- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #10.201
Arkadaşlar bu emla kremden aldım ama nasıl kullanıcam bilmiyorum o yüzden deneyemedim daha önce kullanan birisi yardımcı olabilirmi acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım gecen ay 25 oldum ..bu ay ne zamn bılmıyorum ama var daha ..bakalım brımızden ıhsallh guzel haber alırız :CüvCüv:bahar,şaziye kızlar güzel haberler verelim inş.bebiş haberleri catlıycm bklım sonuç ne olck daha var adete
canım egzersız yaparken kucuk bır nohut kadar alıyoruz ve suruyoruz parmagımızla bır kac dakka bekle ve uyusacak hafıf yanma olcaktır ck normal kısa sure sonra oda gecıyo..egerkı pe.. denmesınde kullanıcaksan mutlaka egzerszı yapman gerekıyor cunku kremı ıc kısma suruceksınArkadaşlar bu emla kremden aldım ama nasıl kullanıcam bilmiyorum o yüzden deneyemedim daha önce kullanan birisi yardımcı olabilirmi acaba?
evte kesınlıkle ıse yaıyor ..ben bızzat kendım emla kremle basardımgünaydın kızlar kaçtır diorum emla alıcam cesaret edmiom gerçekten uyuşturuyom?inanmak başarmanın yarısıdır derler ya...bende öle düşünüorummmm
kızlar,defalarca bu konuya cevap yazmaya çalıştım ama bi şekilde cevabım silindi,şimdi umarım yazabilirim..ben bu siteyi araştırmalarım sonucu buldum,aylardan ocaktı ve ben 5,5 aylık evliydim..ve vajinismus olduğumu düşünüyordum,eşimle birlikte olamıyordum,sadece penis başını içeri alabiliyordum,sonrası hep acı ve denemekten vazgeçme şeklindeydi..doktora gitmeye karar vermiştim bir de burayı okuyayım dedim..parmak egzersizleri özellikle ilgimi çekti ve eve gidip denesem ne kaybederim ki dedim..durex play isimli kayganlaştırıcıyı çok duymuştum,onunla daha rahat olur diye düşündüm ve evde eşim işten gelene kadar parmak egzersizlerini yaptım..bu tabi kişiden kişiye çok değişir kimi daha çabuk yapar kiminin ki günler sürer,benimki 1-2 saatimi aldı çünkü zaten penis başını alabiliyordum..parmak egzersiziyle anladım ki,vajina açısı içeri girdikten sonra hafif aşağı ve arkaya doğruymuş,biz eşimle penisi daha ortaya doğru yönlendirdiğimiz için hep bir duvara çarpma hissi alıyorduk ve acıyordu doğal olarak..sağlık mensubu olmama ve anatomi okumama rağmen bunu es geçmeme kızarak gece eşimle denedik ve oldu bu sefer..şimdi evliliğimde 7 ayı geride bıraktık ve artık birlikte olabiliyoruz..ancak şimdi de başka bir sorunum var,bununla ilgili başlık bulamadım,vajinismus sorununu yenenler belki daha yardımcı olabilir..
problem hala ilişki sırasında zevk alamamam..eşimle birlikteyken flört dönemimizde aldığım zevki alamıyorum,bunun vajinal orgazm denen şeye henüz alışamadığım için olduğunu düşünüyorum,bir de hala hafif acıma hissi oluyor,vajina ağzında ve bazı pozisyonlarda en derin kısımlarda(penis başının denk geldiği yerde-bazen kuyruk sokumu hizasında)..buna zamanla alışacağımı düşünüyorum,sebebi psikolojik gibi geliyor,bu durumla karşılaşan var mı acaba?
kızlar,defalarca bu konuya cevap yazmaya çalıştım ama bi şekilde cevabım silindi,şimdi umarım yazabilirim..ben bu siteyi araştırmalarım sonucu buldum,aylardan ocaktı ve ben 5,5 aylık evliydim..ve vajinismus olduğumu düşünüyordum,eşimle birlikte olamıyordum,sadece penis başını içeri alabiliyordum,sonrası hep acı ve denemekten vazgeçme şeklindeydi..doktora gitmeye karar vermiştim bir de burayı okuyayım dedim..parmak egzersizleri özellikle ilgimi çekti ve eve gidip denesem ne kaybederim ki dedim..durex play isimli kayganlaştırıcıyı çok duymuştum,onunla daha rahat olur diye düşündüm ve evde eşim işten gelene kadar parmak egzersizlerini yaptım..bu tabi kişiden kişiye çok değişir kimi daha çabuk yapar kiminin ki günler sürer,benimki 1-2 saatimi aldı çünkü zaten penis başını alabiliyordum..parmak egzersiziyle anladım ki,vajina açısı içeri girdikten sonra hafif aşağı ve arkaya doğruymuş,biz eşimle penisi daha ortaya doğru yönlendirdiğimiz için hep bir duvara çarpma hissi alıyorduk ve acıyordu doğal olarak..sağlık mensubu olmama ve anatomi okumama rağmen bunu es geçmeme kızarak gece eşimle denedik ve oldu bu sefer..şimdi evliliğimde 7 ayı geride bıraktık ve artık birlikte olabiliyoruz..ancak şimdi de başka bir sorunum var,bununla ilgili başlık bulamadım,vajinismus sorununu yenenler belki daha yardımcı olabilir..
problem hala ilişki sırasında zevk alamamam..eşimle birlikteyken flört dönemimizde aldığım zevki alamıyorum,bunun vajinal orgazm denen şeye henüz alışamadığım için olduğunu düşünüyorum,bir de hala hafif acıma hissi oluyor,vajina ağzında ve bazı pozisyonlarda en derin kısımlarda(penis başının denk geldiği yerde-bazen kuyruk sokumu hizasında)..buna zamanla alışacağımı düşünüyorum,sebebi psikolojik gibi geliyor,bu durumla karşılaşan var mı acaba?
canım su nakı durmun aslında ck gzl yanı azck cesaret sonuuc basara bılrıısn ..pen...denemesınde gozlerını kapat ve dıllator gıbı dusun emla krem kullanmıyorsan dene ck ıse yarıyor derın neefs al ve ıktır bence ck az kalmısmerhaba arkadaşlar,
ben burada yeniyim, benim yardıma ihtiyacım var. İnşallah başardıktan sonra buradan başkalarına yardımcı olmayıda gösterir Allahım.
Ben Ankarada dört gün tedavi gördüm ve değişik boylarda (en büyüğü penis kadar) dillatör alabiliyorum içime, ama sanırım aşamalar biraz çabuk atladık çünkü canım yanıyo ve on dakika sürüyo tamamen alabilmem, ben de emla kullanıyorum. Fakat dillatör girdiğine rağmen hala ilişki yaşayamadım. Bir ton da para verdik çok çaresizim, şimdi daha da umutsuzum.:çok üzgünüm:
emlayı sakın aşırı miktarda kullanmayın daha çok etki göstersin diye, fazlası yakıyo çünkü.
tatlım gecen ay 25 oldum ..bu ay ne zamn bılmıyorum ama var daha ..bakalım brımızden ıhsallh guzel haber alırız :CüvCüv:
arkadaslar morelım baya bozuk sıze anlatmak ıstıyorum pe...s kadar kalın bır seyı soktum sonra kendımı hazır hıssettıgımı düsündüm
eşime söyledım tamam deneyelım dedi ama hıc bir şekilde girmedi anlıycağınız morelım sıfır