- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.221
bnde 28inde olmuştum 4-5gün de önceden geliyorbnde ya 23 yada 25 inde olmm lzm adet snki adet blrtiler yaşıyr gbiym asırı kasık agrılarm var gögüs ve bel agrısı yok şimdlk hyrlısı inş.
kızlar bir belirti daha söyleyim cnm sürekli yemek yemek istyr ve burnuma hep istedgm yemegin kokusu geliyor acayip iştahım arttı,allah herseyin hayırlısını versin.
Teşekkür ederim canım sen ne kadar tatlı dillisin maşallah.İnşallah yeneceğiz ama biliyorsunuzki her geçen gün insanı yıpratıyor . Destek ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim tekrardan..a.s.
günaydınnn
bugün adet oluyorum sanırım yine yarım kaldı herşeymafoldumben
kızlar sizi bilmiyorum ama ben feci durumdayım sabah kan testi verdim sonuç bekliyorum 3te çıkcak :uhm:
yaklaşık 1 haftadır baş dönmesi bulantı ve kusma yaşıyorum kusmazsam rahat edemiyorum ayrıca evde peynir yemekten peynir bırakmıyorum akşamları ve meyve isteiği var sürekli bende özellikle kivi muz...
bilmiyorum ama doğum yapanların çoğu suratıma bakınca hamilemisin diye cümle kuruyolar psikopata bağlamış durumdayım kan testi verdim bakalım saat 3ü bekliyorum...
Hayırlısı olsun...
Siz bebek fikrini ertelemiştiniz diye hatırlıyorum, o yüzden mi psikopata bağladın ki? :uhm:
evet ertelemiştik
hayır o yüzden değil olursa tabiki allahın verdiği bişi sonuçta ama bende migrende var normalde migrendede aynı belirtiler oluyodu şimdi insanlar böyle söyleyince ayrıca bended ebu belirtiler olunca korktum çünkü aynızamanda ben doğum kontrol hapı kullanıyorum yani kalmam çok küçükte olsa var ama eğer öyle bişey varsa haplarla çok normal bişey değil anlatabildiimi sakıncalı yani
hayırlısı tatlım ama belki de psikolojik bişeydir veya başka bir hastalığın belirtisidir.. adette gecikme var mı??
ayrıca korktum şimdi ya doğum kontrol hapı, hamilelik filan???
hayırlısı bakalım..
evet ertelemiştik
hayır o yüzden değil olursa tabiki allahın verdiği bişi sonuçta ama bende migrende var normalde migrendede aynı belirtiler oluyodu şimdi insanlar böyle söyleyince ayrıca bended ebu belirtiler olunca korktum çünkü aynızamanda ben doğum kontrol hapı kullanıyorum yani kalmam çok küçükte olsa var ama eğer öyle bişey varsa haplarla çok normal bişey değil anlatabildiimi sakıncalı yani
Evet hatırladım, haplar ve migren hakkında konuşmuştuk..
Sonucu ben de merakla bekleyeceğim, Allah hayırlısını versin. Ama hap kullanırken hamile kalıp da nur topu gibi sağlıklı bir bebeği kucağına alan arkadaşım var, kızı şimdi 17 aylık falan. En doğrusunu tabi doktorun söyleyektir ama ille de sakıncalı olmak zorunda değil, kendini kötü hissetme demek istedim.buyrunnnnnnnnn
kızlar sizi bilmiyorum ama ben feci durumdayım sabah kan testi verdim sonuç bekliyorum 3te çıkcak :uhm:
yaklaşık 1 haftadır baş dönmesi bulantı ve kusma yaşıyorum kusmazsam rahat edemiyorum ayrıca evde peynir yemekten peynir bırakmıyorum akşamları ve meyve isteiği var sürekli bende özellikle kivi muz...
bilmiyorum ama doğum yapanların çoğu suratıma bakınca hamilemisin diye cümle kuruyolar psikopata bağlamış durumdayım kan testi verdim bakalım saat 3ü bekliyorum...
canmcm baş dönmelerin yada kusmalar bulantılar son adetinden nekadar zaman sonra başladı?
hadi yaaa kalan arkadaşın varmı gerçekten? inanmıyorum yaa bak demekk kalınıyo
ayy bekliyorum bakalım aradım canım saat 3:30a doğru çıkcakmış bakalım offf ne zormuş yaaa
krizalit kristlin burdamısın cnmmm
Bildiğim kadarıyla hap en sağlam kontrol yöntemi, ama ender de olsa oluyormuş, ne yazık ki hiçbir yöntem %100 koruma sağlayamıyor. Daha doğrusu o bebek gelmek istiyorsa geliyor yani kaçarı yok, Allah'ın hediyesi işte.
Hâttâ benim annem de iki çocuktan sonra küçük kardeşime başka yöntemle korunurken hamile kaldı, öbür kardeşim de küçüktü, zor büyüdüler ama "iyi ki olmuş" diyor şimdi.
Hayırlısı olsun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?