• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım mumun kalınlığı ne kadar???
sende en sona gelmişsin artık. devamı da gelecektir eminim. düşünsene başlarda parmak almaya cesaretimiz yoktu şimdi mum alıyorum diyorsun..
hadi topla cesaretini azıcık p...s denemesine geç. önce sadece uç kısmını al git gel yap.. sen alıştıkça bacaklarını daha çok açarsın eşin biraz daha ittirir. yavaş yavaş sonuca ulaşırsın..

Bende mumla deneme yaptım birazını alabildim ama acı duyduğum için orada bıraktım.İki parmakda ise iki boğumdayım hepsini yani parmak sonuna kadar sokmak gereklimi? mumda ne kadar ilerlemeli merak ediyorum

egzersizlere basladiktan nekadar sonra sonuc aliniyor?bilmiyorumkismile

sorunu pek anlıyamadım ama anladıgım şekliyle cvblıyım cnm tv'ye bakarak egzersz ypyorum ne zmn bırkmk istersem o zmmn da bırakıyorum sonrada ilişki ztn egzerszdn sonra cok rahat oluyr.

sorunu pek anlıyamadım ama anladıgım şekliyle cvblıyım cnm tv'ye bakarak egzersz ypyorum ne zmn bırkmk istersem o zmmn da bırakıyorum sonrada ilişki ztn egzerszdn sonra cok rahat oluyr.

iyi aksamlar ben daha hic iliskiye giremedim korkularim yüzünden demek istedigim nekadar nekadar süre egzersiz yapmaliyim kendimi hazir hisede bilmem icin ama cvp aldim tesekürler

iyi aksamlar ben daha hic iliskiye giremedim korkularim yüzünden demek istedigim nekadar nekadar süre egzersiz yapmaliyim kendimi hazir hisede bilmem icin ama cvp aldim tesekürler

egzerszin ne kadarı olmazki ne zmn hazır hissedersen o zmn cnm kolay gelsn

Nasılsınız kader arkadaşlarım .. Hala yerimde saymaktayım . Sayfaları okuyorumda herkez parmak eğzersizlerinde sorunu yok .P.. denemesinde zorlanıyor.ÜFF ne zor bir imtihandır bu .Tek dert ortağım sizlersiniz ...
Bu arada çikolata 26 mesajların için teşekkür ederim deneyeceğim inşallah...

arkadaşlar mrhaba aranıza yeni katılıyorum bende 6 aydır bu belayla uğraşıyorum hergün eksiliyorum hergün özgüvenimi kaybediyorum hergün kendimden nefret ediyorum hiç benim başıma gelmez sanırdım hiç yaşamam ama hayat bazen insana ters yüzünü gösterebiliyo nası aşılır nası biter nezaman geçer...bigün uyansam istiyorum ve uyandığımda bunları yaşayanın ben olmadığını bilmek istiyorum benim için hiçbişeyin anlamı yok her geçen gün daha bi zul geliyo insana

Bende mumla deneme yaptım birazını alabildim ama acı duyduğum için orada bıraktım.İki parmakda ise iki boğumdayım hepsini yani parmak sonuna kadar sokmak gereklimi? mumda ne kadar ilerlemeli merak ediyorum

canım ben mumla denemeye kalmadan yendim. mumun kalınlığı ne kadar onu merak ediyorum ama iki parmak iki boğum hiç fena değil. alabildiğin yere kadar al iki parmağını.. mumla denemende acı hissettiğinde bırakma. nefes egzersizleriyle beraber yap mum egzersizini de.. iki parmakta ne kadar rahat olabilirsen ve kendini ne zaman hazır hissedersen geç p...s denemesine..

arkadaslar morelım baya bozuk sıze anlatmak ıstıyorum pe...s kadar kalın bır seyı soktum sonra kendımı hazır hıssettıgımı düsündüm
eşime söyledım tamam deneyelım dedi ama hıc bir şekilde girmedi anlıycağınız morelım sıfır

arkadaşlar mrhaba aranıza yeni katılıyorum bende 6 aydır bu belayla uğraşıyorum hergün eksiliyorum hergün özgüvenimi kaybediyorum hergün kendimden nefret ediyorum hiç benim başıma gelmez sanırdım hiç yaşamam ama hayat bazen insana ters yüzünü gösterebiliyo nası aşılır nası biter nezaman geçer...bigün uyansam istiyorum ve uyandığımda bunları yaşayanın ben olmadığını bilmek istiyorum benim için hiçbişeyin anlamı yok her geçen gün daha bi zul geliyo insana

Aramıza hoş geldiniz . İnan bu ileti yaşayan herkes aynı düşüncelere sahip çok şanslısın daha yeni sayılır 6 ay çok kısa zaman herkeze göre.. Hemen bir doktora başvurup.. Buradaki arkadaşların verdiği ufak tüyoları uygulamaya geçirmelisin .Önceki sayfaları okumanı tavsiye ederim. İNAN kendini bulacaksın . Karamsar olma. Bende tam atlatmış değilim ama ... Hemen eğzersizlere başla ve o bölgeni tanımaya çalış ...Belki sen biazden çok önce aşarsın inşallah.

