• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Teşekkür ederim canım sen ne kadar tatlı dillisin maşallah.İnşallah yeneceğiz ama biliyorsunuzki her geçen gün insanı yıpratıyor . Destek ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim tekrardan..a.s.

teşekkür ederim ve aynı zamanda rica ederim tatlım..
evet canımn her geçen gün yırandık ama ödülünü aldıktan sonra o günleri unutacaksın eminim..

kızlar sizi bilmiyorum ama ben feci durumdayım sabah kan testi verdim sonuç bekliyorum 3te çıkcak :uhm:

yaklaşık 1 haftadır baş dönmesi bulantı ve kusma yaşıyorum kusmazsam rahat edemiyorum ayrıca evde peynir yemekten peynir bırakmıyorum akşamları ve meyve isteiği var sürekli bende özellikle kivi muz...

bilmiyorum ama doğum yapanların çoğu suratıma bakınca hamilemisin diye cümle kuruyolar psikopata bağlamış durumdayım kan testi verdim bakalım saat 3ü bekliyorum...

kızlar sizi bilmiyorum ama ben feci durumdayım sabah kan testi verdim sonuç bekliyorum 3te çıkcak :uhm:

yaklaşık 1 haftadır baş dönmesi bulantı ve kusma yaşıyorum kusmazsam rahat edemiyorum ayrıca evde peynir yemekten peynir bırakmıyorum akşamları ve meyve isteiği var sürekli bende özellikle kivi muz...

bilmiyorum ama doğum yapanların çoğu suratıma bakınca hamilemisin diye cümle kuruyolar psikopata bağlamış durumdayım kan testi verdim bakalım saat 3ü bekliyorum...

Hayırlısı olsun...

Siz bebek fikrini ertelemiştiniz diye hatırlıyorum, o yüzden mi psikopata bağladın ki? :uhm:

Hayırlısı olsun...

Siz bebek fikrini ertelemiştiniz diye hatırlıyorum, o yüzden mi psikopata bağladın ki? :uhm:

evet ertelemiştik

hayır o yüzden değil olursa tabiki allahın verdiği bişi sonuçta ama bende migrende var normalde migrendede aynı belirtiler oluyodu şimdi insanlar böyle söyleyince ayrıca bended ebu belirtiler olunca korktum çünkü aynızamanda ben doğum kontrol hapı kullanıyorum yani kalmam çok küçükte olsa var ama eğer öyle bişey varsa haplarla çok normal bişey değil anlatabildiimi sakıncalı yani

kızlar şu ilişki sırasında acıma olayını unutmak ve zevk alabilmek için neler yapılabilir,bununla ilgili forumda konu varsa oraya yazacağım ama bulamadım..bizlerdense belki ilişkiyi vajinismus olmadan normal akışında başarmış bayanlar daha mı yardımcı olur acaba?yeni konu açma şansımız varsa sizce bunu hangi ana başlık altına açmalıyım?

evet ertelemiştik

hayır o yüzden değil olursa tabiki allahın verdiği bişi sonuçta ama bende migrende var normalde migrendede aynı belirtiler oluyodu şimdi insanlar böyle söyleyince ayrıca bended ebu belirtiler olunca korktum çünkü aynızamanda ben doğum kontrol hapı kullanıyorum yani kalmam çok küçükte olsa var ama eğer öyle bişey varsa haplarla çok normal bişey değil anlatabildiimi sakıncalı yani

hayırlısı tatlım ama belki de psikolojik bişeydir veya başka bir hastalığın belirtisidir.. adette gecikme var mı??
ayrıca korktum şimdi ya doğum kontrol hapı, hamilelik filan???
hayırlısı bakalım..

hayırlısı tatlım ama belki de psikolojik bişeydir veya başka bir hastalığın belirtisidir.. adette gecikme var mı??
ayrıca korktum şimdi ya doğum kontrol hapı, hamilelik filan???
hayırlısı bakalım..

yok canım ben hap la korunduğum için çok küçük ihtimal kalmam ama kalanda var tabi yani hapı içmediğin süre zarfı içinde ilişiki yaşayınca doktorlar bişey olmaz diyo ama kalan çok kişi var bildfiğim

işte beni korkutanda hap kullanıyorum bişey varsa çok sakıncalı o yüzden test yaptırdım bakalım bekliyorum şuan

evet ertelemiştik

Evet hatırladım, haplar ve migren hakkında konuşmuştuk..

