- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #10.341
kızlar inş ya hepimiz kurtuluruz şu vagiden bende ebek stio artık ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar inş ya hepimiz kurtuluruz şu vagiden bende ebek stio artık ya
arkadasım yazımı okumussundur bende ümütsiz vakaydım ama bugune şükür sen egzarsizlerini yapmadan öncelegene ılık su doldur ve 15 dakka otur içinde sonra kulagıta tak kulaklık son ses müzik ac ve egzrsizlerine basla sarkı söleyerek eminim işe yarıyacak bak ben 5 gün egzersiz yaptım sadece 2 gün ara verdim veee sonuc mükemmel hadi arkadasım dediklerimi dene yine yardımcı olurum sana istersenSlm arkadaşlar ya ben hala yapamıorum.ne kadar korkak bir insanım anlamadım gitti.Üye olduğumdan beri yerinde benim gibi sayan hiç kimse yok.Herkes başardı yada başarmaya çok yakın bir yerde. Deliricm artıkk.Tek parmağımı bile sokamıorm.Ne yapacağımı bilemiyorum.Gerçekten bütün umutlarım tükeniyor.Kendimi işe yaramaz bir insan gibi hisstmeye başladım.Benim annem bir melek dizisinde yeni evlnenlerde yapamamıştı.Gerçi onlarınki farklı ama.Annesi kuşlar börtüböcekelr herkes yapıyor bir bizimkiler yapamıyor demişti.O psikolojideyim bende şu anda...Çok çaresizimmmm...
Slm arkadaşlar ya ben hala yapamıorum.ne kadar korkak bir insanım anlamadım gitti.Üye olduğumdan beri yerinde benim gibi sayan hiç kimse yok.Herkes başardı yada başarmaya çok yakın bir yerde. Deliricm artıkk.Tek parmağımı bile sokamıorm.Ne yapacağımı bilemiyorum.Gerçekten bütün umutlarım tükeniyor.Kendimi işe yaramaz bir insan gibi hisstmeye başladım.Benim annem bir melek dizisinde yeni evlnenlerde yapamamıştı.Gerçi onlarınki farklı ama.Annesi kuşlar börtüböcekelr herkes yapıyor bir bizimkiler yapamıyor demişti.O psikolojideyim bende şu anda...Çok çaresizimmmm...
Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben hiç iyi değilim...
Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben hiç iyi değilim...
Bu vaji ilk defa beni bu kadar bunalttı arkadaşlar ya
Bir de okuldan gelirken araba çarptı bana iyiyim çok şükür ama psikolojisi yetti![]()
Bir de okuldan gelirken araba çarptı bana iyiyim çok şükür ama psikolojisi yetti![]()