Nasılsınız kader arkadaşlarım .. Hala yerimde saymaktayım . Sayfaları okuyorumda herkez parmak eğzersizlerinde sorunu yok .P.. denemesinde zorlanıyor.ÜFF ne zor bir imtihandır bu .Tek dert ortağım sizlersiniz ...
Bu arada çikolata 26 mesajların için teşekkür ederim deneyeceğim inşallah...

parmak egzersizlerinden sonra p...s denemesinde hepimiz zorlandık tatlım. çünkü p...s ne bir parmak boyunda ne de iki parmak genişliğinde.. zamanla kafamızda yendik bu sorunu hallettik hepimiz. sen yerinde saymıyorsun ki bak ne kadar ilerledin p....s aşamasındasın. yerinde olmak isteyen çok kişi vardır emin ol. yazdıklarımı uygularsan kesinlikle faydasını göreceksin. sadece inan ve biraz cesaret..

öncelikle aramıza hoşgeldin canım..
yaşadıklarını hepimiz çok iyi anlıyoruz çünkü hepimiz aynı yollardan geçtik ve geçiyoruz. hayat bu bizde bu şekilde sınanıyoruz.. ama şükredelim ki tatlım tedavisi olan bir hastalığımız var ve kendimden örnek vereyim hiç bir yardım almadan sadece bu site sayesinde kızlardan aldığım destekle 20 günde yendim ben bu illeti. neden sende yenemeyesin ki. özeline mesaj attım oku ve bir an önce başla egzersizlere. egzersizlere başlayıpta yol kat etmeyen arkadaşımız yok tatlım sende başaracaksın eminim...

parmak egzersizlerinden sonra p...s denemesinde hepimiz zorlandık tatlım. çünkü p...s ne bir parmak boyunda ne de iki parmak genişliğinde.. zamanla kafamızda yendik bu sorunu hallettik hepimiz. sen yerinde saymıyorsun ki bak ne kadar ilerledin p....s aşamasındasın. yerinde olmak isteyen çok kişi vardır emin ol. yazdıklarımı uygularsan kesinlikle faydasını göreceksin. sadece inan ve biraz cesaret..

Teşekkür ederim canım sen ne kadar tatlı dillisin maşallah.İnşallah yeneceğiz ama biliyorsunuzki her geçen gün insanı yıpratıyor . Destek ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim tekrardan..a.s.

arkadaslar morelım baya bozuk sıze anlatmak ıstıyorum pe...s kadar kalın bır seyı soktum sonra kendımı hazır hıssettıgımı düsündüm
eşime söyledım tamam deneyelım dedi ama hıc bir şekilde girmedi anlıycağınız morelım sıfır

hangi pozisyonda denediniz..
ayrıca canım oraya p...s değil de mumla kendin egzersiz yaptığını düşün. ucu bile girmedi mi???

aslında 4 aydır bu durumun farkındayım kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum bi dönem psikoloğa gittim ama eşim bu konuda çok yardımcı olmadı saolsun ,egzersizleri yapıyorum hepsini ,ne yapılması gerektiğini okadar iyi biliyorumki ama işte aşamıyorum bir kere bir parmak tümüyle yapabildim ama bi daha aynısını yapamadım, şimdi bi kaç boğum alabiliyorum çok yoğun çalıştığım için sürekli yapamıyorum

aslında 4 aydır bu durumun farkındayım kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum bi dönem psikoloğa gittim ama eşim bu konuda çok yardımcı olmadı saolsun ,egzersizleri yapıyorum hepsini ,ne yapılması gerektiğini okadar iyi biliyorumki ama işte aşamıyorum bir kere bir parmak tümüyle yapabildim ama bi daha aynısını yapamadım, şimdi bi kaç boğum alabiliyorum çok yoğun çalıştığım için sürekli yapamıyorum

tatlım egzersizlere günde yarım saat vaktini ayırsan yeter.. tek parmağını almışsın bak demekki oraya bişey giriyormuş değil mi?? biraz cesaretle başla tekrar egzersizlere yeneceksin sende..

Back