- 14 Kasım 2017
- 924
- 818
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #267.521
Özelden yazdım Bi bakar mısınızHer pozisyonda kasıyor insan kendini. Ben altta olan pozisyon sayesinde yendim. Eşine izin ver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelden yazdım Bi bakar mısınızHer pozisyonda kasıyor insan kendini. Ben altta olan pozisyon sayesinde yendim. Eşine izin ver
Vajinismuslu biri olarak altta olmamalısınız pozisyon yanlış. Siz üste eşinizin kucagına oturun. Penisi alttan kavra kontrol sende olsun ki kaygılanma. Sonra penisi vajina girişine yerleştir burnundan derin nefes al verirken otur. Nefes verirken birazda ıkınmaya çalışırsan oranın nasıl açıldığını ve penisi vakumladığını göreceksin. Bi anda tamamını almak zorunda değilsin, sızı hissettiğin anda çekme nefes alıp vermeye devam et böyle böyle oturmaya devam et. Bunu düzenli sık sık yapın inşallah yenersinBen şunu merak ediyorum yapanlara başaranlara en çok da bu sorum. Ben dilatörlerde tamammım tek sorunum eşle olmaması kendimi ona bırakamaamam. Hangi pozisyonu önerirsiniz. Kendimi kapatmayacağım kasmayacağım hangi pozisyon olmalı bunu yenmem için lütfen acil. Cevap verin bana artık bitirmek. İstiyorum bunu
Ya hiç oturarak denememiştim ben hep altta denedik. Herkes öle dedi altta olursan daha rajihat girer diye. Ben de altı hep yapamadım bacaklarımı kapatıp eşime izin vermıyorum Bi anda yapar canım yanar diye kaçıyorum. Bu oturarak yapmayı deneyim. Ay ümitlendim hadi inşallhVajinismuslu biri olarak altta olmamalısınız pozisyon yanlış. Siz üste eşinizin kucagına oturun. Penisi alttan kavra kontrol sende olsun ki kaygılanma. Sonra penisi vajina girişine yerleştir burnundan derin nefes al verirken otur. Nefes verirken birazda ıkınmaya çalışırsan oranın nasıl açıldığını ve penisi vakumladığını göreceksin. Bi anda tamamını almak zorunda değilsin, sızı hissettiğin anda çekme nefes alıp vermeye devam et böyle böyle oturmaya devam et. Bunu düzenli sık sık yapın inşallah yenersin![]()
Merhaba hoş geldin.Kızlar selam.. 3 yıllık vajinismus geçmişinden sonra tam bu illeti yenmeye çalışırken hamile kalıp 9 ay hamilelik normal doğum ve 10 aylık bebeğimle olan süreçlerden sonra tekrardan aranıza döndümkimler var acaba eskilerden? liste açıldı karşıma ilk orada yokum beni ekleyin lütfen
Tiniminimavihanim
![]()
Kişiden kişiye değişir tabikide bu durum ama ben vajinismusu yendikten 4-5 ilişki sonrası hiç acı hissetmedim.Kızlar yenenlere sormak istiyorum, ilişkide penis girdikten sonra oluşan acı ne kadar devam etti? Burada ilk girişten sonra acının üzerine gittikçe yok olduğunu söyleyen arkadaşlar vardı? Bendemi anormallik var o acıyı nasıl kontrol edebilirim? Acı dediğim şey aslında kas kasılması biliyorum kendimi sıkmamaya çalışıyorum, yeterli ıslaklık kayganlaştırıcıyla ilişkiye girdiğimiz halde acı oluyor ne zaman geçer bu?
Ay sevindimKişiden kişiye değişir tabikide bu durum ama ben vajinismusu yendikten 4-5 ilişki sonrası hiç acı hissetmedim.
Hiç kaygılanmayın. Mutlu olmaya bakın. Acıyı unutun :)Ay sevindimsanki hicbir zaman geçmeyecek gibi insanı kaygılandırıyor sanırım alışmakla ilgili
Bende senin gibiydim acısız ilişkiye girebilecek miyim diye çok kafama takardım. Çok korkardım ilişkiden o acıdan eşime yetersiz gelmekten. Geçen yıl bu zamanlar dilatör set aldım başardım üstüne gittim tüm boyları yaptıktan sonra. Eşim altta ben üstte olacak şekilde yapmaya çalıştım ilk canım yandı baktım ben kendimi hala kasıyorum sonra derin nefes alarak tekrar denedim acı var ama biliyorum hala kendimi sıkıyorum ve olmuyor pes etmedim devam ettim ıkınarak yavaş yavaş kendimi ilerletmeye başardım ve bi baktım ki orada duvar yok acı yok hepsini içime almayı başardım ve en önemlisi de gel git yaparken asla acı yaşamamam ve sürekli bu şekilde yapmaya çalıştım şimdi çok rahatım ve isteğim pozisyonda deniyorum. Sende korkma ve kendini rahat bırak acı hissini sil aklından acı duyduğun an vazgeçme dur kendini sıkmadan ıkınarak bırak ve gerçekten olacak kafamız ve bedenimizi rahat bırakırsak olur.Kızlar yenenlere sormak istiyorum, ilişkide penis girdikten sonra oluşan acı ne kadar devam etti? Burada ilk girişten sonra acının üzerine gittikçe yok olduğunu söyleyen arkadaşlar vardı? Bendemi anormallik var o acıyı nasıl kontrol edebilirim? Acı dediğim şey aslında kas kasılması biliyorum kendimi sıkmamaya çalışıyorum, yeterli ıslaklık kayganlaştırıcıyla ilişkiye girdiğimiz halde acı oluyor ne zaman geçer bu?
