- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.261
bende yasmin kullanıyorum canım
ama uzun süredir alıyorum ben yani evlenmeden 1 sene öncesinde felan başlamıştı doktorum yani önce hormon tedavsi için 6 ay diane kullandım sonra yasmine döndüm
bende evlenmeden 1 ay önce başlamıştım ama bıraktık bakalım inşallah bu vajiyi yenersem tekrar başlamayı düşünüyorum.en iyi korunma yöntemi o sanırım.
Adetİmİn 5. GnÜ İtsİİn egzersze aŞlıcam bİ parmak İ bogumdu en son ama hala korkularm var bİde mİllet İkde r sulu Şakalar yapıo hamİlemİsİn falan kaynanam laf sokuo Çocuk gİbİsİnden yanİ anlıcagın pek degŞİklİk yokkk
kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrr sonuç negatif mafoldumben
Şaşırdım. Demek ki hayırlısı böyleymiş. İnşallah anne baba adayı olarak kendinizi hazırladıktan sonra bilinçli şekilde hamile kalırsın canım, o zaman her şey daha iyi gelişir.
yooo arkadaslar beni doktora götürmek istemiyor kendisinin hic birseyi olmadigi halde doktora gidip koturol olmak istiyor ayda 1 kere mutlaka gider götürmedim zamanda surat asar bilmiyorum nasil atlatacagimbilmiyorumkismile
artik devreye esim girecek benim yapa bilcem birsey yokzemuszemus
hayır gidemiyorum maalesef korkudan.egzersizlere başladım zaten her yaptığımızda oluyo...
twetty26 tatlım hayırlısı olsun. hapla korunduğun dönemdesin şuan da. olsaydı belki daha kötü olurdu. hem ertelemiştik de diyorsun. inşallah ALLAH istediğin zamanda sağlıklı bir bebiş nasip eder..
NŞ CNM SAOL RHATLATIOSUN BENİ ASLINDA BANA KALSA HAYATIMA BU KADAR KARIŞMASINA İZİN VERMEZDİM AMA KOCAM BİRAZ ANNE AGIZLI DERLER YA ÖYLE OLDU ÖNCEDEN ÖLE DEİLDİ ONLAR ÜYÜK HERŞEYİ İLİR FALAN DİODA ENDE CAHİL DEİLİM YAŞIM KÜÇÜK OLABİLİR ONA GÖRE AMA DAHA BİLGİLİYİM AZI ŞELERDE KENDİ AŞINA AYAKTA DURMAK LAZIM EN ONU SUTURURUMDA HERŞEY ERKEKTE BİTİO SORUN OLUODU ŞİMDİ BANA SÖLEME KENDN VER CEVABINI DİO EŞİMDE BAKALIM GEÇEN ZATEN DEDİM CANIMIZ EBEK STİO DİO YA CANIN İSTİO DİE EBEKMİ YAPICAM BENDE DOGUR Bİ TANE ANNE SEVELM DEDİM YAŞI 46 İSTESE DOGURUR:d:d:d
twetty,bn senin bebek istemediğini sanıyordum,neyse üzülme belkide böylesi hyrlıdır
Ha anladım, ona eşlik etmenizi istiyormuş. Bir mânin yoksa götür arkadaşım. Demek ki yaşlanma psikolojisine girmiş, sağlığı ile ilgili endişeleri var, götür içi rahat etsin. Sen de kendi işini eşinle hallet.
Sorun götürmek deyil ama benim terminimle ayni saat bakalim artik baska zaman götürürüm napiyim esime derim esim konussun
Ayy, hadi inşallah ya. Valla ben bile heyecan yaptım gamyoncuiremsu
yahuuu arkadaşlar bebeği kim istemez allah aşkınıza istemez olurmuyum biz sadece şu illetten tam anlamıyla kurtulup ayrıca biraz daha bilinçli hazırlıklı olmak istiyoduk o kadar ama şuan olsaydı zülmezdim yani sakıncasıda yoktu şahsen..ama kısmet değilmiş ilerleyen zamanlarda inşallah hayırlısı..
cnm çok mu üzerine düşüyrum bu belirtilrin bilmiyorum ama umut işte,az önce bembeyaz yapışkansız akıntı geldi su gibi dgl nasıl anlatsam yumurtanın beyazı gbi(kızlar kusura bkmayın iğrenç şeyler ama belki bileninz vardır dye)sol kasıgımda batmalar oluyr,dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?