- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.241
1 hafta sonra felan başladı canım
yaa kesin hamileyimdir diyemiyorum çünkü bende migrende var atakları başladığı zaman böle sebepler olabiliyodu ama farklı olan sürekli bişey isteme özellikle aynı şeyleri yemek ihtiyacı duymak beni düşündüren olay
neyse bakalım 3:30 gibi çıkcak inşallah görcez neyin ne olduğunu[/
tatlım biz çocuk için uğraşıyoruz ama ....
eğer varsa sevin bak oldu mu
eğer tatlım hamileysen de hayırlı olsun dicem nasıl olsa bebek olacak birgün değil mi?herşey gönlünüze göre olsun
tabikide.....
zaten şuan o kadar olsun istiyorumki anlatamam..
hayırlısı bakalım
ınsalllah olur canım hihoyyyt
NEFESIMIIZI TUTUTUK BEKLIYORUZ ..SENDNE GELCEK HABERI:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inşallah bakalım
size yetiyormu sadece emla yani tamamen uyuşuyor mu.. galiba aynı sorunla başbaşayız bendede uyuşma geçince yanma hatta kanama oluyor inan korkuyorum ama doktora gidemiyorum canım
tatlım sen doktora gittin mi??
bi sebebi vardır bu kanamaların. sende ona göre tedavi olursun ve öyle başlarsın egzersizlere..
peki nasıl kullanıyorsun anlatabilirmisin birde sen ne aşamadaydın canım kusura bakma bazen karışıyor benim kafa
Iyyim iyi olmaya çalışıom cnm sen nasılsın cnm
merhaba arkadaslar yaaa persembe günü sabah doktara gitmem lazim ama kaynanam sorun cikartiyor onunla baska yere gitmemi istiyor napcam bilmiyorum
merhaba arkadaslar yaaa persembe günü sabah doktara gitmem lazim ama kaynanam sorun cikartiyor onunla baska yere gitmemi istiyor napcam bilmiyorum
evet ertelemiştik
hayır o yüzden değil olursa tabiki allahın verdiği bişi sonuçta ama bende migrende var normalde migrendede aynı belirtiler oluyodu şimdi insanlar böyle söyleyince ayrıca bended ebu belirtiler olunca korktum çünkü aynızamanda ben doğum kontrol hapı kullanıyorum yani kalmam çok küçükte olsa var ama eğer öyle bişey varsa haplarla çok normal bişey değil anlatabildiimi sakıncalı yani
hangi hapı kullanıyosun bende yasmin kullanıyodum ama bu vaji olayı olunca bıraktım şimdilik.
kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrr sonuç negatif mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?