Evet ıkınmak almayı çok kolaylaştırıyor ben istemsiz kendimi kasıyormuyum bilmiyorum kaslarımı alıştıramadım belkide henüz.. git gelde zorlanıyorum tam ilişki olmuyor çünkü acı çekiyorum..ilk ilişkinden itibaren ağrı olmadımı hiçBende senin gibiydim acısız ilişkiye girebilecek miyim diye çok kafama takardım. Çok korkardım ilişkiden o acıdan eşime yetersiz gelmekten. Geçen yıl bu zamanlar dilatör set aldım başardım üstüne gittim tüm boyları yaptıktan sonra. Eşim altta ben üstte olacak şekilde yapmaya çalıştım ilk canım yandı baktım ben kendimi hala kasıyorum sonra derin nefes alarak tekrar denedim acı var ama biliyorum hala kendimi sıkıyorum ve olmuyor pes etmedim devam ettim ıkınarak yavaş yavaş kendimi ilerletmeye başardım ve bi baktım ki orada duvar yok acı yok hepsini içime almayı başardım ve en önemlisi de gel git yaparken asla acı yaşamamam ve sürekli bu şekilde yapmaya çalıştım şimdi çok rahatım ve isteğim pozisyonda deniyorum. Sende korkma ve kendini rahat bırak acı hissini sil aklından acı duyduğun an vazgeçme dur kendini sıkmadan ıkınarak bırak ve gerçekten olacak kafamız ve bedenimizi rahat bırakırsak olur.
Evet ıkınmak almayı çok kolaylaştırıyor ben istemsiz kendimi kasıyormuyum bilmiyorum kaslarımı alıştıramadım belkide henüz.. git gelde zorlanıyorum tam ilişki olmuyor çünkü acı çekiyorum..ilk ilişkinden itibaren ağrı olmadımı hiç
Bu arada sadece bebek yağı kullandım hem kendime hem eşime sonradan gerek kalmıyor alışıyorsunBen onun üstünde oturuyom kontrollü elime alıyorum acı verdiği noktada duruyorum çıkmadım içinden az da olsa o noktaya gelmiş. Devam etmek için nefes kontrolü ve acı diye bişey yok diyip kendime inanıyorum ıkınınva giriyor ya kendini rahat bırak girsin acı yok ilerisinde kan yok benden kan da gelmedi bu arada
O acıyı henüz kontrol edemiyorum ya da kaslarım alışmadı..ya da kişiden kişiyemi değişiyor vajinanın darlığı vs.. bende de kanama olmadı, pelvik taban kontrolü yapabildiğimiz için veya zar esnekliğiyle alakalı olduğundan olabilir diye düşünüyorum, hani zorlanmadan alıyoruz. Psikoloğum bebek yağı önermemişti ph'ını bozuyor vajinanın, eczaneden alıyorum kayganlaştırıcıyı, arada malum markaları alıyorum birdeBen onun üstünde oturuyom kontrollü elime alıyorum acı verdiği noktada duruyorum çıkmadım içinden az da olsa o noktaya gelmiş. Devam etmek için nefes kontrolü ve acı diye bişey yok diyip kendime inanıyorum ıkınınva giriyor ya kendini rahat bırak girsin acı yok ilerisinde kan yok benden kan da gelmedi bu
Bu arada sadece bebek yağı kullandım hem kendime hem eşime sonradan gerek kalmıyor alılıyorsunBen onun üstünde oturuyom kontrollü elime alıyorum acı verdiği noktada duruyorum çıkmadım içinden az da olsa o noktaya gelmiş. Devam etmek için nefes kontrolü ve acı diye bişey yok diyip kendime inanıyorum ıkınınva giriyor ya kendini rahat bırak girsin acı yok ilerisinde kan yok benden kan da gelmedi bu arada
Oy sağlıkla gelsin inşallah, tesekkur ederimCanım be bebe yağını ilk dönemler kullandım rrahat girsin acı duymıyım diye. Korkma bişey olmaz ikinciye hamileyim şimdi yeterki sen kendine inan güven olurDuam seninle
Çok teşekkür ederim canım. Rabbim sanada yakın zamanda nasip etsin inşallahOy sağlıkla gelsin inşallah, tesekkur ederim![]()