâ erkek arkadaşım bile yokken "psikolojik gebelik" yaşadım. Her türlü belirtiyi göstermek bir zaten yana, karnım bile biraz şişti. Doktorlar doğum kontrol hapı ile müdahale ettiler de birkaç aya düzeldim.

Ama senin belirtilerinin gerçek gebelik belirtileri olmasını inan çok istiyorum. İnşallah hamilesindir, ya da değilsen bile en yakın zamanda hamile kalırsın. :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Doğru canım ya varmış böyle bişey duymuştum.inş seninde gerçek olur..a.s.

ya bende esimle nısanlıyken yakınlasmıstık ama ıc camasırım bıle gıyınıktı bı bakdım 2 ay adet olmadım kafayı yıyordum hamılemıyım acaba dıye kaydirigubbakcemile3 cahillik işte... nerden bılebılırdım evlendıkten sonra vaji olacagımı kaydirigubbakcemile3 . sonra dr. gıttım banada hap verdı de öyle oldu adet :roflol:

Ben de aylarca âdet olmadığım halde fazla sallamamıştım, o daha beter cahillik. Hâlbuki ne kadar önemli bir konu kadınlar için. Çünkü üreme sistemindeki birçok sorunun göstergesidir düzensiz âdet. Nasıl olduysa anneme söylemiştim anne böyle böyle diye, ne kadar kızmıştı bana "ben de seni bilinçli bir kız zannederdim, böyle bir şeyi nasıl önemsemezsin" diye. O da kistten falan korkmuştu, yaptırmadığımız tahlil kalmadı, Allahtan öyle bir şey de çıkmadı :Saruboceq:

ben dogumkontrol hapıyla korundum vajı oldugum halde.. sonra ekimde bıraktım hapı .. aralıkda vajiyi yendim. hala duzensız adet oluyorum hatta bıraktıkdan sonra 2ay olmamıstım bılıyosunuz. sonrada 25ocakda oldum bırde 21subatta en son. bu ay nezaman olur bılmıyorum.. kafasına gore gelıyo ıste. gerçi ıns olmam :))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Doğru canım ya varmış böyle bişey duymuştum.inş seninde gerçek olur..a.s.

Ayy, inşallah, Allah isteyen herkese versin. Bana da versin. Babası da sevgilim olsun ve gözlerini de ondan alsın kızım :Saruboceq:

Ama her türlü alternatife de açığım yani Allah'ım, yeter ki sağlıklı olsun, bizim olsun opuyorumnanaktan

bende cooooook kızım olmasını ıstıyorum. turkıyede yanlızım arkadaş olur yanımda. ama ıcımden bı ses oglun olcak dıyor. hayırlısı

Valla canım, bunu diyebiliyorsa bu iyi bir şey. Demek ki annesinin yanlışlarının o da farkında, ama kendisi bir şey diyemiyor. Olabilir, belki bizim annemiz olsa biz de "anne böyle yapma" diyemezdik.

Bazı adamlar var, tam ana kuzusu, anneleri bâriz haksızlık yapsa bile onu haklı görüyorlar körü körüne, eşlerini suçluyorlar. Allahtan seninki öyle değilmiş, yoksa inan kaynanan seni durduk yere evire çevire dövse sana "sen hak etmişsindir" derdi. O yüzden kaynanan cidden sinirlerini bozacak bir şey yaparsa saygı çerçevesinde ver cevabını canım, yaşın küçük olabilir ama elbette cahil değilsin, evlenmiş, bir yuva sorumluluğu almışsın, o öyle her şeye karışmasa eminim sen evini daha güzel idare edeceksin.

Yaşı da çok gençmiş ha, acele etmesin. Benim garip anam 55 oldu, kızı daha okulunu bitirmedi, bırak evlenmeyi.

Ayrıca katılıyorum, çok meraklıysa da kendisi doğursun bi tane, onunla oyalansın seni rahat bıraksın :roflol:
inan önceden suçsuzken bile annesi haklıydı şimdi böle dio:enbuyukkk:

herkese merhaba.uzun zamandır bu forumda yazılanları takip ediyorum. henüz birkaç aylık evliyim ve eşimle ilişkiye girememiştik. denemiştik ama ben kasılınca bırakmıştık. sonra ben de burayı okudum, kendimi hazırladım ve oldu.. ama şöyle bir sorunum var, ilk ilişkiye girdiğimizde çok az kan geldi, peçeteye sürdükçe sadece, akan bir kan değil yani. ertesi gün tekrar denediğimizde aynı tarzda kan geldi. 1 hafta ara vermeye karar verdik. 1 hafta sonra tekrar kanama oldu. ayna yardımıyla baktığımda vajina girişimi kapatan bir et parçası görüyordum, birlikte olduktan sonra et parçasının yandan yırtılarak ortasında delik oluştuğunu gördüm. benim bildiğim o kızlık zarı olamaz, o kadar dışarıda bir şey değil, sadece kanama oldukça tedirgin oluyorum, onun dışında ağrı sızı çekmiyorum arkadaşlar, kafanız ne kadar rahat olursa, ne kadar korkmazsanız o kadar kolay oluyor inanın, ben ilk denediğimizde eyvah olmayacak çok acıyacak diye ağlamıştım, mecburen durmuştuk, birlikte olunca farkettim ki o gün o kadar korkmasaymışım kendi kendimi bu kadar sıkıntılı bir duruma sokmayacakmışım. Üstelik içerinin ne kadar geniş olduğunu anlayınca daha çok üzülüyor insan, ben daracık zannederken kocaman bir yer olduğunu öğrendim. darısı herkesin başına.

Back