Sonucu ben de merakla bekleyeceğim, Allah hayırlısını versin. Ama hap kullanırken hamile kalıp da nur topu gibi sağlıklı bir bebeği kucağına alan arkadaşım var, kızı şimdi 17 aylık falan. En doğrusunu tabi doktorun söyleyektir ama ille de sakıncalı olmak zorunda değil, kendini kötü hissetme demek istedim.buyrunnnnnnnnn

Evet hatırladım, haplar ve migren hakkında konuşmuştuk..

Sonucu ben de merakla bekleyeceğim, Allah hayırlısını versin. Ama hap kullanırken hamile kalıp da nur topu gibi sağlıklı bir bebeği kucağına alan arkadaşım var, kızı şimdi 17 aylık falan. En doğrusunu tabi doktorun söyleyektir ama ille de sakıncalı olmak zorunda değil, kendini kötü hissetme demek istedim.buyrunnnnnnnnn

hadi yaaa kalan arkadaşın varmı gerçekten? inanmıyorum yaa bak demekk kalınıyo

ayy bekliyorum bakalım aradım canım saat 3:30a doğru çıkcakmış bakalım offf ne zormuş yaaa

canmcm baş dönmelerin yada kusmalar bulantılar son adetinden nekadar zaman sonra başladı?

slm kizlar ben vajinismusu yendikten sonra egzersizleri biraktmistim. son zamanlarda sanirim yine kasmaya basladim. olmuyor sanirim. bazi sorunlarla ugrasiyordum. stres etkilemis olabilir mi? yoksa egzersizi erekn mi biraktim.
ne dersiniz?

canmcm baş dönmelerin yada kusmalar bulantılar son adetinden nekadar zaman sonra başladı?

1 hafta sonra felan başladı canım
yaa kesin hamileyimdir diyemiyorum çünkü bende migrende var atakları başladığı zaman böle sebepler olabiliyodu ama farklı olan sürekli bişey isteme özellikle aynı şeyleri yemek ihtiyacı duymak beni düşündüren olay

neyse bakalım 3:30 gibi çıkcak inşallah görcez neyin ne olduğunu

hadi yaaa kalan arkadaşın varmı gerçekten? inanmıyorum yaa bak demekk kalınıyo

ayy bekliyorum bakalım aradım canım saat 3:30a doğru çıkcakmış bakalım offf ne zormuş yaaa

Bildiğim kadarıyla hap en sağlam kontrol yöntemi, ama ender de olsa oluyormuş, ne yazık ki hiçbir yöntem %100 koruma sağlayamıyor. Daha doğrusu o bebek gelmek istiyorsa geliyor yani kaçarı yok, Allah'ın hediyesi işte.

Hâttâ benim annem de iki çocuktan sonra küçük kardeşime başka yöntemle korunurken hamile kaldı, öbür kardeşim de küçüktü, zor büyüdüler ama "iyi ki olmuş" diyor şimdi.

Hayırlısı olsun :Saruboceq:

eğer tatlım hamileysen de hayırlı olsun dicem nasıl olsa bebek olacak birgün değil mi?herşey gönlünüze göre olsun:nazar:

Bildiğim kadarıyla hap en sağlam kontrol yöntemi, ama ender de olsa oluyormuş, ne yazık ki hiçbir yöntem %100 koruma sağlayamıyor. Daha doğrusu o bebek gelmek istiyorsa geliyor yani kaçarı yok, Allah'ın hediyesi işte.

Hâttâ benim annem de iki çocuktan sonra küçük kardeşime başka yöntemle korunurken hamile kaldı, öbür kardeşim de küçüktü, zor büyüdüler ama "iyi ki olmuş" diyor şimdi.

Hayırlısı olsun :Saruboceq:

aynen öyle şuan hayırlısını istemekten başka düşünebileceğim şey yok herhalde...kesin sonucu çıkınca görücez bakalım..

Back