• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

1 hafta sonra felan başladı canım
yaa kesin hamileyimdir diyemiyorum çünkü bende migrende var atakları başladığı zaman böle sebepler olabiliyodu ama farklı olan sürekli bişey isteme özellikle aynı şeyleri yemek ihtiyacı duymak beni düşündüren olay

neyse bakalım 3:30 gibi çıkcak inşallah görcez neyin ne olduğunu[/

tatlım biz çocuk için uğraşıyoruz ama ....
eğer varsa sevin bak oldu mu

size yetiyormu sadece emla yani tamamen uyuşuyor mu.. galiba aynı sorunla başbaşayız bendede uyuşma geçince yanma hatta kanama oluyor inan korkuyorum ama doktora gidemiyorum canım

evet yetiyo ama sonrası berbat yani.bende doktora gitmeye korkuyorum ama burdaki arkadaşlar gitmemi öneriyo.cesaret edip nasıl gidicem doktora onu bilmiyorum işte...

peki nasıl kullanıyorsun anlatabilirmisin birde sen ne aşamadaydın canım kusura bakma bazen karışıyor benim kafa

egzersizlerde eşimin 3 parmağına kadar yaptık bi kere ama kanama olduğu için bıraltık.ben kendim hiç yapamadım zaten hep eşimin sayesinde.baştan emlayı vaji girişine sürüyosun sonra parmağına alıp içeriye sürebildiğin yere kadar sürüyosun.kayganlıştırıcıyı eşim parmağına sürüyodu.böyle yani umarım hepimiz biran önce kurtuluruz bu hastalıktan...

merhaba arkadaslar yaaa persembe günü sabah doktara gitmem lazim ama kaynanam sorun cikartiyor onunla baska yere gitmemi istiyor napcam bilmiyorum:kızgın:

Ya eskısı gb gıremıorum dedım ya Şyerınden gryorum dıe evde olsa bÜtÜn gece gırerdm daha ıyı olurdu ama dedım ya ıŞyernde zor oluo fıkrlerıne ıhtıyacım vr aslında eŞımle Şımdı daha ıyıyız ama dedım ya o oldugunu zannedıo egzersz yapamıorum Şuan adet adetten Önce de yıne kaynvalıdem eŞım azı sorunlar oldu koptum egzersızden Şevkım kırıldı oysa bu sıteye ılk gırdıgıde Çok mutlu olmuŞ ınanmıŞtım rahatlıcagıma herneyse ıŞte emla alamadım daha cesaret edemıom sankı kesn uyuŞturuo dmı ya alıp denıcem ama Önce kafam dgılmalı mutlu hısetmelıyım sankı kendımıkı rahat olaym stres stresssssss yıprandım bıde ıŞ ev derken ama eŞım sankı daha ıyı son 15 gÜndÜr gÖzÜm degmesın enı anlamaya aŞladı sankıı

merhaba arkadaslar yaaa persembe günü sabah doktara gitmem lazim ama kaynanam sorun cikartiyor onunla baska yere gitmemi istiyor napcam bilmiyorum:kızgın:

Başka yer derken? Hocaya falan mı okutacakmış akannehir

Eşin ne diyor duruma bilmem ama onu bir şekilde ikna et ve doktora gidin, kaynana karışmasın bi zahmet :oklava:

AH CNM AH ŞU KAYNANALAR EN ÇOK ÇEKTİM BENİMKİDE SORUN ÇIKARMIŞTI EN ÖZEL DOKTORA GİTMEK İSEMİŞTİM ENDİSİ İSTEMEDİ ÖNCE KENDİNİN DEDGİ DOKTORA GİTTİM GÖNLÜNÜ YAPTIM Bİ İŞE YARAMADI SONRA İ ŞEKİLDE EŞİME SÖLEYİP KENDM GİTTİM İSTEDİGİM DOKTORA SENDE ÖLE YAP İSTERSEN :teselli:

Adetımın 5. GnÜ ıtsıın egzersze aŞlıcam bı parmak ı bogumdu en son ama hala korkularm var bıde mıllet ıkde r sulu Şakalar yapıo hamılemısın falan kaynanam laf sokuo Çocuk gıbısınden yanı anlıcagın pek degŞıklık yokkk

yooo arkadaslar beni doktora götürmek istemiyor kendisinin hic birseyi olmadigi halde doktora gidip koturol olmak istiyor ayda 1 kere mutlaka gider götürmedim zamanda surat asar bilmiyorum nasil atlatacagimbilmiyorumkismile
artik devreye esim girecek benim yapa bilcem birsey yokzemuszemus

evet ertelemiştik

hayır o yüzden değil olursa tabiki allahın verdiği bişi sonuçta ama bende migrende var normalde migrendede aynı belirtiler oluyodu şimdi insanlar böyle söyleyince ayrıca bended ebu belirtiler olunca korktum çünkü aynızamanda ben doğum kontrol hapı kullanıyorum yani kalmam çok küçükte olsa var ama eğer öyle bişey varsa haplarla çok normal bişey değil anlatabildiimi sakıncalı yani

hangi hapı kullanıyosun bende yasmin kullanıyodum ama bu vaji olayı olunca bıraktım şimdilik.

hangi hapı kullanıyosun bende yasmin kullanıyodum ama bu vaji olayı olunca bıraktım şimdilik.

bende yasmin kullanıyorum canım
ama uzun süredir alıyorum ben yani evlenmeden 1 sene öncesinde felan başlamıştı doktorum yani önce hormon tedavsi için 6 ay diane kullandım sonra yasmine döndüm

Back